خیلی ممنون پیام عزیز.
طی این چند روز کل تاپیک رو مجددا مرور کردم و بر اساس نتایج تستها و همینطور زحمات قابل تقدیری که در مورد طراحی فیبر و غیره کشیدین به این نتیجه رسیدم که شما میتونین یکی از کسانی باشین که بیشترین کمک رو در زمینه پیشبرد پروژه داشته باشین کما اینکه تا الان هم همینطور بوده. در خصوص جو کلی گروههای تلگرامی هم که قضیه کم و بیش همین هست که فرمودین و بنده مدتهاست از این مساله گلایه مندم! جا داره دوستان بیشتر دقت کنن. اما در خصوص مواردی که فرمودین بنده هم نظرم رو عرض میکنم.
1- منتظر فیلم واضح و دقیقی در مورد اثر قطبنمایی هستم! فعلا ایده ای برای این مساله ندارم و البته اگر ثابت بشه موضوع مهمی هست.
2- افزایش طول آنتن معادل افزایش گین هست! پس هر اتفاقی با افزایش ولوم حساسیت میفته کم و بیش با افزایش طول آنتن هم رخ میده. بر اساس رنج فرکانس کاری مدار عرض کردیم که طول ایده آل آنتن باید خیلی بیشتر از اینها باشه. پس افزایش طول آنتن تا هر حدی که مقدور باشه حساسیت رو افزایش میده و اگر اثر قطبنمایی هم وجود داشته باشه طبیعتا روی ولوم حساسیت کمتری شروع میشه.
3- ایشالا که همینطور باشه! بله اگر ایده امواج رادیویی در کار باشه برد میتونه بیش از 10 متر هم باشه ولی قطعا بستگی به دستگاه و شرایط محیط و هدف مورد نظر هم داره.
4- اثر هاله با هر تئوری که اساس کار این طرح باشه منجر به افزایش قدرت سنس میشه. در این تردیدی نیست.
5- همونطور که عرض کردم تماس مستقیم با خاک الزامی نیست و فقط موجب افزایش قدرت سنس میشه.
6- این مطلب هم طبیعی هست و اکثر دوستان تایید کردن.
7- با ایده امواج رادیویی کلا باید آهن ضعیف تر سنس بشه چون بین اغلب فلزات رسانایی کمتر و توان کمتری در جذب امواج داره. لذا فکر نمیکنم علت فرکانس رزونانس باشه کما اینکه طراح هم به عدم تاثیر خازن 22 پیکو اذعان داشته و تمام محاسبات هم همین رو نشون میده. بنظر من اگر تستهای بیشتری انجام بشه مشخص تر میشه. بخصوص که نقش سیم پیچ بسیار مهم هست و اگر خازن رو از نوع متغیر بذارین با توجه به سیم پیچ اندکی که با واریابل موازی هست عملا هر میزان تغییر میزان سلفی داخل واریابل هم تنظیم دستگاه رو عوض میکنه!
8- این دستگاه تقریبا دو طیف کنار هم از امواج رو میتونه دریافت کنه. طیف فرکانس پایین تر از طریق زمین قویتر منتقل میشن و طیف فرکانس بالاتر از طریق هوا و جو! بسته به وجود حجم بیشتری از امواج در هر منطقه ممکنه هر دو حالت پیش بیاد. ولی بنظر من احتمال اینکه با گرفتن یا نزدیک کردن دستگاه به زمین سنس داشته باشین بیشتره.
9- این مورد هم باز ثابت میکنه که یکی از طیفهای اصلی موثر در کارکرد این طرح در باند SW قرار داره! امواج فرکانسی در این باند به شدت وابسته به لایه یونوسفر جو هستن که اون هم تحت تاثیر نور خورشید هست. پس در زمان طلوع و غروب خورشید بدلیل زاویه خاص تابش نور خورشید تغییراتی اتفاق میفته.
10- بله عرض کردیم نیاز به حرکت برای سنس نیست و اساس کار چنین مداری هم نمیتونه اینطور باشه.
11- در زمان شب امواج رادیویی در باند SW قدرت بیشتری دارن که این هم باز بدلیل تغییر شرایط لایه یونوسفر جو در هنگام شب هست. علاوه بر این در زمستان و تابستان هم وضعیت کمی فرق میکنه.
12- دما از چند طریق میتونه تاثیر گذار باشه. یکی روی خود دستگاه که بلحاظ ایجاد خطای حرارتی و تغییر مقادیر مقاومتها و بخصوص خازنها کمی عملکرد عوض میشه. ولی غیر از این کاهش دما سبب افزایش رسانایی فلزات و سنس قویتر اونهاست. البته اگر امواج زمینی دخیل باشن جنس و رطوبت خاک هم تاثیر داره.