حمید نوشته است:
خیلی ممنون از شما. خسته نباشین.
اگر دستگاه در حالت ثابت دارای ثبات خوبی هست ؛ فکر نمیکنم مدار از حیث الکترونیکی مشکلی داشته باشه. بخصوص که امکان تغییر در بخش دیجیتال رو هم نداریم. بهرحال در حین حرکت مسائل مربوط به اسکلت سنسورهاست که در کنار نحوه اپراتوری اهمیت پیدا میکنه.
از حیث تفاوت حفره قدیمی و جدید هم بحث خوبی رو مطرح کردین. باید دید حفره اصلا چرا باید توسط یک مگنتومتر قابل سنس باشه؟! آیا علت متفاوت شدت میدان مغناطیسی یک فضای خالی نسبت به زمین اطرافش هست؟ من زیاد اینطور فکر نمیکنم و لااقل تفاوت این میدان مغناطیسی باید بسیار ضعیف باشه تا حدی که نمیشه از تغییرش چیز زیادی متوجه شد. بنده هم بیشتر احتمال میدم حفره قدیمی میتونه سنس بشه یا حداقل اینکه سنس اون خیلی قویتر خواهد بود.
در عین حال باید توجه داشته باشین اگر شرایط آلودگی زمین به چیزی مثل اکسید آهن وجود داشته باشه و به خاک حالت مغناطیسی بده ؛ عملا استفاده از این سیستم غیر ممکن میشه! چون سیستمهای مگنتومتر به تغییرات مغناطیسی بسیار حساس هستن و شرط استفاده همین هست که سطح خاک آلودگی مغناطیسی نداشته باشه. وگرنه در چنین شرایطی فقط دستگاه زمین شناسی برای حفره یابی قابل استفادست که در کل بنظر من بهترین و کم خطا ترین نوع دستگاه برای این منظور هم هست.
استاد عزيز ممنون بابت پاسخ گويي شما
در مورد سنسورها هم بايد بگم كه الومينيوم خالص هيچ گونه تاثيري روي اعدادش نميزاره و ميشه راحت از اون استفاده كرد كه تو كاتالوگ هم به الومينيوم اشاره كرده و از نبشي الومينيوم هم فقط براي هم محور كردن دو سنسور استفاده كرده كه ميشه از لوله المينيوم هم استفاده كرد و همه اين موارد رو من تست كردم كه تو نتيجه هيچ تاثيري نداشته
چرا اين سنسورها به چرخش دوره خودشون حساسن ايا همه سنسورها اينجورين
چرا برندهايه تجاري اينجور نيستن ايا سنسورهاشون باهم فرق ميكنه يا طريقه اسمبل سنسورها فرق دارن
ايا ميشه مشكل از نرم افزار هاي مورد استفاده برا مشاهده اسكن باشه يعني اين نرم افزارها كه تو زمين شناسي مطرح شده مثل اسنافلر و اسنوفر بدرد اين مدار نخورن اخه نتيجه اسكن با نرم افزار پيشنهادي خودش و بقيه نرم افزارها فرق ميكنه
ايا راهكاري به ذهنتون ميرسه كه تو بهبود پروژه كمك كننده باشه ؟
اگه ممكنه يه نگاه به كاتالوگ اين مدار بندازين شايد نكته ريزي داشته باشه كه ما متوجه نشديم
اون عزيزاني هم كه تو اين راه پيش قدم شدن و اين مدار رو ساختن اگه براشون امكان داره كمك كنن
بازم ممنون استاد حميد عزيز وتمام عزيزان فلزجو