سنه دژ نوشته است:
آقا مجتبی سعی کنید که به توهیناتتون ادامه ندید که بنده هم مجبور به جواب دادن نشم
بنده نه ادعای علامه ی دهر کردم و نه از کسی انتظار پاچه خواری دارم . واقعا در فضای مجازی که کسی کسی رو نمیشناسه، اینا معنی نداره . برای شما شاید داشته باشه .
مدار شما موفق بشه یا نشه ، برای بنده روسیاهی نیست
روسیاهی برای آنهاست که الان فرانکوی بنده آماده است اما با الطاف شیرینشون ، مانع ارائه شدند. اونم فقط ارائه مدار تغیر یافته نبود بلکه مقداری تشریح هم می کردم
بنده هم میدونم که در آینده بلاخره فرانکوی کارآمد ، برای بچه ها رونمایی میشه . اما زمانشو خدا میدونه. بهتر بود که زودتر ارائه بشه چون هم بچه ها لازم داشتند و هم بنده استفاده ش نمیکنم و عمومی کردنش هم برام مهم نبود
اگر به پستهای بنده در صفحات وسطی فرانکو دقت کرده بودید ، همون عاملی را که امروز ، مهندس فرمودند و شما تشویق می کنید ، بنده ماهها قبل ، خدمت همه عرض کردم و مستقیما به سنس "نویزو اختلال" هم اشاره کردم
اگر شما کمک های بنده رو نمی بینید ، مشکل از بنده نیست
حالا شما سفید و ما سیاه
ببینم چه مداری رو ارائه خواهید کرد . همه ی دنیا ، درگیر همین بگیر نگیر هستند و این سالهاست که ادامه داره
مطمئن باشید بنده نیز از اینکه اعضای لایق ، دارای سیستم خوب باشند ، خوشحال میشم و فروشنده نیستم تا ضرر بکنم . حتی تلگرام هم ندارم
به هر حال هر کسی در راه خوبی قدم برمیدارد ، موفق باشد
من بحث صحبتم کلی بود و اگر فکر میکنید شمارا هم شامل میشد در خودتان جستجو کنید .
آمدید کل زحماتی را که بنده برای ردیابی و امور مربوط ب آن را کشیدم زیر سوال بردید در حالی که میدانم اصلا نساخته اید ببینید کارآمد است یا نیست .
منم فقط گفتم که بی منت کمکت کنید که بی منت کمک کردن ارزش دارد (لا تبطلو صدقاتکم بالمن و العزی)(صدقات و کار های نیک خود را با منت نهادن باطل نکنید)
نه دوست عزیز من هیچ کس نمیتواند مانع از حرکت خیر خواهانه کسی که نیتی جز کمک داشته باشد شود و الکی تقصیر را گردن من و سایرین نیندازید که خود میخواهید چیزی نگویید حالا به دور از اینها معلوم هم نیست چیزی که قرار بود بگویید تا چه حد کارا بوده .
این درست نیست بیایید و نتیجه سخنان فردی رو بگید من قبلا گفتم . اگر قبلا بصورت صریح گفته بودید حداقل یکی از سخنان شما استفاده میکرد نه اینکه بیاد سخنان شمارو رمز یابی کند .
اینقدر هم مرد هستم و دل و جرات دارم که سیستمو گذاشتم اینجا اینقدر هم مرام و معرفت دارم که به دوستان کمک کنم نه اینکه منتظر بمونم ببینم طرز برخورد چطور است و عمل کنم . و بهانه ای پیدا کنم و بگم که نشد و تمام کاسه کوزه هارو بشکونم سر کسی یا کسانی .
از شما خیری نمیرسد باور بفرما حتی اگر خودت هم بخوایی خیری نمیرسه چون خودتو علامه میدونی و فکر میکنی بقیه چیزی حالیشون نیست و نگاه استاد معابانه داری نسبت به بقیه .
همین حرف مهندس حمید باعث شد کلی مجهولات ذهن من روشن شود .
خب به هر حال این سخن گفته شد . چه خوب بود سال پیش کسی که میدانسته بصورت واضح بگه . پس من میگم که عامل کسی که باعث شد من تشویقش کنم مهندس حمید بوده نه شما چون سخن را از مهندس حمید گرفتم نه از حرف های رمزآلود شما .
از شما هیچ خیری نمیرسد