توی صفحات مختلف تاپیک بعضی دستگاه ها چاهار دور بود و البته مقدار اصلی همون سه در هستش ، گویا علما تواین زمینه به اجماع نرسیدن
. حتی دو نیم دور هم بسته بودند برای همین مخصوصا و برای آزمایش سه و نیم دور سیم نقره اندود استفاده کردم که رسانایی بهتری داره ، البته مس هم بخوبی جواب میده .حالا بیشتر دنبال ساخت یک محیط تست و آزمایش هستم که خیلی واجبه فکر کنم این طوری بتونیم آزمایشات علمی منظم تر با خروجی قابل اعتماد تر داشته باشیم و نتایج رو در اختیار عزیزان قرار بدیم .
حالا هر کدوم از دوستان که تواین زمینه تجربه ی خاصی داره خوشحال می شم تا قبل ساخت نظرشون رو اعلام کنن و راهنمایی بفرمایند ؟؟
یک نکته هم دوست داشتم بگم که نام انتخابی بنده روز هست ، نشانه ی روشنایی مثل روز و شب یه وقت اسم گل خونده نشه
و تصویر آواتار هم گویا عکس مدیران و کارکنان شرکت مرسدس بنز هست که چقدر قشنگ نماد مشارکت و همکاریشون رو توی این تصویر نشون دادن ، امیدوارم روزی ما ایرانی ها هم به اخلاقیات دوران باستان و شکوه و اتحاد و همدلی و موفقیت های این چنینی برسیم .
خبر خوب اینکه یک مدار به روش بلوک بندی و جزیره ای هم دارم آماده می کنم به زودی تقدیم دوستان خواهم کرد
، خوبی این روش راحتی اعمال تغییرات هست مثلا همین مدار که آقا عرفان گل زحمت کشیدن اینجا قرار دادند رو به راحتی می شه پیاده کرد . محل جالبی بنظر می رسه و می شه با ترانزیستور های معمولی رده c یا فت تست بشن ببینیم کدوم بهتر جواب میده . پیروز باشید