Ali.sh نوشته است:
خواهش میکنم آقا عرفان اصلا نیازی به معذرت خواهی نیست. در بزرگی و معرفت شما هیچ شکی نیست من از شما معذرت میخوام که با سوالاتم وقت شما رو میگیرم.
اقا عرفان همونجور که قبلا گفتم ربطه بین گردش ولوم آمپلی بنده و ولتاژ خروجی عکس دستگاه شماست یعنی وقتی در حداکثر اهمی قرار بگیره حداقل ولتاژ رو ارائه میده !1: حالا با این حساب تکلیف چیه ؟ به نظر شما باید چیکار کنم؟
2:از اون جا که شما در فایل راهنما تاکید کردید ولوم آمپلی باید در حداقل باشه(برای کسب مرز صفر)من هم این کار رو کردم(غافل از این که مدار من عکس مدار شماست) برای همین مرز صفر ولت برای همه ترانزیستور ها چیزی بین 100 تا 300 پیکو فاراد در می اومد که شما گفتید این غیر طبیعی هست .من دیشب ولوم رو در حالت حداکثر (کمترین ولتاژ خروجی) قرار دادم که این بار مرز صفر برای خازن های 13 و 14(با ترانزیستورهای مختلف) چیزی بین 1 نانو تا 3.3 نانو بدست اومد . نظر شما چیه؟کدوم درست تر هست؟اگر این روش درست هست آیا از این به بعد برای مرز صفر من باید ولوم رو در حداکثر بزارم؟ برای شروع کاوش در محل ولوم باید چجوری باشه؟
3:در ضمن دیشب من با همین تغییرات دستگاه رو بیرون بردم ولی باز آنتن در هیچ زاویه ای روشن نشد حتی درب باکس رو(درب نیز شیلد بود) کلا از وسیله جدا کردم ولی باز فایده نداشت که نداشت .من دیشب با ترانزیستور های c549c bc546b bc547b bc548b bc550b bc237b bc108b تلاش کردم اثر آسمون رو بگیرم که فایده نداشت . باور کنید 3 ساعت اونجا بودم و دیگه توان ایستادن نداشتم .
باتشکر
لطف داری دوست من.
بزار در ابتدا مشکل ولوم امپلی رو بر طرف کنیم بعد بریم سر مبحث مرز صفر ولت.بزار ولوم خودم و شما رو مقایسه ای بررسی کنیم.شما ولوم رو بزار مقابل خودت.این اندازه ها رو چک کن ببین مانند ولوم من هست یا نه.
ولوم رو بسمت خلاف عقربه ساعت تا انتها بگردون،سپس با پراب سر وسط رو با سر کناری که به زمین مدار متصله اندازه بگیر.برای من 0.00 اهم.
ولم رو بسمت خلاف.............................................................سر وسط رو با سر کناری که به 1 نانو مدار متصله اندازه بگیر.برای من 4.7 اهم.
........................................................................................دو سر کناری روباهم اندازه بگیر .برای من 4.7 اهم.
ولوم رو در جهت عقربه های ساعت تا انتها بگردون با پراب سر وسط رو با سر کناری که به زمین مدار متصله..................... . برای من 4.7 اهم.
..............................................................................سر وسط رو با سر کناری که به 1 نانو متصله............................. . برای من 0.00 اهم.
....................................................................................دو سر کناری با هم................................. . برای من 4.7 اهم.
تست کن ببین ولومت همین مقادیر رو نشون میده.