سلام و تبریک سال نو به همه ی دوستان ، آقا عرفان ، مهندس حمید ، استاد سندژ و آقا بهرام عزیز
خوشحالم که دوستان هم دل و کوشا دوباره دور هم جمع شدن و آقا بهرام گل هم بعد از غیبت طولانی برگشن به تاپیک تا بازهم از تجارب نابشون استفاده کنیم
بله خوشبختانه دوستان به موفقیت رسیدن و بنده هم متعاقبا موفقیت هایی کسب کردم که جای خوشحالی داره و خدمت دوستان عزیز هم اعلام کردیم ، به دو دلیل بنده یک مدت هم غیبت داشتم ، یکی برای اینکه حس کردم صحبت های علمی مفید از قالب خودش خارج شده و جنبه ی کودکانه گرفته بود و دیگری اینکه حتی یکی از دوستان همدل قدیمی هم یک تبریک خوشک و خالی نگفتن که البته جای گلایه ای هم نیست . آقا عرفان هم زمان موفقیت خودشون اگه اشتباه نکنم یکم با بی مهری دوستان مواجه شده بودن و البته بعد از مدتی باز به کمک های بی دریغشون به همه ادامه دادند .
برای همین بر حسب وظیفه بصورت خصوصی در خدمت تعدادی از دوستان عزیز و کوشا بودیم تا انشالا اون ها هم دستگاه شون رو به اتمام برسونن و به موفقیت برسن .
درکل خوشحالم که عزیزان و دوستان هم دل دوباره جمع شدن و امیدوارم تجارب و مباحث نابشون باعث ارتقای دستگاه بشه .
زنده باشید و برای همه آرزوی سلامتی و شادی می کنم