سلام مهندس حمید، جناب عرفان و بهرام نازنینم خواهشمندم، هر کدام از شما عزیزان در مورد تجربه خود، بخشیش رو ارائه کنید
در خصوص سطح و نوع سیگنال دفینه، خواهشمندم، اگر بصورت تجربی نکته ای هست بیان کنید، سپاسگذارم
دیشب بر روی یک تومولوس چندهزار ساله، با فرانکو که مرز صفرش تنظیم نبود 0.07 ولت بود، نقطه ای رو کاوش کردم، در خصوص تنظیم آسمان که تقریبا درست نمیشد، هر چند من تمام فرانکو رو ولومی کردم
و ولتاژ آستانه رو روی میزان دقیق خاصی میگذاشتم که ثبات فراهم بشه، من تمام اجزای مدار رو مجزا با ساختار PD ساختم، اما خب سیگنالهای من حالت مخلوطی از کاهش ولتاژ و افزایش داشتن یعنی آسمان در 90 درجه باعث کاهش و در 60 درجه باعث روش شدن ال ای دی اول میشد،
رفتار مدار من در حالت نرمال خودش
روبه جنوب تا به سمت غرب میبردم ال ای دی ها روشن و در شرق به 3 چراغ میرسیدم و برعکس از شمال به سمت غرب چراغ روشن تا به 3 چراغ میرسید و با افزایش ولتاژ حساسیت مدار کمتر و ثبات بالا میرفت و چرخش به سمت غرب و شرق باعث روشن شدن یک چراغ میشد، روبه جنوب سمت شرق چراغ زاویه بیشتری بدون روشنایی کار میکرد،. بنوعی افت ولتاژم حتی داشتم، و روبه شمال از غرب مجال بیشتری برای حرکت در حالت خاموش وجود داشت
1_حالا توجه به مدار بنده که سیگنال آسمان حالت 90 درجه خاموش و 60 درجه روشن بود، میشه،. اگر کمی به سمت راست متمایل بشم میشه گفت در 90 درجه تقریبا آسمون میگیرم یعنی در زاویه جنوبی یه کوچولو به سمت راست روشنایی و یه کوچولو به سمت غرب خاموشی، حالا با توجه به زاویه ها،. آیا رفتار مدار من به گیرندگی اثر نزدیکه یا کلا مشکل داره؟
2- با تکنیک دیگر آنتن عمودی به زمین با سطح ولتاژ 4.28 ثباتی بر روی تومولوس داشتم، به حدی که تحریک نهایتا 4.30 میشد و تنها در دو نقطه تا 4.35 و 4.46 هم میرسید، بنظر شما با آنتن 1 متری در حالی که مرز صفرم بالا بوده 0.07 ولت، بنطر شما سطح ایده تغییر برای دفینه چند دهم ولت هست؟ مثلا اگه بگیم اشیای کوچک بتونن نهایت 0.02 ولت تغییر بدن خروجی رو، آیا اینکه من دو نقطه مشخص 0.16 ولت تغییر در نقطه ای داشتم، آیا میتونه چیز مهمی باشه؟
3_ سطح سیگنال که نهایت برای دفینه طلا با وزن 250 گرم در عمق 2 متری باشه چند ولت بنظرتون میتونه در خروجی ایجاد کنه؟ آیا این تغییر اگر در حد یک دهم ولت باشه مهمه یا اصلا اینکه تغییر سطح سیگنال باشه در حد خیلی پایین و ولتمتر اصلا توان نشون دادنش رو نداره یا این فقط برای فلزات کوچک صدق میکنه؟
ممنون از جناب مهندس، عرفان، بهرام گل