انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 2:00pm

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 560 , 561 , 562 , 563 , 564 , 565 , 566 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: نیویورک
فقط یک فرستنده با طراحی متفاوت L-) ولا غیر ---- تغییر فرکانس هم کمک زیادی نمیکنه و اگرم کمک هم بکنه طراحی فرانکو کلا غلطه و تغییر فرکانس هم باشه در بهتزرین حالتش که پی دی کا هست گیرندگی از حدی بالاتر نمیره اینو مطمن هستم ---

جمعه 21 آذر1399 - 9:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جهان بین نوشته است:
فقط یک فرستنده با طراحی متفاوت L-) ولا غیر ---- تغییر فرکانس هم کمک زیادی نمیکنه و اگرم کمک هم بکنه طراحی فرانکو کلا غلطه و تغییر فرکانس هم باشه در بهتزرین حالتش که پی دی کا هست گیرندگی از حدی بالاتر نمیره اینو مطمن هستم ---
فک نکنم جواب بده .یعنی با گذاشتن یک فرستنده در مدار ،انتظار داشته باشیم ، با الگو برداری از ساختار فرستنده و گیرنده از مدار pd شاهد افزایش گیرندگی باشیم . به نظرم که مقوله و ساختار این دو دستگاه با هم فرق داره . چون هنوز هم کار کرد صحیح مدار از نظر گیرندگی و برد با یک معیار ثابت و شناخته شده در ایران در هاله ای از ابهام است و در تاپیک خود pd ندیدم کسی رو به وضوح و قاطعیت، کشفیات و نتایج کاربا اون رو به نمایش بذاره . و هر چه از معروفیت این دستگاه دیدیم و شنیدیم مربوط به اون طرفی ها خارج از ایرانه . ولی در کل ایده استفاده از فرستنده برای فرانکو از نظر من منتفی است و جواب نخواهد داد . اگر هم جواب بده نیاز است که کل مجموعه مدار تغییر کنه که خود این نیاز به تحقیق داره و طراحی یک مدار دیگر . که اگر همه دوستان از مهندس بهرام عزیز بخواهيم با توجه به همه این مشکلاتی که عنوان شده همون طرحی رو که قرار بود ، را ادامه بدهند و در آخر برای جلوگیری‌ سرقت اطلاعات و زحماتی که برای طرح کشیده شده راه حلی در پیش گرفت . با شناختی که من از ایشون دارم یک انسان شریف و دلسوزی هستند که حتما اگر کمکی ازشون بر بیاد انجام خواهند داد .

جمعه 21 آذر1399 - 9:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چیزی که من تجربه کردم مسیر طولانی هم باشی ولی زمین صاف باشه فرانکو جای مانور داره حالا باشه 20 کیلیومتر دورتر منبع امواج اما اکه از شهر دور باشی بین کوهها هم باشی که قشنگ 10 متر کوه از هر طرف بالا سرت باشه فرانکو هیچ کاری نمیکنه حتی اگه تقویتش روی 1.000.000.000 برابر باشه کلا پارامترهایی راجب شیب کوه وجود داره که بالانس کردن رو خیلی سخت میکنه و تقریبا غیرممکن --- من بازم میگم فرانکو اگر کنار تپه یا مکان صافی باشه 100 درصد کارایی خوبی میتونه داشته باشه و حتی نوک کوه --- دلیل گفته هایم جهت ترغیب عزیزان هست که سعی بکنن بسازن و واکنشهای مکانهای مختلف رو مثل جناب سروش ارایه کنن --- وگرنه ماشالا شمایید که فقط همت کردید بقیه نه چیزی رو میکنن و نه گزارشی --- جناب سنه دژ هم فرمودن دقیقا نقاط کور همونجاهایی هستن که اهداف خوب دفن شدن در میان تمام اشیای که در محیطهای مسطح و حاشیه ای هستن یا معمولا کوچک هستن و معمولا از جنس غیر زرد و متفرقه بحساب میان - کلا اگه هدف برای لذت بردن باشه بلی --- حتی قبرهایی هم که زده میشن معمولا بالای کوه هستن که شانس رسیدن امواج بهشون وجود داره حالا مگر شما قبری در مکان مسدود شده ای زده باشین که با گفته های بنده مغایرت داشته باشه .

جمعه 21 آذر1399 - 10:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جهان بین نوشته است:
چیزی که من تجربه کردم مسیر طولانی هم باشی ولی زمین صاف باشه فرانکو جای مانور داره حالا باشه 20 کیلیومتر دورتر منبع امواج اما اکه از شهر دور باشی بین کوهها هم باشی که قشنگ 10 متر کوه از هر طرف بالا سرت باشه فرانکو هیچ کاری نمیکنه حتی اگه تقویتش روی 1.000.000.000 برابر باشه کلا پارامترهایی راجب شیب کوه وجود داره که بالانس کردن رو خیلی سخت میکنه و تقریبا غیرممکن --- من بازم میگم فرانکو اگر کنار تپه یا مکان صافی باشه 100 درصد کارایی خوبی میتونه داشته باشه و حتی نوک کوه --- دلیل گفته هایم جهت ترغیب عزیزان هست که سعی بکنن بسازن و واکنشهای مکانهای مختلف رو مثل جناب سروش ارایه کنن --- وگرنه ماشالا شمایید که فقط همت کردید بقیه نه چیزی رو میکنن و نه گزارشی --- جناب سنه دژ هم فرمودن دقیقا نقاط کور همونجاهایی هستن که اهداف خوب دفن شدن در میان تمام اشیای که در محیطهای مسطح و حاشیه ای هستن یا معمولا کوچک هستن و معمولا از جنس غیر زرد و متفرقه بحساب میان - کلا اگه هدف برای لذت بردن باشه بلی --- حتی قبرهایی هم که زده میشن معمولا بالای کوه هستن که شانس رسیدن امواج بهشون وجود داره حالا مگر شما قبری در مکان مسدود شده ای زده باشین که با گفته های بنده مغایرت داشته باشه .

بله جهانبین عزیز ، قبول دارم حرفهای شما رو . قبلا هم گفتم که لازمه کارایی خوب دستگاه ، داشتن امواج در اون منطقه هست و اگر انتظار دارید که وقتی با دستگاه این همه راه را از شهر دور میشوید و گاهی ممکنه یک هفته در کوه و بیابان در حال کاوش و جستجو باشید به قصد رسیدن به یک جنس تپل و ناب ، لازمه اش وجود امواج هست ، اونم نه امواج ضعیف ، باید به قدری قوی باشه که بتونه هر هدفی رو چه ریز و چه درست و چه عمیق ، آشکار کنه . پس ما نیاز داریم به امواج قوی . و در نقاط دوردست که امواج از محدوده شهری خارج شده اند قاعدتا ضعیف شده . پس عملا برای فرانکو کارایی ندارن . من برای اهدافی که بعضی مواقع شاهد اون هستم اکثرا با شعاع قابل توجهی کشف شده اند . هر چقدر این شعاع بیشتر باشه نشون میده که امواج در اون منطقه قوی هست . ماهیت فرانکو
از اول هم بر پایه شعاع زنی ساخته شده . بعضی نقاط کور هستند که میزان دسترسی به امواج در اونها خیلی کمه و این قضیه برای من هم پیش اومده و مجبور شدم بدون دست آوردی مکان را ترک کنم . ولی اگر حتی ۷۰ درصد هم شما بتونی از مدار جواب بگیری ، احتمال موفقیتش خیلی زیاده و نباید غمگین اون چند درصد باقیمانده باشی . من که از دستگاه خودم راضی ام و با همین امید و روش جلو میرم تا ببینم قسمت و روزی ما چی باشه . و در این بین از هر طرحی که باعث قوی تر شدن گیرندگی امواج بشه استقبال میکنم و دوست دارم همون چند درصدی را که از تیر رس آنتن فرانکو خارج شده در دسترس قرار بگیره و مشتاقانه نگاهم به جلو هست به امید راهکارهای بهتر @};-

جمعه 21 آذر1399 - 10:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Sooorooosh نوشته است:
بهرام نوشته است:
Sooorooosh نوشته است:
مهندس بهرام ممنونم بابت توضیحات کامل در مورد ترفند استفاده از رفلکتور . به نظرم ایده خوبی میتونه باشه @};-

خواهش میکنم سروش جان باید تست کرد ممکنه کارایی نداشته باشه یا برعکس واقعا خوب کارکنه.اگه تونستی یک بار امتحانش کن ببین چقدر میتونه فرق بگذاره .این رو هم اضافه کنم اگه میخوای از رفلکتور واسه این کار استفاده کنی .تاثیرش روی شعاع زنی فرانکو خودشو نشون میده غیر این باشه پس کاربرد نداره.اگه مکانی که قبلا فرانک سنس داشته مثلا از2 متری بوده باشه با وجود رفلکتور باید بین 3تا 4متر بشه حداقل وگرنه هیچ @};-

سلام بهرام جان . امروز فرصتی شد و دستگاه رو تست کردم . یه ورق آلومینیوم به ابعاد 1×1 به عنوان رفلکتور تهیه کردم و به همراه یه نفر که پشت سرم به فاصله نیم متر قرار داشت . که متاسفانه تاثیری در افزایش برد و یا بهتر شدن گیرندگی مشاهده نشد. حالا شاید یه قوانینی باید به نسبت طول آنتن در این روش مد نظرقرار بگیره که نتیجه بهتری داشته باشه . به هر حال سپاسگذارم @};-

خواهش میکنم بابت زحمتی که کشیدی واقعا ممنون.فقط میتونم بپرسم چطور آزمایش و نتیجه گیری کردی.چون من نظرم این بود که اول جایی که مطمئن هستین فرانکو از قبل جواب داد و یک نقطه یا مکانی سنس داشتین تست بشه و باید اول شعاع سنس رو بگیرین بعد از رفلکتور استفاده کنین ببینین چقدر تاثیر داره اگه ثابت بود که هیچ پس تاثیری نداشه اما اگه قدرت بیشتر شد میتونه کمک بزرگی باشه.اما من فکر میکنم بعد ساخت رفلکتور شما کاوش انجام دادین وجایی چون سنس نداشتین گمون کردین که کارایی نداشته البته این حدس من بود چون از چند وچون کاوش چیزی نگفتین.به هرحال من هنوز هم مطمئنم این راه جواب میده البته باید درست تست بشه اگه میدونستم حتما میرین کاوش این نکته رو گوش زد میکردم.البته هنوز هم دیر نشده هر زمان بیرون رفتین بدون رفلکتور جایی که سنس شد رو ملاک قرار بدین وبعد از رفلکت استفاده کنین ببینیم چقدر موثر میتونه باشه :-BD

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

شنبه 21 آذر1399 - 2:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سنه دژ نوشته است:
ممنون از تلاشتون و اعلام نتایج
بله رفلکتور با این وضعیتی که مدار داره ، شاید تقویت خاصی انجام نده
بنظر بنده حتی اگر مدار بتونه با رفلکتور کارایی بهتری داشته باشه ، باید مسیر فرستنده رو بشناسیم و رو به فرستنده کار کنیم و فلز هدف هم مابین این دو قرار گرفته باشه . تصور و تخمین و اجرای این حالت رو نمیشه براحتی عملی کرد
از طرف دیگه ، یه مشکل جدی دیگه هم خواهد بود و اون اینه که : اگه فرضا مسیر فرستنده رو هم فهمیدیم ، اونوقت بخوایم رو به فرستنده کاوش کنیم ، کاوش در جهت جنوب به شمال از دست میره و درصد شانس سنس هدف ، تقریبا به صفر میرسه
یعنی فرستنده تعین میکنه که به کدام جهت بایستیم

دوستانی که فلز مدفونی دارن که فرانکو بهش واکنش داشته باشه ، میتونن بازم رفلکتورهای مختلف رو از زاویه های مختلف تست کنن

سلام و درود بر استاد فرهیخته سنه دژ عزیز.البته شما که کاملا به این مسائل اشراف دارین اما من نظرم یکم با شما متفاوته.درسته رفلکتور کارش مشخصه اما اینجا هدف ما جذب و بازتاب سیگنال رادیویی واسه تقویت فرانک نیست.من هدفم اینه که بشه سیگنال تغییر یافته هدف یا اثر پدیده که باعث سنس میشه رو باز تاب بدیم که این هم کاملا مشخص میکنه پوزیشن و نحوه حرکت رفلکت باید به چه صورتی باشه که همون دو جهت اصلی هست وباید پشت اپراتور فرانک قرار بگیره.که باز این هم نشون میده این کار شدنیه به این دلیل که سنس رو ما با انتن انجام میدیم که کاملا فلزی هست این یعنی فلز باعث دریافت این اثر میشه وبدون انتن ما سنسسی از فرانکو نمیبینیم.پس نشون میده هر چقدر این فلز بزرگتر ومسطح یا سهموی یا کروی یا به هر شکلی باشه باعث جذب این اثر و بطبع انعکاسش میشه.البته من هم معتقدم باید تست بشه .سروش عزیز هم این کارو انجام دادن و ای کاش با من هماهنک میکردن تا راهنمایشون کنم چکار باید انجام بدن یا به چه شکلی.البته فرصت زیاده من خودم هم کمی هوا گرم بشه ونزدیکای بهار هم سیستم خودمو باید تست کنم هم این روش رو تست میکنم تا اون موقع دوستان دیگه هم خواستن از این شیوه استفاده کنن مطالب رو بخونن تا اگه مطلب تازه ایی در این مورد بود از دست ندنش از شما هم خیلی سپاسگذارم @};-

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

شنبه 21 آذر1399 - 3:09am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
سلام
خواهش میکنم استاد عزیز
بله متوجه هستم ، بنده منظورم گرفتن امواج فرستنده بود اما شما میخواید خود اثر بازتاب داده بشه ، اما با شناختی که بنده از پدیده دارم ، بازتابش به این راحتی انجام نمیشه . یعنی بنظر بنده رفلکتور بیشتر نقش گیرنده رو بازی خواهد کرد تا اینکه بتونه بازتابش بده .
یه مشکل تشخیص تداخل هم خواهیم داشت که رفلکتور بزرگتر ، امواج رادیویی و امثالهم را بهتر و قویتر دریافت میکنه و بازتاب هم میده که اینطوری با پدیده اشتباه گرفته میشه
شکل پدیده ، دقیقا به صورت امواجی که میشناسید نیست و طور دیگه ای عمل میکنه . درسته که در فرانکو یا هر ردیاب دیگری ، اثر توسط آنتن گرفته میشه اما آنتن به خود مدار وصله
اما پدیده ظریفتر و پیچیده تر از این نوع امواج منظم و شناخته شده هست و بازتابش به اون شکل مشکله
برای همین بنده پیشنهاد میدم که برای هر حالتی که باشه ، رفلکتور را کوچکتر کنیم اما به آنتن نزدیکتر کنیم که آنتن بتونه این آشفتگی رو ازنزدیک لمس بکنه
و همچنین رفلکتور حالت دیش داشته باشه که هم بازتابش بصورت فشرده تر و متمرکزتری به آنتن بخوره و همچنین دیش، مقداری آنتن رو احاطه بکنه که آنتن مجبور به درگیری در مرکز دیش بشه
از برتری های دیش :
- بخاطر کوچک بودنش و شکلش ، امواج رادیویی و شناخته شده را کمتر دریافت میکنه
- زاویه ی تنگتری داره و میدان دید کمتری را رصد میکنه . یعنی فقط هرجایی که آنتن رو بمستش بگیریم ، اونم همونجا را میگیره
- حمل آسانتری داره
- روی خود جعبه سوار میشه و احتیاج به نفر دوم نخواهد داشت
- و نکته ی آخر که خیلی مهم است رو در آخر با تصویر نشون میدم .
اگر اثر پدیده رو بصورت موج تصور کنیم ، این امواج حالت پخش دارن .
کاوشگران عزیز در ردیابی ، اکثرا به داشتن شعاع بیشتر و میزان فاصله از هدف توجه دارن اما یه چیزی به اسم زاویه سنس نیز داریم . شاید تجربه کرده باشید که هنگام گرفتن اثر
هرچقدر از هدف دورتر باشیم ، زاویه ی بازتری را سنس خواهیم داشت و هرچقدر به هدف نزدیکتر بشیم ، زاویه تنگتر میشه و نقطه ی کمتری را سنس درایم
شاید بعضیها برعکس تجربه کرده باشن . اما این ظاهرشه ،اگه دوست داشتن دلیل اونم توضیح میدم
با در نظر گرفتن حالت پخش ، اگر امواج به رفلکتور تخت برخورد بکنن ، با همان زاویه ی برخورد ، بازتاب داده میشن و درنتیجه ، دوباره با همان زاویه ای که در حال بازتر شدن هست ، در هوا پخش میشن و پخشتر میشن . اینجا عملا هیچ تراکمی را انجام ندادیم که فرقی بکنه . فقط مسیر را تغیر دادیم یا شاید متوقف کردیم
یعنی رفلکتور امواج رو میگیره اما در عمل هیچ نتیجه ای نخواهیم دید که با قبل فرقی داشته باشه
پیوست:
تخت.png

اما در حالت دیش ، همانطور که میدونید ، امواج بازتابی ، در نقطه ای متمرکز میشن
اتفاقا در فرانکو ، بخاطر طول زیادی که آنتن مرکزی داره ، جلو عقب بودن این نقطه ی تراکم بازتاب ، زیاد مهم نیست . یعنی مقدار خمیدگی دیش ، زیاد مهم نیست چون بلاخره امواج بازتابیده در هر نقطه ای که بهم برسن ، بازم طول آنتن در مسیرشان خواهد بود . مثل ال ان بی نیست ، در ال ان بی ماهواره ، اگر فقط یک سانتیمتر ال ان بی را جلو عقب کنیم ، امواج دریافتی بصورت چشمگیری قویتر یا ضعیفتر دریافت میشن
خمیدگی دیش امواج رو وادار میکنه که زاویه ی پخش و باز خود را تغیر بدن و از حالت باز دربیان . حداقل اگر جمعشون نکنه ، بازتر نمیکنه .
پیوست:
دیش.png

حتی بنده آنتن دیگری را در نظر دارم که چیزی فراتر از این تصویر خواهد بود ، و یک ایده محسوب میشه که نمونه نداره . بشرط اینکه بازتاب رو داشته باشیم
به هر حال این نظر بنده بود و باید هردو حالت تست بشه ،
بازم بنظر بنده احتمال داره که در هر دو حالت ، گیرندگی داشته باشیم اما به اون صورت که انتظار داریم ، بازتاب نداشته باشیم
شکل رفلکتور تخت یا دیش هم ، ممکنه اصلا شکل مناسبی برای دریافت اثر نباشه و میزان گیرندگی و بازتابش کمتر یا یکسان باشه نسبت به گیرندگی آنتن تلسکوپی
مثلا ممکنه در نزدیکی هدف ، خود رفلکتور ، امواج رو از زیر دریافت بکنه و خودش آنتن بشه نه بازتاب دهنده . در این حالت فقط از فاصله ی دور ، کاربرد خواهد داشت و در نزدیک هدف حتما باید رفلکتور حذف بشه تا نقطه توسط خود سیستم پیدا بشه
پیوست:
نزدیک هدف.png

به هر حال همه چی باید در میدان تست بررسی بشه
برای مشخص شدن نتیجه ی تست هم ، درست میفرمائید ، باید حتما هدف مشخصی داشته باشیم که فرانکو قبلا بهش واکنش داده باشه . میزان واکنش چراغها با درجه ی ولوم و طول آنتن و مقدار فاصله از هدف ، یاداشت بشه ، و با همان هدف و همان تنظیمات و همان طول آنتن ، ببینیم از فاصله ی بیشتری سنس صورت میگیره یا نه ؟ اینو باید دوستان در نظر داشته باشن

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

لا اله الا هو

شنبه 22 آذر1399 - 1:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اینم از رفلکتور با درب قابلمه‌ که روی دستگاهم نصب کردم . چه خفن شد :-?

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 22 آذر1399 - 3:05pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
شاید بخاطر اینکه درب قابلمه بزاریم ، کمی خنده دار بشه اما از این بگذریم خفن میشه واقعا . درکل مهم نیست ، اگه کارایی مدار بهتر بشه
دوستانی که میدان تست ندارن ، به یه شکل دیگه هم میتونن تست کنن
با نصب رفلکتور کاوش رو شروع کنن . اگر جایی سنس داشتن ، نقطه ی شروع سنس رو روی زمین علامت بزنن ،بعد رفلکتور رو بردارن و با همون تنظیمات ، چندین متر عقبتر برن و بسمت نقطه قبلی حرکت کنن
اگه مدار روی نقطه ی قبلی بازم سنس داشت ، یعنی رفلکتور تاثیری نداشته
و اگر مدار نتونست در نقطه ی قبلی هدف رو بگیره بازم در همون جهت ، جلوتر برن تا اینکه سنس صورت بگیره . بعد این نقطه را نیز علامت بزنن
حالا هدف را کاوش کنن که از وجود هدف مطمئن بشن . اگر به هدف رسیدن ، مقدار فاصله ها را یاداشت کنن و ببینن رفلکتور چند متر در شعاعزنی مدار تاثیر داشته

لا اله الا هو

شنبه 22 آذر1399 - 5:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جالبی داسنان اینه که بازم ما هنوز باید نقش ارتباط پدیده با فرکانس فرستنده ها رو بفهمیم :D

کلا ما میدونیم منطقه ای دور افتاده بین کوه ها تنها امواجی که بصورت مستقیم و دقیقتر به سمت هدف ارسال میشن همون فرستنده های ماهواره ای هستن -- کلا ارتباطاتش با امواج دکلهای مخابراتی هم کمه --- که مگر چنین انعکاسی رو بشه گرفت با مطابقت دادن مدار با این امواج اسمان --- امواج طبیعی هم وجود دارن که به اون صورت روی فرانکو لحاظ نشدن YMWHISTLE

بعدم فرانکو یک مزیت از ضعف داره که کج کردن انتن به سمت بالا و پایین استانه رو خیلی کم و زیاد میکنه --- و این نکته هست که لو میده منطقه ما بدرد دریافت تاثییرات هست یا خیر

کلا رفلکتور از جنس روی باید ظاهرا ضعیف باشه مگر الومینیوم بگذاریم :-\

شنبه 22 آذر1399 - 6:32pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 560 , 561 , 562 , 563 , 564 , 565 , 566 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 33 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure