pashaof نوشته است:
بهرام جان درود فراوان
چرا تریشر استاد حمید رفلکتور نداره؟
با اینکه رفلکتور نداره خیلی هم جموجوره وتنظیم کردنش نسبت به فرانکو خیلی آسونه با اینکه بعد از فرانکو طراحی شده نمیگم خود فرانکو هست ولی میتونه داداشش باشه .
بحث من این نبود که حجم قطعات مدارو کوچیک کنیم که این کار سختی نیست خود مدار من اگه قسمت زمین مدار رو کم میکردم فکر کنم یدونه پی سی بی 5*5 براش زیاد بود منظورم این بود که و اگه فرانکو جایی واقعا دیگه نتونم سنسی بکنه مطمعن باش رفلکتور هم نمیتونه کمکی بهش بکنه
در ضمن فرانکو خیلی بخواد واست مایه بزاره چیزی مابین فلزیاب پالسی و وی ال اف هست واسه این گفتم پالسی چون درسته فرانکو فقط گیرنده هست و موجی رو به عمق زمین نمیفرسته ولی یون فلزی که طو هر عمقی که باشه اگه به سطح زمین بیادو میزنه و بخاطر این به وی ال اف ها نسبتش دادم که اگه طو کار کردن باهاش خبره بشی میتونی به نسبت چشمک چراغات وسمت سنس یه تخمینی از نوع سنست داشته باشی که چیه و بخاطر این کلا با فلزیاب مقایسش کردم چون باید عین فلزیاب وجب به وجب منطقه رو باهاش بگردی .
دوست من . من هیچ گونه سو نیتی به تو ندارم و بارها هم گفتم که ارادتم به شما کامله نتنها شما بلکه به کل اعضای این انجمن و هیچ وقت دوست ندارم که شما از من رنجیده خاطر باشین ولی اینو هم میگم که اگه دلتون واسه ما میسوزه و دوست دارین مشکلاتمون حل بشه و اگر قدرت اینو دارین که بدون هیچ چشم داشتی یه مداری رو عمومی کنین که همه مشکلات فرانکو توش حل شده باشه ولو اینکه خود مدار بزرگ باشه یا کوچیک رفلکتور داشته باشه یا نداشته باشه بسم الله وگرنه بحث تموم شده هست .
خواهش میکنم پاشای عزیز.البته من دقیق نمیدونم مهندس چه تکنیک مداری تو تریشر پیاده سازی کرده اگه مشابه فرانکو باشه که چرا نشه میشه با رفلکتور هم کار کنه اما اگه جوری دیگه ایی طراحی کرده باشن که بخش گیرنده انتن نیازی به دریافت امواج رادیویی نداشته باشه خب طبیعتا هم استفاده از رفلکتور چندان کارایی سیستم بالا نمیبره که هیچ ممکنه تضعیف هم بکنه
حالا ما چندان هم به این رفلکتور محتاج نیستیم در کل نظر من این بود که هر چیزی که بتونه بازدهی مدارو بالا ببره باید تست بشه.رفلکتور هم برای این مدار جوابگو هست و میشه ازش استفاده کرد.البته اجباری نبوده ونیست
نه اتفاقا. برداشت من هم از شما همینطوره غیر این بود که شاید چند خط با هم بیشتر گپ نمیزدیم .میشه به راحتی شخصیت طرف مقابل با چند خط و طرز نوشتاری و گفتار اون شخص به ماهیت وجودیش پی برد و صد البته که باید به شخصیت همدیگه صدمه نزنیم ما اینجا هستیم تا از همدیگه دستگیری کنیم اگه قرار باشه کار به مشاجره و دعوا خطم بشه اون هم سر مسلئه جزیی که پس فعالیت علمی چه معنایی داره.البته در مورد شما مشخصه که مناعت طبع بالایی دارین ..
خب اگه راهی بود که خوب وبد از همدیگه قابل تشخیص بودن خیلی کارها میشد انجام داد .بعله چرا که نه من خیلی ایده های نابی واسه فرانکو دارم اما فقط30 درصد بچه ها کاوشگرن مابقی فروشنده خب به من حق بدین به این راحتی به کسی اعتماد نکنم.حالا فعلا که طرح کامل نیست وداریم به همراه استاد مجتبی طرح تکمیل میکنیم تا ببینیم چی میشه