رویا نوشته است:
اینکه دلت بشکنه بهتره تا اتفاق دیگه ای برات بیفته بهرام جان
مطمئنم شما خودت که این همه به همه میگی فروشنده، تا حالا کاوش درست حسابی نرفتی و فقط از فروشندگی ارتزاق میکنی، و خمره طلا از نزدیک ندیدی
. کسی باید این حرفو بزنه که خودش اینکارو کرده
بعضی از دوستان که فقط پای میز نشستن و لحیم کاری میکنن دائم ، تنها کار خلافی که تو عمرشون انجام دادن لیوان یبار مصرفو دو بار مصرف کردن
در هر صورت به لحیم کاری ادامه بدید به امید اینکه فرانکویی که روش یه میتر دیجیتال سوار کردید رو به خلق الله با قیمت نجومی قالب کنید .
که مطمئن باشید وقتی یونیاب خوبی مثل تریشر هست ، و طراح وسازندش آدم معتبری هستند ، کسی طرح شمارو نمی خره . البته شاید جذب اون بشقاب پرنده که روش نصب کردید بشن
.
امید است که دلگیر نشده باشی بهرام جان برادر عزیزم
مثلا چه اتفاقی میخواد بیافته برام
بابت کاوش تا دلت بخواد با انواع آدمهای عجیب وغریب کار کردم کاوش هم اصلا فکرشو نمیکنی فکر کردی هر طرحی ساختیم وایستادیم نگاه کردیم خب معلومه بردیم کاوش کردیم دیگه بازم میگم عجب هوش سرشاریی داریی
.حالا خمره طلا که ندیدم از نزدیک اما گمون نکنم شما هم دیده باشی چون اگه دیده بودی که الان اینجا نبودی بیای واسه اینکه طرح بهتری گیرت نیومده دیگران تهدید کنی
خب فروشنده که زیادن این که نمیشه انکار کرد من هم تا الان طرح زیادی ساختم که آخرین طرحی که موفق بودم طرح ردیاب جفت انتن بود که به خوبی فرانکو کار میکنه اگه گفتم فرانکو چون یک چیزهایی بینشون مشترکه البته ردیاب جفت انتن برد بیشتری داره تو فکر اون هم هستم هر کسی طرح فرانکوی جدیدم رو بخواد بخره یک نمونه ردیاب چند کاره نصیبش میشه چون میخوام دوتا ردیاب با هم ادغام کنم یک چیز فضایی درست کنم.بحث تریشر مهندس هم اصلا ربطی به ردیاب من نداره چون واقعا نمیدونم ردیاب تریشر به چه شیوه ایی سنس میکنه این که چند نفر بیان بگن تریشر شبیه فرانکو دلیل نمیشه در ضمن اگه پولشو داریی
ردیاب خوبیه میتونی تهیه کنی .دیگه اینجا اومدن تهدید کردن دیگران چه نفعی واست داره با بیل زدن الکی و سوراخ سوراخ کردن زمین هم کسی پولدار نشده دیگه اون وقت بهت نمیگن کاوشگر میگن چاه کن حالا خود دانی
در هر صورت من به کارم ادامه میدم حالا یا ردیابمو بفروشم یا نفروشم ربطی به کسی نداره قیمتی هم که مد نظرم هست بین 20 میلیون تا 50 میلیون هست میخوای در خدمتیم نمیخوای چرا شما نگران فروش سیستم من هستی:D بشقاب هم اسمش دیشه عزیزم به هر حال اون دیش تو خیلی ردیابها استفاده شده هر چند که میدونم ندیدی البته دلیل هم نیست تو هر ردیابی کار کنه چون دلیل هم داره..
من هم امید است دلگیر نشده باشی رویا جان در رویاهات به خمره طلا برسی برادر عزیزم