نویسنده |
پیغام |
iran zamin
کاربر فعال
|
مهندس حمید عزیز و گرانقدر سلام ببخشید انقدر مزاحم اوقات شریف تان میشوم امروز بعد از ۱۵۰ کیلومر راه و تهیه قطعات و کریستال و اینها و جدیگذاری کریستال و تعویض ترانزیستور ۱و۲ به امید اینکه دیگه ولتاژ را درست کردم هر کاری کردم ولتاژ پایه ۳ ایسی۱از ۱.۵ ولت بیشتر نمیشه فقط بین مسیر های فیبر آلودگی وجود داره ولی قبل از شیرین کاری که کردم و باعث سوختن کریستال شد ولتاژ خزلی خوب تنظیم میشد
غریب و تنها کسی است که دوستی نداشته باشد امام علی(ع)
|
سه شنبه 12 تیر1402 - 12:56am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. خسته نباشین. قاعدتا با اون اتصالی چیز دیگه نباید آسیب دیده باشه. مدار رو زیر نور قوی و با ذره بین بررسی کنین. در این مدارات مونتاژ همیشه باید تمیز باشه.
|
سه شنبه 12 تیر1402 - 1:13am |
|
|
iran zamin
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم. خسته نباشین. قاعدتا با اون اتصالی چیز دیگه نباید آسیب دیده باشه. مدار رو زیر نور قوی و با ذره بین بررسی کنین. در این مدارات مونتاژ همیشه باید تمیز باشه. ممنون مهندس سلامت باشید انشاالله چشم ممنون جناب مهندس ببخشید انقدر مزاحمتون میشم
|
سه شنبه 13 تیر1402 - 8:21am |
|
|
iran zamin
کاربر فعال
|
مهندس جان مدار مثل ساعت کار میکنه والا الان که درست کار میکنه فهمیدم مدار قبلا کار نمیکرده به این زیبایی قشنک تیک تیک میکنه و با زیاد کردن ولوم ۲۰ کیلو سرعت تیک تیک هم بیشتر میشه طبق فرمایشات حضرت عالی چراغ موبایل را از زیر فیبر چسبوندم به قطعات و پشت فیبر را چک کردم افتضاح کثیف بود با الکل و مسواک و گوش پاک کن تمیز کردم مسیر ها را خیلی بهتر شد و الان مثل ساعت کار میکنه و ولتاژ پایه ۳ ایسی ۱ هم روی ۳.۰۸هست
|
سه شنبه 13 تیر1402 - 12:53pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. هر چند ولتاژ شما در رنج مناسبی هست ولی بنظر میرسه مدار شما هنوز مشکل داره چون عملکرد صوتی این مدار بصورت تیک تیک نیست! یعنی در حالت عادی باید ساکت باشه و با چرخش ولوم آستانه از یک نقطه به بعد بوق یکسره داشته باشین و همزمان چراغها هم به ترتیب روشن بشن. بعید میدونم این مشکل مدار شما به بخش ترانزیستوری مربوط باشه. لذا باید اطراف 2 آیسی رو بررسی کنین چه اشکالی وجود داره.
|
سه شنبه 13 تیر1402 - 1:01pm |
|
|
iran zamin
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم. هر چند ولتاژ شما در رنج مناسبی هست ولی بنظر میرسه مدار شما هنوز مشکل داره چون عملکرد صوتی این مدار بصورت تیک تیک نیست! یعنی در حالت عادی باید ساکت باشه و با چرخش ولوم آستانه از یک نقطه به بعد بوق یکسره داشته باشین و همزمان چراغها هم به ترتیب روشن بشن. بعید میدونم این مشکل مدار شما به بخش ترانزیستوری مربوط باشه. لذا باید اطراف 2 آیسی رو بررسی کنین چه اشکالی وجود داره. ممنون مهندس جان پاینده باشید واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم از این همه محبت های شما بله مدار قبلا به همین صورت بود که فرمودید حالا بعد از منتاژ کریستال و ترانزیستور ۱ و ۲ و جایگزینی خازن های ۴۷۰ میکرو به اورجینال اینجوری شد اما وقتی هم حساسیت را زیاد میکنم بوق یکسره میشه و چراغ ها بترتیب روشن میشن
|
سه شنبه 13 تیر1402 - 4:54pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. در هر صورت باز هم بنظر من رفتار مدار شما طبیعی نیست. ضمن اینکه امکان افزایش ولتاژ تا بیش از 5 ولت هم باید وجود داشته باشه.
|
سه شنبه 13 تیر1402 - 8:42pm |
|
|
iran zamin
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم. در هر صورت باز هم بنظر من رفتار مدار شما طبیعی نیست. ضمن اینکه امکان افزایش ولتاژ تا بیش از 5 ولت هم باید وجود داشته باشه. ممنون مهندس جان عزیزید کاملا چک کردم مدار را همه مسیر ها هم تمیز کردم ولتاژ هم تنظیم کردم روی ۳.۰۸ صدای تیک تیک هم تبدیل به بوق یکسره شد و تا مدار را روشن میکنم همزمان ۳ چراغ روشن میشه و صدای بوق قطع نمیشه و وقتی میخوام ولتاژ اندازه بگیرم ولتمتر کم نور هست و مرتب خاموش روشن سریع و نغییر ولتاژ داره خیلی سریع روی ۰.۷ تا ۰ ولت .اما موبایل که نزدیکش میکنم سنس داره و اگر مدار را همینطور روشن بزارم led ها را میسوزونه
|
سه شنبه 13 تیر1402 - 11:04pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ممنون. اگر بخش ترانزیستوری و اسیلاتور سالم باشه باید امکان تنظیم ولتاژ تا حدود 6 ولت رو داشته باشین. عرض من این بود اگر ولتاژ از حدود 3 بیشتر قابل تنظیم نیست قاعدتا هنوز مشکلی در اون بخش مدار وجود داره.
|
سه شنبه 13 تیر1402 - 11:34pm |
|
|
iran zamin
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: ممنون. اگر بخش ترانزیستوری و اسیلاتور سالم باشه باید امکان تنظیم ولتاژ تا حدود 6 ولت رو داشته باشین. عرض من این بود اگر ولتاژ از حدود 3 بیشتر قابل تنظیم نیست قاعدتا هنوز مشکلی در اون بخش مدار وجود داره. فدای شما جناب مهندس عزیز بینهایت ممنونم از لطف بیکران شما تنظیم ولتاژ هم درسته فقط صدای بوق شده مثل تریشرفایندر(اما این کجا و آن کجا) از نظر حساسیت با نزدیک کردن دست به قسمت سلف بوق نداره که قبلا با ولتاژ ۴.۷۹ داشت ، ولی سنس موبایل را از ۲۰ سانت براحتی داره بنظرم حساسیتش خیلی کمه،با نصب انتن بصورتی که روی زمین هست مدار ولی انتن به سمت سقف هست جرقه فندک روی یک قاشق را از ۲ متر بصورت ۳ چراغ سنس میکنه و گاهی تکچراغ که با ولناژ قبلی تا ۵ الی ۶ متر سنس داشت البته در حالت باکس و فاصله از زمین و انتن موازی با زمین کیفیت فیبر بسیار پایینه الان نگاه کردم با ذره بین اکثر مسیر ها ترک خوردگی و حتی قطع شدگی داشت همه را لحیم کردم وضعیت بوق و بالانس و ولتاژ اوکی شد فقط هنگام تنظیم حساسیتش شده مثل تریشر بوق تک تک با فاصله ۵ سانتی شروع میشه و با زیاد کردن ولوم ۲۰ کیلو تا حدی زیاد میشه که به صورت ممتد میزنه و بنظرم تا قبل از اینکه ممتد بشه به سکوت نیازه تا بشه تشخیص نویز و هدف را متوجه بشم برای درست کردن قسمت صوتی کجاها میشه این مشکل را داشته باشه؟
|
چهارشنبه 13 تیر1402 - 12:38am |
|
|
|