حمید نوشته است:
طلا نوشته است:
سلام مهندس ، اینم شمایلات فرانکو در قالب فلزیاب لوپ ۱۱ و داخلی ۴ سانت برد ۴۰ سانت برای بزرگترسن فلز سکه را ۱۰ تا ۱۵ سانت میگیره زیر خاکم جواب میده !!!
جالبتر اینه که من مدار اسیلاتور را حذف و حتی فرستنده را برداشتم و از خروجی خود فرانکو بجای فرستنده استفاده کردم !!! به خودش دادم حالا مهندس اینکه این فلزیاب شده ایا یک چیز عادیه ؟ با لوپ بزرگتر برد همینجور بیشتر میشه ، نال کردن هم با کمی صبر میشه تنطیم کرد اما تنطیم دقیقتر باعث برد خیلی بیشتر میشه
به هر حال اگر میبینید چیز تازه ای وجود داره درخواست تستی چیزی داشتید بگید که ایشالا روش کار بشه
البته اگه مدار شلخته شده بدلیل اینکه این برد بارها رو روی توباکس فرانکو و همین نوع فلزیابی تست کردم ... به
چراغ سبز و قرمز دو حالت هست یکی بدن و زمین را سنس میکنه یکی دیگه فلز که تنطیمیش دست خودمونه
هر حال بنطر شما خود گیرنده پسیو باید بتونه فلز رو زیر خاک بزنه ؟ مزیت این طرح اینه کلا کم مصرفترین فرم انرژی مصرف میکنه مدار با رگولاتور ۵ ولت هست ، البته بطور حتمی خروجی فرانکو یه موج یا پالسی به سیم پیچ میده چون سنس جهت داره و از کنار حساسیت کمه مثل پالسی هست !
تعداد زیادی لوپ ساختم که حالا عکس جدید و فیلم را اگه لازم دونستید قرار میدیم
خوشحال میشم نظر شما را بدانم
خسته نباشین.
قسمت فلزیاب که بنظر من به اون شکل کاربردی نیست. چون ما بعنوان فلزیاب میتونیم چیزهای قویتر و در عین حال ساده تری بسازیم. بهمین دلیل بنظر من ایده ترکیب حالت پسیو و اکتیو در پی دی هم چیز جالب و درستی نبوده. بخصوص که یون یاب بسیار حساس هست و ترکیبش با فلزیاب میتونه کارایی اون رو پایین بیاره و در عین حال قسمت فلزیاب هم چندان خوب و قوی از آب در نیاد.
در مورد کارایی بخش یون یاب حرف آخر رو تست واقعی میزنه. لذا باید هدف واقعی داشته باشین که مدار اصلی فرانکو اون رو سنس بکنه و بعد با طرح خودتون هم تست بگیرین و سنس رو مقایسه کنین. راه درست همین هست. وگرنه تا مدتها مشخص نمیشه مدار واقعا جواب میده یا نه.
ممنون ، به هر حال بحث بیشتر چگونگی سنس بود ، چون اینجا فرانکو پسیو هست ، یعنی زمانی که موجی بگیره خروجی داریم حالا این خروجی اکثرا بصورت ضعیفه و نمیتونه چراغها رو روشن کنه( یا یه حالت زمانی کوتاه رخ میده و کشیده نیست ، یا حالت الکتریکی منحصر به فرد داره ) با نال کردن لوپ برگشتی خروجی به ورودی یک حالت تشدید بوجود میاره ، چون به هر حال ما اسیلاتوری نداریم یا موجسازی مگر ار ورودی بیاد به خروجی که توسط ولوم هم کنترل میشه
قبلا یه تست داشتم که جرقه برخورد یه میله بای ک سکه را از یکمتری سنس کردم و تیک تاک ساعت به هر حال ممکنه یه ربط به تخلیه یون داشته نباشه
خب به هر حال نمیدونم منطورتون کدام طرح فلزیابی هست که با حداقل قطعات برد فلزیابی بیشتری بده چون با لوپ بزرگتر برد بیشتر داریم بدون اینکه محاسبات خاصی انجام بشه
،البته حرف من از این حیثه که بدون هزینه بتونیم یا دوربردی جهتدار رو راه بندازیم یا یه اپشن داشته باشیم بدون اینکه بخوایم هزینه خاصی کنیم که مثلا اهداف سطحی شناسایی بشن
، وگرنه که چشم هدفم همینه که گزارش کنم که وضعیت مدار به چه شکله ، اما خب بحث دوربردی مطرحه یا زدن هاله هدف؟!
میدونم اینجا تمرکز رو تخلیه یون هست که اصل پایه دوربردی محسبوب میشه اما طبق چیزی که شما و تحقیقات نشون داده یک هاله دور فلزات قدیمی هست که میتونه برد فلزیاب مثلا دوبرابر بیشتر کنه خب من میگم فلزیابی که سیستمش حساسه شاید اینو نشون بده ! به هر حال من تست میدانی انجام میدم و گزارش رو میدم خدمتون ،
در مورد برد مناسب فلزیابی هم اگه گزینه خاصی یا طرحی که بدونید با چتدتا قطعه برد بهتری بده معرفی کنید که بعد مقایسه کنم چون میدونم بنطر فانتزی بنطر میرسه اما دارم رو برد فلزیابش کار میکنم و از همه مهمتر سنس قویتر اهداف قدیمی چون اگه یونیابی یا میدان یابی بتونه اهداف عمق بالا رو بزنه بصورت نقطه ای ایا کمک کننده خواهد بود؟!
در مورد مدار فلزجو که اون اصل کاره
چیزی به حد اون نمیرسه اما به هر حال ما با مدار ابتدایی مثل فرانکو سر و کار دادیم با فلزیابی مختص خودش ، اگه برد لوپ ۱۰ سانتی ۴۰ هست خب لوپ ۲۰ سانتی بردش ۸۰ هست که فلزجو ۴۰ سانت بیشتر میزنه که دلیل استفاده اون بدلیل سبکی و کم حجمیش هست که بتونه کمک کنه و هاله رو بهتر بزنه
در هر صورت ممنون از شما که مارو در مسیر یاری میکنید
ممنون مهندس