حمید نوشته است:
خسته نباشین.
عدم سنس میتونه دلایل مختلفی داشته باشه که یک بخش به هدف و بخش دیگه به دستگاه مربوط میشه. در مورد هدف چیزی که توضیح دادین بنظر مناسب هست به جز دما که که کلا در هوای سرد تولید یون خیلی کمتر و کندتر میشه. از این حیث شاید نیاز به زمان بیشتری باشه و با توجه به در پیش بودن زمستان اصلا قبل از گرمتر شدن هوا نتیجه ای بدست نیاد. در مورد دستگاه هم اگر نکته ای باشه بیشتر میتونه به شرایط سیم پیچ و آنتن ربط داشته باشه. اگر عکس این قسمت رو بذارین شاید بشه ایراد رو پیدا کرد.
سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید
عکس مدار و آنتن خدمت شما.آنتن وقتی باز میشه طولش حدود 90 سانتمیتر میشه.مدار هم ثبات خیلی خیلی خوبی داره و اگه با پتانسیومتر قسمت اوسلاتور ولتاژ خروجی رو روی مثلا 3 ولت تنظیم کنم 2 ساعت بعد هم روی همون ولتاژ باقی میمونه و دهمی بالا پایین نمیشه .البته فکر میکنم شاید بخاطر پلیگانی باشه که توی طراحی پی سی بی استفاده کردم
کل مدار رو هم توی یه باکسی قرار دادم که با فیبر ضخیم درست کردم .برای باتری هم از 5 عدد باتری لیتیوم پلیمر 1000 میلی آمپری به صورت سری استفاده کردم .روی پی سی بی هم 3تا اسپیسر پلاستیکی قرار دادم که از برخورد کف مدار با بدنه جلوگیری بشه
یه دونه عکس هم از مکان تستی که آماده کردم قبل از خاک ریختن و اسید ریختن قرار دادم
ممنون میشم ببینید و راهنمایی لازم رو داشته باشید