حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
در مورد اثر دست که توضیح مفصل دادم و اصلا ملاک تست یونیاب نیست. وانگهی اکثر گیرنده های حساس بسته به شرایط محیط به اثر دست حساس هستن بدون اینکه لزوما سنس یون یا جرقه داشته باشن! در مورد لامپ هم اگر مطمئن هستین شرایطش تغییر نکرده ممکنه عدم واکنش بدلیل بروز مشکلی در مدار شما باشه. اما باز هم عرض میکنم اصلا چیزهایی مثل لامپ رو ملاک نگیرین. حتی ممکنه مدار سوئیچینگ داخلی لامپ که عامل سیگنال سوزنی هست به مرور ضعیف شده و علت عدم سنس همون باشه. اگر هم دو یونیاب مختلف رو با لامپ تست کرده باشین این احتمال هست که هر دو به جرقه حساس باشن و اصلا سنس یونی درستی داشته باشن ولی یکی به اون لامپ واکنش داشته باشه و دیگری نه! چون فیلترهای داخلی مدارات یون یاب در مورد حذف سایر انواع موج با هم تفاوت داره و حتی برخی مدارات به نویز عادی 50 هرتز برق شهر حساس هستن و بعضی نیستن. در واقع وسایل برقی مثل انواع لامپ نویزهای مختلفی تولید میکنن در صورتیکه ملاک سنس یون یاب فقط سیگنال سوزنی یا همون حالت جرقه هست.
درود و سپاس فراوان جناب مهندس عزیز و گرانقدر
منهم مشکل ضعیف شدن مدار را دارم بخاطر قطعات و ترانزیستور نامرغوب هست،عرض کنم که من ۳ تا
فرانکو ساختم طرح ۳ چراغ پیام که هر ۳ تا به یک نوعی معیوب شدن ،یکی بخاطر مرغوب نبودن سیم لحیم و بد کار کردن ندار چون اتصالشون با لحیم خوب نشده بود حتی بعضی پایه ها لق میزد،یکی بخاطر اتصال معکوس، و سومی هم که نقریبا توی بقیشون هم مشترک بود همین ولوم های ۱۰ دور بودند که خیلی خراب میشدند ،بعد از این ۳ تا مدار که خیلی هم تست و انواع روشها رو باهاشون گرفتم،متوجه شدم که طرح اقا پیام اگه بشه بجای ولوم ۱۰ دور ۲تا ولوم معمولی را سری کنی بخوبی کار میکنه البته من بلد نیستم سری کنم اخرین باری که سعی کردم ۲ تا ولوم معمولی سری کنم هر دو ولوم سوخت و دودشون بلند شد ،حالا اگه کسی میتونه برای سری کردن ولوم هم کمک کنه عالی میشه،ترانزیستور bc550 اصلی فقط خوب کار میکنه،من یه مدار
فرانکو ۳ چراغ از قزاقی خریدم که نسبت به مدار اقای پیام ضعیف تر هست و جرقه های کوچک را سنس نداره و جرقه های بزرگ هم حد اقل ۳۰ درصد ضعیف تر سنس داره ،به مدارش که توجه کردم مشکل از ترانزیستورهاش بود و ۲ تا خازن ام کا تی هم توی مدار گزاشته سعی میکنم عکسشوواپلود کنم
چون هر سرب که میخوام پست بزارم باید ۳ یا ۴ بار وارد صفحه ورود بشگ و یوزر و پسوورد بدم نمیدونم اکانکم هست یا فیلتر شکنمه