omidfullsystem نوشته است:
xbehzad نوشته است:
جناب. همین اقایی که به شما این پیامو داده به من پیام داده بود که قویتر از درایور من تا حالا جایی ندیده و حتی درایورهای دیگه ای هم ازم خواست با اپشنهای بیشتر
این همون سنسوریه که شما خودت به به چه چه میکردی که ی پیچگوشتی در 290میزد حالا برو ببین اصلا اثری از این سنسور هست ن نیست چون با فروشندش صحبت کردم سنسورو از داخل وبلاگش برداشت اگه شما بودید ابروی طرف رو میبردید بنده اگر این مدار رو رسانه نکردم به خاطر همین داستاناش بوده شما الان ی درایور معمولی رو داری میفروشی 3میلیون حالا حساب کن درایورتو با این کیت ترکیب کنی حتما قیمتش میشه 10میلیون البته تقصیر شما نیسن ماها خودمون مقصریم که به امثال شماها بها دادیم بنده شما رو قبول ندارم اما استاد حمیدو خیلی قبول دارم هروقت امر کنه مدارو براش میفرستم تا درموردش نظر بده
درضمن درایوری که شما میگی عمومی کردی همون درایور قبلی خودته که معلوم نیست از کجا کپی برداری شده
پول دراوردن خوبه مهندس ولی از راه درستش و نه با این کارها
تورو خدا ببین دارم با چه بیسوادهایی بحث میکنم
اولا که شما انقدر بیسواد هستین که هنوز یه طراحی مدار نمیدونین. این مدار شماست
درضمن شما هنوز با پروتیوس اشنایی نداری. معرفی میکنم بهت. پروتیوس یه برنامه طراحی و شبیه سازی مدار هست و اون فایلو هم با پروتیوس ذخیره کردم
ادم های بیسواد و کلاهبردار امثال شما هستن که مثل کنه افتادن به جون مردم دارن پولاشونو میمکن این مداراتتونم که قرونی ارزش نداره امیدوارم اون دنیا بتونید جواب پس بدید. در ضمن تازگیا توهم هم که میزنید. من هرگز از اون سنسوری که عکسشو گذاشتین استفاده نکردم
هنوز ادعا هم میکنین از سنسوری که خروجی تک محوره داره میتونید خروجی 3 محوره بگیرید. واقعا که...