دوست عزیز جناب ilu1500 هیچ کدوم از آثارتون اصل نیستن
یکمی دقت کنید خودتون متوجه میشید.
کاراکترهای خط میخی پهلوی و یا دو نوع دیگه خط میخی مشخص و با یکم سرچ کردن می تونید متوجه شید که اون بی سوادی که اینا رو ساخته یه خورده شعور نداشته کمی تحقیق کنه ( ببخشید آخه خودمم از این بی شرفا ضخم خوردم) و الکی چهار تا میخ کنار هم مفهومی نداره.
من هیچ وقت کلاه هخامنشی کنار ماه ستاره ( خورشید) ندیده بودم . نشان ماه و ستاره کنار هم معمولا مال دوره ساسانی که بعد ها از طریق ایران روپرچم عثمانی رفت و بعدشم تو کشورگشایی های عثمانی نماد مسلمانان شد.
همینطور نماد عقاب با بالهای باز و پنجه های باز معمولا از نمای روبرو هست و تقریبا همیشه مال دوره ساسانی. جالب بدونید هیتلر آرم گشتاپو و SS رو از آثار ایرانی گرفته( اثبات شده). اون لک لک و اون عقابم که عشق چینی هاست حالا خودت قضاوت کن.اینا می تونن اصل باشن ؟
چه برسه به اینکه نسخه باشن.
راجب اون مهر ستاره شکل و جای جوهر یکم بررسی کنید می بینید که تو دورانی ادعا می کنن این مهر مال اون دوره است ( ساسانی - هخامنشی - اشکانی و... ) کاغذ در ایران وجود نداشته و پس نیازی هم به استامپ مهر نداشتن چون اساس مهر رو یا روی لوحه گلی خیس میزدن بعد لوح رو می پختن و اگه هم رو پوست میزدن اونو داغش میکردن و روی پوست حیوانات با فشار می گزاشتن تا ردش به مونه( باید فلزی می بوده) پس شما به من بگو مهر سنگی اونم با نشان ماه و ستاره که فقط کاربری خیلی مهمی داشته ( افراد طبقه اول جامعه - پادشاهان - رئیسان ساتراپها - مقان بزرگ دوره ساسانی ) اونم با استامپ ( ظرف جوهر)
چه مفهومی میتونه داشته باشه.
باید بدونید شاید از هر چند ده هزار نفر یک نفر هم سواد نداشته و نمیتونسته بخونه و بنویسه حالا شما بگید ما باید چند تا مهر سلطنتی باید تو این مملکت با نشان ماه و ستاره ( دوره ساسانی) داشته باشیم؟؟؟
من جای شما باشم به دوستانتون که ادعا دارن اینا نسخه هستن و از زیر خاک در اومدن یه درس حسابی میدم.
یادتون باشه کوتاهی شما با عث میشه اونها سر کسای دیگه ای کلاه بزارن.