نویسنده |
پیغام |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
rot نوشته است: بسیار سپاسگزارم ,اگر فرصت بشه مجموعه عکسهایی رو میزارم احتمالا ,به گفته یکی از کارشناسها, قبر ملکه و شاه و ولیعهد در این محدوده هست با باری عظیم پشت این صخره تکه سنگی هست که انگار حمل شده و کلی جوغن کوچک بیش از پنجاه عدد حکاکی شده کلی رد پا هم هست در خدمتتون هستم
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
یکشنبه 21 دی1393 - 4:32pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
کل منطقه ما پر از نشانه هاست و دست نخورده مونده
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
قسمت !
|
یکشنبه 21 دی1393 - 5:25pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
اینم هست
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
قسمت !
|
یکشنبه 21 دی1393 - 5:31pm |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
اینها طبیعی هست خودتونو اذیت نکنید برادر
|
دوشنبه 21 دی1393 - 12:20am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
درود بر شما rot عزيز اگر تصاوير ديگري از منطقه تان داريد لطفا قرار دهيد جز عكس اولي كه قرار داده بقيه عكس هاي مورد خاصي نيستند
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
دوشنبه 21 دی1393 - 1:11am |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
باستانشناس نوشته است: درود بر شما rot عزيز اگر تصاوير ديگري از منطقه تان داريد لطفا قرار دهيد جز عكس اولي كه قرار داده بقيه عكس هاي مورد خاصي نيستند ضمن احترام به نظر جنابعالی عکس اولشون هم هیچی نداره بنظر من. فقط منطقه ایشون سنگ رسوبی و سرشار از فسیل هست که بعضی قسمتها در مقابل آب باران زودتر حل میشوند و این اشکال بوجود میان.
|
دوشنبه 21 دی1393 - 1:30am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
amir92 نوشته است: باستانشناس نوشته است: درود بر شما rot عزيز اگر تصاوير ديگري از منطقه تان داريد لطفا قرار دهيد جز عكس اولي كه قرار داده بقيه عكس هاي مورد خاصي نيستند ضمن احترام به نظر جنابعالی عکس اولشون هم هیچی نداره بنظر من. فقط منطقه ایشون سنگ رسوبی و سرشار از فسیل هست که بعضی قسمتها در مقابل آب باران زودتر حل میشوند و این اشکال بوجود میان. درود بر اميرخان منظورم عكس اول در صفحه اول هست كه يك سري دايره بزرگ داره كه نميتونه بصورت طبيعي بوجود بياد
|
دوشنبه 21 دی1393 - 1:50am |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
|
باستانشناس نوشته است: amir92 نوشته است: باستانشناس نوشته است: درود بر شما rot عزيز اگر تصاوير ديگري از منطقه تان داريد لطفا قرار دهيد جز عكس اولي كه قرار داده بقيه عكس هاي مورد خاصي نيستند ضمن احترام به نظر جنابعالی عکس اولشون هم هیچی نداره بنظر من. فقط منطقه ایشون سنگ رسوبی و سرشار از فسیل هست که بعضی قسمتها در مقابل آب باران زودتر حل میشوند و این اشکال بوجود میان. درود بر اميرخان منظورم عكس اول در صفحه اول هست كه يك سري دايره بزرگ داره كه نميتونه بصورت طبيعي بوجود بياد داداش مطمنا طبیعی هست. کاشکی عکس از نزدیک میگرفت. من جوغن زیاد دیدم
|
دوشنبه 21 دی1393 - 2:29am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
درود بر شما اميرخان دوست خوبم اينها جوغن نيستند و قرار نيست نشان قبر يا دفينه باشند در عكس اول با توجه به موقيعت مكان و ديد اون به منطقه و همچنين كارهاي كه انسان هاي ساكن اون منطقه روي سنگ ها انجام داده اند تنها دلالت بر محل استقرار ميتونه باشه
|
دوشنبه 21 دی1393 - 2:43am |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
|
باستانشناس نوشته است: درود بر شما اميرخان دوست خوبم اينها جوغن نيستند و قرار نيست نشان قبر يا دفينه باشند در عكس اول با توجه به موقيعت مكان و ديد اون به منطقه و همچنين كارهاي كه انسان هاي ساكن اون منطقه روي سنگ ها انجام داده اند تنها دلالت بر محل استقرار ميتونه باشه ممنون از راهنمایتون دوست عزیز. ان شا اله همونطوریست که شما میفرمایید. قطعا تجربه بنده به اندازه جنابعالی نیست
|
دوشنبه 22 دی1393 - 7:24pm |
|
|
|