نویسنده |
پیغام |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
پرستو نوشته است: @};- فکرکنم این همون نسخه گالیوره که کاپیتان لیچ دنبالش بود همشهری
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
سه شنبه 24 اسفند1394 - 1:20am |
|
|
پرستو
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 فروردین1394 - 8:09pm پست: 156 محل اقامت: ایران
|
|
چهارشنبه 26 اسفند1394 - 12:18pm |
|
|
signal
کاربر حرفه ای
|
با سلام به دوستان گل هیچ توضیحی نمیتونم بدم جز اینکه حدود 23 سال پیش تخلیه شده و از همون موقع صاحب مال امریکا تشریف دارن بار دارای تله مکانیکی میباشد .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
چهارشنبه 26 اسفند1394 - 9:20pm |
|
|
یوسفp
کاربر فعال
|
signal نوشته است: با سلام به دوستان گل هیچ توضیحی نمیتونم بدم جز اینکه حدود 23 سال پیش تخلیه شده و از همون موقع صاحب مال امریکا تشریف دارن بار دارای تله مکانیکی میباشد . اقا دمت گرم ترجمه نوشته هاشو هم داری اگه ترجمشو میدونی ممنونت میشیم عنوان کنی اگه هم کسی از اساتید میتونن ترجمه ویه توضیحی در موردش بیان کنند
|
پنج شنبه 27 اسفند1394 - 2:47pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
signal نوشته است: با سلام به دوستان گل هیچ توضیحی نمیتونم بدم جز اینکه حدود 23 سال پیش تخلیه شده و از همون موقع صاحب مال امریکا تشریف دارن بار دارای تله مکانیکی میباشد . درود بر شما و تشکر بابت این پیغام نسخه ی نسبتا خوبی هست با خطوط تلفیقی که با دو قلم مبطوشی و سروک نوشته شده و ظرافت و پیچش خوبی داره؛ طلسمش هم بقلم سیمیا نوشته شده (که بعیده موقع تخلیه طلسم پابرجا بوده) نکته ای که در مورد سروک میشه گفت و بنظرم مهم میرسه اینه که این خط با شجر ایستاده یک تفاوت بلحاظ سایز نوشتاری داره که سروک کوچک تر هست و یک تفاوت مهم در معنای حروف داره که البته هر دو بترتیب ابجد محاسبه میشوند و قلم مبطوشی به ترتیب ابتث موفق باشید
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
یکشنبه 1 فروردین1395 - 10:00pm |
|
|
یوسفp
کاربر فعال
|
تشکر از شما استاد سید جواد عزیز
|
دوشنبه 2 فروردین1395 - 10:12am |
|
|
علی رضا
|
mohammadiraj نوشته است: دوست من این نسخه که روی یه سنگ به اندازه کف دست به رنگ سبز تیره بود که شکل مار از یک طرف سنگ کشیده شده بود و به طرف دیگه سنگ رفته بود البته برجسته نبود و کنده کاری شده بود نسخه مر بوط به جای هست که سه تا در خت و سه تا چشمه در کنار درختان هست البته اثار زندگی نیز زیاد هست .. روستای ده بنه .
|
سه شنبه 2 فروردین1395 - 1:42am |
|
|
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
لا اله الا هو
|
سه شنبه 2 فروردین1395 - 2:09am |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
علی رضا نوشته است: mohammadiraj نوشته است: دوست من این نسخه که روی یه سنگ به اندازه کف دست به رنگ سبز تیره بود که شکل مار از یک طرف سنگ کشیده شده بود و به طرف دیگه سنگ رفته بود البته برجسته نبود و کنده کاری شده بود نسخه مر بوط به جای هست که سه تا در خت و سه تا چشمه در کنار درختان هست البته اثار زندگی نیز زیاد هست .. روستای ده بنه . !!!!!!!!!
|
سه شنبه 3 فروردین1395 - 10:25pm |
|
|
signal
کاربر حرفه ای
|
یوسفp نوشته است: signal نوشته است: با سلام به دوستان گل هیچ توضیحی نمیتونم بدم جز اینکه حدود 23 سال پیش تخلیه شده و از همون موقع صاحب مال امریکا تشریف دارن بار دارای تله مکانیکی میباشد . اقا دمت گرم ترجمه نوشته هاشو هم داری اگه ترجمشو میدونی ممنونت میشیم عنوان کنی اگه هم کسی از اساتید میتونن ترجمه ویه توضیحی در موردش بیان کنند دوست من خودم چیزی از این خطها متوجه نمیشم و در تخصص من هم نیست فقط از روی شکل یه چیزایی هست که فکر میکنم اکثرا میدونن البته اگه کسی چیز بیشتری میدونه یا من اشتباه میکنم خوشحال میشم عنوان کنن
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
سه شنبه 3 فروردین1395 - 11:29pm |
|
|
|