نویسنده |
پیغام |
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
رامین 21 نوشته است: سلام استاد خسته نباشید ... اسم ( سوله ) را برایمان تفسیر کنید ... ممنون استاد دوست عزیز: در این مکان شما نه به چشمه و دره ای اشاره کرده تا شما رو راهنمایی کنم ,فقط به یک راه فرعی اشاره شده که سمت غرب این راه 3 تا قبر بصورت عدد 8 فارسی یا v دفن شده اند و سمت شرق این راه هم تپه ای بشکل ماهی وجود دارد و ابعاد این تپه 4*10 و به ارتفاع 1متر میباشد! موفق باشید
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
جمعه 21 فروردین1394 - 11:41pm |
|
|
hitman-666
کاربر فعال
|
جناب شمس اگه میشه مکان "سوراخ روباه" رو هم رمزگشایی بفرمایید با تشکر فراوان.
|
جمعه 21 فروردین1394 - 11:45pm |
|
|
رامین 21
|
Shams_60 نوشته است: رامین 21 نوشته است: سلام اسم ( لاپه ) را تفسیر کنید ممنون میشم . کردی است . سلام, در این منطقه لاپه شما بنظر بنده نه راهی داره و نه چشمه ای؟! فقط در استخراج بنده از اسم لاپه شما به یه دره در امتداد شمال به جنوب اشاره شده و سمت شرقی این دره تپه باستانی وجود دارد! موفق باشید
سلام استاد شمس ممنون از جوابتون اگه امکان داره میتونید یه کمی بیشتر در مورد تپه توضیح بدهید که مثلا چه نشانه ای داره ؟
|
جمعه 21 فروردین1394 - 11:56pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
ebrahem نوشته است: ممنون از تفسیر شما اقای شمس اون دره درست گفتید از شمال به جنوبه یه تپه باستانی هم هست که عکس یک مربع روش هک شده که ورودی از داخل قنات میباشه البته به نظر من چون یه خط چین زیر مربع هست اخرشم یه دایره کوچیک حالا میشه جنس راهم ویا بودن تله یا غیره ویا چنتا مال داره مشخص کرد .یه دره هم چسبیده به این دره هست که بهش میگن کشتر این هم برام تفسیرش را زحمتشا بکشید .وزحمت اون چشمه را اسم محلیش وییه داری چشمشم ابش شوره سه تا درخت بید هم اونجا بوده اینجا هم زحمتشا بکشید اشاره ای به بار و تله تو خط شما نشده,اگر تپه رو بشناسید سمت شرقی تپه چشمه ای وجود داره شما باید دنبال درب ورودی از سمت شرق تپه بگردید! شرمنده برای جاهای دیگه وقت نمیکنم,باید مکان دیگر دوستان رو هم استخراج کنم! موفق باشید
|
جمعه 21 فروردین1394 - 11:59pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
milad7 نوشته است: Shams_60 نوشته است: milad7 نوشته است: استاد شمس ارطه یا ارته استخراج کنید. عجب مکان سختی میپرسید,بعضی وقتا کم میارم توش در این مکان به راه قدیمی و مالرو اشاره شده که امتدادش از شمال به جنوب میباشد و سمت غربی راه قبرستان قدیمی وجود دارد و سمت شرقیش یه تپه باستانی,تپه رو با ..... بررسی کنید! موفق باشیداستاد خیلی خیلی سپاس گذارم. تپه های دستی چند تا هست که یکی دقیقا سمت شرقه از راهی که شما فرمودید به نام دین تپه. ودیگری سمت غرب بنام نرگس کتی (تپه). و ضمنا تپه دیگری بنام گل باغچه هست که هنوز مکانشو نمیدانم خیلی هم دنبالش گشتم و ضمنا منطقه ای هم بنام (سنگ خنه بن) هم که از قدیم هست و اطراف ان آثارهای سنگی برجسته وجود دارد. که دور یک تپه این آثارها میگردند. یعنی دور تا دور تپه با فاصله سنگهای از اشکال حیوانات بصورت برجسته و حکاکی وجود دارد دوست عزیزم بنده برای شما ارطه رو استخراج کردم! دین تپه هم بار و استخراج خودش رو داره با جاهای دیگه ای که گفتید! مثال:گل باغچه 2 تا چشمه کنار هم داره که سمت شرقی چشمه یه قبر در 2 متریش وجود داره!
|
شنبه 21 فروردین1394 - 12:03am |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
penamena نوشته است: سلام وتشکر جناب شمس. دو نخ سمت چپ_دو نخ سمت راست_سنگ سیاه_ویه چشمه آبدار بسیار قدیمی(احتمالا اشکانی)یه جوغن تک هم اطراف چشمه هست بدون آبراه وروی سنگ متحرک. سلام, اگر ویه چشمه باشه و بشناسید باید این مشخصات رو داشته باشه: ویه چشمه:سمت غربی چشمه دره ای وجود دارد از شمال به جنوب سمت غرب این دره از کنار دره راهی میگذرد فرعی,سمت غرب چشمه تا دره قبری است با بار بسیار عالی! از ردیاب و دستگاه کمک بگیرید! موفق باشید
|
شنبه 21 فروردین1394 - 12:07am |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
احسان نوشته است: Shams_60 نوشته است: احسان نوشته است: سلام اقای شمس سال نوی شما هم مبارک باشه ایشاا.. سال خوبی داشته باشی . شمس عزیز میشه اسم دره زرین و چال زر رو هم واسه من تفصیر کنی .ممنون میشم . سلام,همچنین, چال زر:ای مکان شما دارای 2 چشمه پر آّی بوده که یکی در شرق و دیگری در غرب میباشند و بین این 2 چشمه دره ای از شمال به جنوب وجو دارد,برسی کنید! این چشمه ها چون به چال زر اختصاص دارند باید اسم نداشته باشند توجه کنید!
سلام اقا شمس عزیز . برسی کردم درسته الان چشمه سمت شرق هنوز اب داره اما غربی خشک شده .لطفا راهنمای بیشتر راهنمای کنید ممنون سلام , خوب دقت کن دوست عزیز! اگر پشت به شمال بایستید او چشمه ای که سمت غرب وجود دارد مد نظر ماست,بین چشمه تا دره سمت شرق چشمه قبر سرداری وجود دارد! موفق باشید
|
شنبه 21 فروردین1394 - 12:11am |
|
|
samad110
|
Shams_60 نوشته است: samad110 نوشته است: درود جناب شمس زحمت استخراج این دوجا رو هم بکشید ممنون میشم. گور هفتتا اُشتُر آقا "شتر آقا" سلام, پیدا کردنش برات سخته ولی برات استخراج کردم! گور هفت تا:این مکان دارای 2 راه یکی اصلی و دیگری فرعی,سمت غرب راه فرعی 2 تا قبر وجود داره و سمت شرق راه اصلی هم تپه 5*5 به ارتفاع 1 متر که دورچین سنگی داره و بارش کتاب خطی میباشد که درون اطاقی به ابعا 1*1 به عمق 3 متر پلمپ شده است! موفق باشید,ما رو هم بی نصیب نزارید
درود مهران خان عزیز ممنونم که زحمت کشیدید. مواردی که فرمودین رو از نزدیک چک میکنم و اطلاع خواهم داد. آیا براتون ممکنه که زحمت مکان دوم هم بکشید چون راهشون کوهستانی و دور هست و از طرف دیگه در یک مسیر قرار دارند و با یکبار کوهنوردی میتونم هردو جا رو تست کنم و اطلاع بدم. ضمناً جناب شمس سئوالی داشتم: آیا در روش شما این امکان هم وجود دارد که در موارد این چنینی راه ورود مثلاً این تپه رو هم شناسائی کرد؟ بنده ردیاب انجمن رو در اختیار دارم اما چون میفرمائید بار این مکان کتاب هست و محض اطلاع خودم میپرسم. بسیار ممنون و متشکرم.
چه سرنوشت غمانگیزی، که کرم کوچک ابریشم، تمام عمر قفس میبافت، ولی به فکر پریدن بود زندهیاد حسین منزوی
|
شنبه 21 فروردین1394 - 12:12am |
|
|
رامین 21
|
رامین 21 نوشته است: Shams_60 نوشته است: رامین 21 نوشته است: سلام اسم ( لاپه ) را تفسیر کنید ممنون میشم . کردی است . سلام, در این منطقه لاپه شما بنظر بنده نه راهی داره و نه چشمه ای؟! فقط در استخراج بنده از اسم لاپه شما به یه دره در امتداد شمال به جنوب اشاره شده و سمت شرقی این دره تپه باستانی وجود دارد! موفق باشید
سلام استاد شمس ممنون از جوابتون اگه امکان داره میتونید یه کمی بیشتر در مورد تپه توضیح بدهید که مثلا چه نشانه ای داره ؟ استاد راهنمایی میفرمایید .
آخرین بار توسط رامین 21 در شنبه 21 فروردین1394 - 12:26am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
شنبه 21 فروردین1394 - 12:14am |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
شایان نوشته است: سلام جناب شمس این سه تا اسمو ممنون میشم راهنمایی کنید ایت مزاری تنگه فنگ قافله داش سلام, آیت مزاری:چشمه ای در این مکان هستش و سمت غرب این چشمه قبرستان قدیمی وجود دارد و سمت شرق این چشمه راه ست قدیمی و مالرو که امتدادش از شمال به جنوب میباشد که چسبیده به یک دره هستش!؟ آیت مزاری=قبر آیت قبر این شخص رو میخوام برا شما پیدا بکنم! در این مکان تنگه فنگ شما هم جسد مومیایی شده ای وجود دارد!؟
|
شنبه 21 فروردین1394 - 12:18am |
|
|
|