نویسنده |
پیغام |
amir101
|
درود دوست عزیز اگر امکان پذیر است در مورد این دو کلمه (خورد کوه یا خردکوه) و پی سی قلعه تفسیر بفرمایید با سپاس
|
شنبه 22 فروردین1394 - 3:56pm |
|
|
shahin65
|
درود بر شما .اگه میشه این دو اسم را هم مرحمتی کنید .گله رود / خشک رود / هر دو نام آذری هست
|
شنبه 22 فروردین1394 - 7:22pm |
|
|
yusef
کاربر فعال
|
جناب شمس سلام اسم چهار مکان مثلا تپه دیزلئین و باجی باجی باغلاری و هفته خانا وپیرریا پیرلر چه جوری میشه.
آخرین بار توسط yusef در شنبه 22 فروردین1394 - 8:59pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
شنبه 22 فروردین1394 - 8:40pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
اساتید لطفا این نسخه رو مورد بررسی قرار بدید و در صورت اصل بودن کلماتی که در گوشها قابل خواندن نیست رمزگشایی کنید. ضمنا روی سنگ میباشد
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 22 فروردین1394 - 8:58pm |
|
|
ebrahem
کاربر فعال
|
ebrahem نوشته است: ممنوع اقای شمس از بزرگواری شنا اما اگه بتونیید زحمت اون دو محل را هم بگشیید خیلی متشکر میشم ویه گروه را دعا گوی خود کردهاییدچشمه وئیه داری .ودره کشتر اون دره شاه نظر هم تپه وسط روستا افتاده اگر نه خیلی عالی بود اما این دو مکان کسی تا ۳کیلومتری زندگی نمیکنه وبرای کار خیلی امن هست بازم ممنوع دعا گو شما هستیم اقای شمس دعا گو هستیم
|
شنبه 22 فروردین1394 - 8:59pm |
|
|
miladn
کاربر فعال
|
شایان نوشته است: سلام من عذر میخوام ایت مزاری درسته و من به اشتباه آیت مزاری نوشتم خدمت شما عرض کنم که اونجا هیچ چشمه ای وجود نداره در مود قافله داش هم دوست عزیزمون جناب میلاد ن اصلا این منطقه تو ارتفاع نیست و در یک دره واقع شده جناب مرلین شرمنده .ممنون از یاد اوریتون[/quote] جناب شایان شما از اول هم ایت مزاری نوشتید! جناب شایان عزیز چشمه داره هر دوتا چشمه الان خشک شده از چشمه های خشک شده تا ایت مزاری 200 الی 300 فاصله وجود دارد ولی چشم جنوب شرقی هنوز خشک نشده ولی با ایت مزاری حدود 900-800 متر فاصله داره . اطلاعات شما از منطقه کمه برید بررسی کنید. قافله داشی هم در یک منطقه مهم باستانی قرار دارد که سنگهای ردیفی شاید بطول بیشتر از یک کیلومتر است که یک سر این سنگهای ردیفی تا داخل آبادی آمده است. منظورم در بالای قافله داشی یک کوه بزرگی قرار دارد من یقین دارم لطفا نگویید که دارم اشتباه می کنم . شما بخاطر جناب شمس صحت گفته های من را تایید نمی کنید در حالی که من اطلاعات راجع به ابن منطقه خلیی بیشتر از خود شما هم هست! پس با این حساب نظر هر دوتامون اشتباهه
|
شنبه 22 فروردین1394 - 9:06pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
moshfeghi نوشته است: نقل قول: سلام دوست عزیز, دو تا سوالم رو بجا بیارید موفق میشید! جسارت نشه,لطفآ سوالات رو بدقت بخونید و اجرا کنید تا در حق دیگر دوستان بی سپاسی بوجود نیاد! شعاع 10 متری سنگها رو بزن ببینم کجا رو میزنی؟ دقت کن کجا رو میزنه و سمت هاش یادت باشه تا سوالی پرسید بتونی جواب بدی! سلاممممممم بر شمس دوست داشتنی منظورتونو متوجه نشدم که فرمودین ببینم کجارو میزنه؟ ینی چی که کجارو میزنه؟ اگه منظورتون دستگاهو این چیزاس که باید بگم دمه دس ندارم چیزی ممنون میشم بگید کنار این سه تا سنگه دنبال چی باشم و چجوری پیداش کنم محل جنس رو مررررررسی سلام, دوست عزیز,جسارت نشه,اگر ردیاب و دستگاه ندارید خودتون رو الاف نکنید!
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
شنبه 22 فروردین1394 - 9:20pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
هیوا نوشته است: با سلام وخسته نباشید خدمت استاد عزیز ممنون میشم من راهم راهنمایی کنید, ودوسه مورد رااستخراج کنید.چولمک بولاقو.,قیزیل سیرناق.,شرشربولاقو.,اینچه.,چاپورت لو.,تورشک.,باتان.,ماقصودک.,منتظر لطف شما هستم سلام دوست عزیز, اینچه رر برات استخراج میکنم برا اینکه پیدا کردنش براتون راحت هستش! چشمه ای در این محل وجود دارد که اسمی نداره چونکه به خط اینچه تعلق داره,سمت غرب این چشمه چسبیده به تپه ای ست باستانی و سمت غرب این تپه دره ای وجو دارد در امتداد شمال به جنوب! در شعاع 10 متری سمت شرق این چشمه قبری وجود دارد,از ردیاب و دستگاه کمک بگیرید! موفق باشید
|
شنبه 22 فروردین1394 - 9:27pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
milad7 نوشته است: استاد شمس عزیز درباره معبد گاو بنفش توضیح دهید سلام, چیزی در استخراج بدست نیامد!
|
شنبه 22 فروردین1394 - 9:29pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
616893 نوشته است: سلام استاد عزیز میشه اینو استخراج کنی دختر قعله مرغ اسل(استخر مرغ) چلغوم سر(چهل خم سر) اسوده سر سلام, 3 تای دیگه کارش سخت و طاقت فرساست! چلغوم سر:اگر پشت به شمال بایستید در این مکان 2 چشمه وجود دارد که سمت غربی پرآب و جاری بوده و سمت شرقی کم آب و قابل خوردن نمیباشد و اگر دقت کنید بین این 2 چشمه دره ای در امتداد شمال به جنوب هستش,میشناسید؟
|
شنبه 22 فروردین1394 - 9:35pm |
|
|
|