نویسنده |
پیغام |
الف لام
کاربر فعال
|
برادر من اون سنگهای بزرگ چیزی ندیدم که سنگنکاره باشه از هواکشتم عکس دورتری بزار و اون هم احتمالا پلمپ هست ولی سنگ شیری من ندیدم ......
|
پنج شنبه 16 بهمن1393 - 9:32am |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
tehrani39111355 نوشته است: shayanii نوشته است: tehrani39111355 نوشته است: جناب شایان عزیز موردشما تانوددرصد طبیعیه.چون شاخصه های اصلی که ملاک عمله دراین مورد پدیدار نیست. اگربه عکس های استاد الف لام توجه کنیم ،نکات ریزی دستگیرمان میشودکه به دردمان میخوره وچشممان با علاءم عادت میکنه. مثال.دربیشتر موارد آثار اسکنه یا تیشه که کاردسته ،مشهوده که اون سنگ را از بقیه جدا میکنه.
گرمای وجودتان برسرمای زمستان چیره باد سلام استادتهرانی عزیز. خیلی خوشحال شدیم ازدیدن پستهای جدیدشما و از طرز فکرتون شما بزرگ وعزیز ماهستید بودنتون به ما قدرت واراده ميده. ولی استاددرمورد نشانه من. شما میفرماییداین عکس سنگ من هیچی نیست وطبیعیه؟ ازاین زاویه چی؟ ممنون وخسته نباشید. درود سپاس دوست من. جالبه. کلا نظر دادن روی عکس سخته. اینجاست که بعضی وقتا باید غرور خودتو کنار بگذاری ونظرتو پس بگیری. درود عکس آخرت صندلیه بدون هیچ شکی. باتوجه به موقعیت مکانی و....باید تفسیر بشه.
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
شنبه 18 بهمن1393 - 1:07pm |
|
|
الف لام
کاربر فعال
|
جناب تهرانی اگر بامن بودی بله نضرمنم همینه منطقه پر از برگه و باید یکروز کارگری کنم تا برگهای اونجا رو رد کنم تا رمزگشایی کنمش.... دوست عزیز سنگهای منطقه سنگی نیست که مستعد علامت باشه و همشون ترکیبیه و تنها مورد مشکوک سمت چپ هست که دورش نوارسبز داره ببین اونجا کاردست ادم دیده میشه یانه من چیزی در این عکسهات نمیبینم و اکثرا سنگهای متزلزله واونم نمیتونه شیر باشه چون اصلا در هواکشها ورودی نمیگزارن که از اونجا وارد مقبره بشی حال انکه اصلا بعیده چنین جایی هواکش باشه با این عکس ...برادر دنبال نسخه شکیل باش که در یک نگاه متوجه بشی چیه ...یاعلی
|
شنبه 18 بهمن1393 - 7:57pm |
|
|
SHELBY
کاربر فعال
|
با سلام
استاد در زمینی کشاورزی که در نزدیکی رودخانه می باشد به حوضی قرمز رنگ به ابعاد 2*3 متر برخورده ایم. تفسیر آن چیست؟
عمق حوض نیز در حدود 80 سانت است
|
یکشنبه 19 بهمن1393 - 9:30pm |
|
|
masoud50
کاربر حرفه ای
|
SHELBY نوشته است: با سلام
استاد در زمینی کشاورزی که در نزدیکی رودخانه می باشد به حوضی قرمز رنگ به ابعاد 2*3 متر برخورده ایم. تفسیر آن چیست؟
عمق حوض نیز در حدود 80 سانت است همه حوض های ساروجی دارای بار نیستند. حوض هایی دارای بار هستند که در بیرون قلعه و در نزدیکی چشمه وجود داشته اند دارای بار میباشند و اغلب بار انها شمش طلا به صورت خشت و نیز سکه بوده است.بار را در وسط حوض و عمق کمتر از یک ارنج (حدود شصت سانت)درون ساروج قرار میدادند.کافیست با پتک یا چکش سنگین ضزبه وارد کرده و ساروج که زیر آن خالی است به راحتی میشکند البته نظر اساتید ارجح میباشد
|
دوشنبه 19 بهمن1393 - 12:32am |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
masoud50 نوشته است: SHELBY نوشته است: با سلام
عمق حوض نیز در حدود 80 سانت است همه حوض های ساروجی دارای بار نیستند. حوض هایی دارای بار هستند که در بیرون قلعه و در نزدیکی چشمه وجود داشته اند دارای بار میباشند و اغلب بار انها شمش طلا به صورت خشت و نیز سکه بوده است.بار را در وسط حوض و عمق کمتر از یک ارنج (حدود شصت سانت)درون ساروج قرار میدادند.کافیست با پتک یا چکش سنگین ضزبه وارد کرده و ساروج که زیر آن خالی است به راحتی میشکند البته نظر اساتید ارجح میباشد سلام نظر شما کاملا درسته حوض هایی که بیرون قلعه مخصوصا سمت غروب آفتاب و لبه پرتگاه هستند بار در وسط حوض هست تا 3 متر عمق هم دیده شده که از پرتگاه ورودی هم میخوره
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
دوشنبه 20 بهمن1393 - 10:24am |
|
|
masoud50
کاربر حرفه ای
|
سید جواد نوشته است: masoud50 نوشته است: SHELBY نوشته است: با سلام
عمق حوض نیز در حدود 80 سانت است همه حوض های ساروجی دارای بار نیستند. حوض هایی دارای بار هستند که در بیرون قلعه و در نزدیکی چشمه وجود داشته اند دارای بار میباشند و اغلب بار انها شمش طلا به صورت خشت و نیز سکه بوده است.بار را در وسط حوض و عمق کمتر از یک ارنج (حدود شصت سانت)درون ساروج قرار میدادند.کافیست با پتک یا چکش سنگین ضزبه وارد کرده و ساروج که زیر آن خالی است به راحتی میشکند البته نظر اساتید ارجح میباشد سلام نظر شما کاملا درسته حوض هایی که بیرون قلعه مخصوصا سمت غروب آفتاب و لبه پرتگاه هستند بار در وسط حوض هست تا 3 متر عمق هم دیده شده که از پرتگاه ورودی هم میخوره سید جواد عزیز بابت توضیحات دقیق شما سپاسگذارم
|
دوشنبه 20 بهمن1393 - 10:08pm |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
shayanii نوشته است: tehrani39111355 نوشته است: tehrani39111355 نوشته است: درود عکس آخرت صندلیه بدون هیچ شکی. باتوجه به موقعیت مکانی و....باید تفسیر بشه. ید. سلام استادعزیز خسته نباشید موقیتش ومکانش کوهستانیه ممنون برای راهنمایی و کمکتون
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 24 بهمن1393 - 9:30am |
|
|
salamon545
کاربر فعال
|
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و دوستان ارجمند و تقدیر و تشکر به خاطر توضیحات و مطالب ناب که عنوان میکنن.... یک موردی ما کار کردیم که اگر محبت بفرمایید و راهنمایی کنید ممنو میشم... در دامنه یک تپه دو عدد سنگ عمودی دیده شد که به هم تکیه داده شده بودند..یکی از سنگها حدود 50 سانت از زمین بیرون بود و دیگری که به صورت مایل به آن تکیه داده شده بود حدود 30 سانت از زمین بیرون بود... بعد از بیرون کشیدن سنگها متوجه شدیم که نیمی از انها درون خاک ریشه دارن و در قسمت انتهای سنگ بزرگتر یک سوراخ ته بسته مشابه سوراخی که با مته ایجاد میشود به سمت جنوب غرب وجود داره و طول آن حدود 4 سانت بود.. بعد از حفاری و برداشت باطله، رگه زغال و خاکستر شروع شد..بعد از ان تکه های زغال و کوزه شکسته وجود داشت..در عمق یک ونیم متری 3 عد حفره به قر حدودی 40 سانت (شبیه هواکش) دیده شد که یکی به جهت جنوب غرب..یکی شمال شرق و یکی به سمت غرب بود.. سعی کردیم مسیر آن حفره ها را ادامه بدیم که راه بسته بود...! بعد از ان مجدد به سمت پایین حفاری کردیم..در این بین لایه های خاکستر و زغال دوباره و چند بار تکرار شد و در دو کتری به ستگچین با سنگ تخت برخورد کردیم که از چند سنگ تشکیل شده بود.. بعد از آن مجدد لایه زغال و خاکستر بود و در حدود 2و نیم متر یک کاسه سفالی نصفه که از وسص به دو نیم تقسیم شده بود در دیواره مشاهده شد بطوری که دهانه کاسه به سمت بالا و قسمت برامده کاسه سمت شمال شرق و قسمت مقعر کاسه به سمت جنوب غرب بود... بعد از ا و در ادامه به ازای هر نیم متر و یا یک متر که میکندیم یک تکه شکسته شده از جنس همان کاسه را پیدا میکردیم که مانند پازل به کاسه مصل میکردیم..البته تکه های دیگری از کوزه های متفاوت هم دیده میشه ولی تکه ها پشت سر هم نبودند و نا منظم بودند...حدود 6-7 متر که ادامه داده بودیم همه تکه های کاسه پیدا شده بود به غیر از یک تکه از کاسه...در اینجا به یک کوزه ایستاده برخوردیم که درون آن پر از خاکستر بود و در کنار آن یک تاقچه کوچک تعبیه شده بود که روی ان چند تکه استخوان متفرقه بود..در مورد نوع و شکل استخوانها نمیتوانم توضیح بدهم چون حقیقتآ در اون موقع اصلا از علائم اطلاعی نداشتم و فقط میدانستیم که باید به دنبال تکه های کاسه باشیم.. به این قسمت که رسیدیم به دلیل خستگی و کمبود وقت و همچنین سردرگمی،شروع کردیم به حفر تونل در جهات مختلف(افقی) تا شاید در اطراف چیزی بیابیم..اما دست از پا درازتر و خسته بازگشتیم... حالا بعد از گذشت حدود دوسال مجدد میخوایم به سراغ اون محل بریم..اگر اساتید محبت کنن و راهنمایی بفرمایند ممنون میشم...
|
یکشنبه 26 بهمن1393 - 11:15pm |
|
|
salamon545
کاربر فعال
|
قبلا هم در صفحه 67 سوال فوق رو مطرح کردم ولی اصلا کسی تحویل نگرفت.. :/
|
یکشنبه 26 بهمن1393 - 11:56pm |
|
|