با سلام خدمت دوستان و اساتید :
کوتوله ها هم مثل خیلی از موجوداتی که در قصه یا داستان های قدیمی وجود دارد ، وجودشون نه قابل رد می باشد نه قبول ؟؟
ولی از اوجایی که هر انچیزی که در حال حاضر در زندگی روز مره ما به طور افسانه ای وجود دارد مسلمل در اعصار قدیم یک منبع و ماخذی داشته که این انساهای در اعصار قدیم دیدن و لمسش کردن شروع به ساختن و تجسم از این ها موجودات نموده اند .(مانند کوتوله ها- اژدها پرنده - غول های یک چشم و ....)
من نیازی به گفتن دروغ نمی دونم ولی دو هفته پیش در موبایل یکی از دوستان یک عکسی رو دیدم که ایشون خودشون داخل ماشین روی تشک صندلی عقب گرفته بودند عکس یک جمجمه موجودی بود که یک چشمش داشت و به جای چشم ها درست زیر چشما جای دو شاخ بود که بنظر می رسید کنده شده بود و جالب اینه فک پایینی این موجود ثابت بود نه متحرک (درست مانند فک موجوداتی که در فیلم غارتگر بود)
من هم اطلاعاتی از این موجود (کوتوله ) در تحقیقات به دست اوردم که درستی اون رو نه میشه ثابت نه میشه رد نمود :
1- کوتوله ها معمولا به علت سازگاری بدنشون در عمق پایین تراز 12 -15متر زیر زمین زندگی میکنند
2- بیشتر از ریشه درختان و ریشه های گیاهان تغزیه می کنند و به علت اینکه در زیر زمین هستند دارای ناخن های بسیار تیز و برنده و در عین حال بلند می باشند
3- از میوه گردوه و بادام و فندقو مانند اینها بسیار خوششون می یاد
4- بالای 300 الی 400 سال عمر میکنند (علت بالا بودن قیمت خرید وفروش این موجودات با ارقام نجومی به همین علت می باشد )و معمولا خریداران از ژنتیک موجود در خون اینها برای استفاده در طول عمر بیشتر در انسان
5- تا اوجایی که من شنیدم کوتوله ها تنهایی زندگی نمیکنند باید یک جهت باشند تا زنده بمونن
6- بسیار علاقه به روابط جنسی با جفت شون دارند (... بماند ....)
7- دارای قدرت هیپنوتیزم دارند که وقتی کسی اونها را بطور اتفاقی ببینه می تونند با این قدرت از دستشون فرار کنند
8- دارای قدرت پرش بیشتر 1/5 الی 2/5 متر رو دارند.
این فیلم های که در اینترنت موجوده همشون ساختگی و برای فریب و کلاهبرداری می باشد (متاسفانه)