نویسنده |
پیغام |
ariya
استاد - مدیر
|
اقایون کسی نیست یک فی ش.ک.ن خوب به ما بده که حداقل بشه باها ش راحت تصویر اپلود کرد همه ش. ک .ن های معروف واقعا داغونن با این یکی هم که کار میکنم نمیشه تصویر گذاشت دیروز 5ساعت فیکس یکسر نشستم تا جندتا تصویر اپلود کردم الانم جندساعت هنوز نتونستم کاری کنم شرمنده همه واقعا خستم شده وبا ان اوضاع فکر نکنم بتونم مطلب بزارم تایک شکن خوب بدستم برسه اینهایی هم که تویی قسمت نرم افزار دوستان گذذاشتند رو همگی جک کردم هیج کدوم جواب نداده یا دانلود نمیشه ویا اگر هم بشه کار نمیده روز بخیر همگی
mantera
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 5:12pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
ariya نوشته است: اقایون کسی نیست یک فی ش.ک.ن خوب به ما بده که حداقل بشه باها ش راحت تصویر اپلود کرد همه ش. ک .ن های معروف واقعا داغونن با این یکی هم که کار میکنم نمیشه تصویر گذاشت دیروز 5ساعت فیکس یکسر نشستم تا جندتا تصویر اپلود کردم الانم جندساعت هنوز نتونستم کاری کنم شرمنده همه واقعا خستم شده وبا ان اوضاع فکر نکنم بتونم مطلب بزارم تایک شکن خوب بدستم برسه اینهایی هم که تویی قسمت نرم افزار دوستان گذذاشتند رو همگی جک کردم هیج کدوم جواب نداده یا دانلود نمیشه ویا اگر هم بشه کار نمیده روز بخیر همگی با درود خدمت اریای عزیز ورودتون رو خو ش امد میگم فیلتر شک ن لازم نیست با این ادرس وارد بشید و بعد یک پیام میاد باید اونو تاید کنید https://www.felezjoo.comبا ارزوی موفقیت
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 5:26pm |
|
|
Kani
استادیار
|
ariya نوشته است: اقایون کسی نیست یک فی ش.ک.ن خوب به ما بده که حداقل بشه باها ش راحت تصویر اپلود کرد همه ش. ک .ن های معروف واقعا داغونن با این یکی هم که کار میکنم نمیشه تصویر گذاشت دیروز 5ساعت فیکس یکسر نشستم تا جندتا تصویر اپلود کردم الانم جندساعت هنوز نتونستم کاری کنم شرمنده همه واقعا خستم شده وبا ان اوضاع فکر نکنم بتونم مطلب بزارم تایک شکن خوب بدستم برسه اینهایی هم که تویی قسمت نرم افزار دوستان گذذاشتند رو همگی جک کردم هیج کدوم جواب نداده یا دانلود نمیشه ویا اگر هم بشه کار نمیده روز بخیر همگی استاد عزیز خسته نباشید من با با مرورگر فایرفاکس که الان ورژن 28.0 رو دارم با این روش بدون فیل شکن وارد سایت میشم مراحل زیر را انجام دهید:
1. در آدرس بار فایرفاکس تایپ کنید. about:config
2. بر روی i'll be careful, i promise کلیک کنید.
3. در قسمت جستجو یا همان search عبارت رو برو را تایپ کنید. security.tls.version.max
4. حال در قسمت value بر روی عدد 1 مقابل فیلد security.tls.version.max کلیک کنید و بجای آن عدد 0 را درج کنید. کار تمام است. جهت بازگشت به حالت اولیه کافیست عدد 0 را به 1 تغییر دهید. در پایان از این آدرس استفاده کنید: https://www.felezjoo.com
اگر موفق نشدید بگید باز راهنمایی کنم
و اگر باز نشد تصاویر رو برای بنده ایمیل کنید تو سایت میزارم.
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 5:30pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
اولا درود بر استاد اریا و استاد تهرانی و ممنون که تجارب گرانبهاتونو در اختیار مردم قرار میدین من که استفاده کردم
درضمن ممنون از استاد کانی واقعا این روشت بهترین روشه من که الان دیگه از شر فیلشکن راحت شدم و با سرعت خیلی خوب هم این سایت رو باز میکنه ممنونم.
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 6:09pm |
|
|
ariya
استاد - مدیر
|
سپاس از دوستان اما مطالب فوق جواب ندادن به هرحال اقای کانی من مقداری مطالب فرستادم به ایملتون شما لطف کنید ودراین قسمت بگذارید
mantera
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 7:31pm |
|
|
Kani
استادیار
|
ariya نوشته است: سپاس از دوستان اما مطالب فوق جواب ندادن به هرحال اقای کانی من مقداری مطالب فرستادم به ایملتون شما لطف کنید ودراین قسمت بگذارید چشم
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 8:28pm |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
سلام اگه فیلتر شکنها خیلی اذیتتون میکنه من از این سایت الان 9 ماهه دارم پروکسی میخرم و خیلی هم خوبه اگه دوست داشتین اش استفاده کنین و برنامه کریو رو از همون سایت دانلود کنید و نصب کنید و یوزر پسوردو بزنیدو به راحتی باهاش کار کنید من که تو این 9 ماهه رازی بودم ازش یا حق http://5siranvpn.tk/
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 8:32pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
ممنون از استاد اریا و استاد تهرانی
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 10:00pm |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 مرداد1392 - 2:43pm پست: 378 محل اقامت: ایران
|
ببخشید استاد آریای عزیز میشه نظر خودتونو در مورد عکس نیمرخی که من در صفحه 11 همین تایپیک گذاشتم، بفرمائید؟ با تشکر و سپاس فراوان
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 10:10pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
برادر آريا آرزوي سلامتي و طول عمر با عزت براي شما در كنار خانواده محترم از درگاه ذات اقدس الهي دارم ، اميد كه شاگردان لايقي در كنار شما باشيم .. برادر كاني عزيز از زحمتي كه كشيدي تشكر ميكنم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 9 اردیبهشت1393 - 2:06am |
|
|
|