نویسنده |
پیغام |
mehran15451545
|
سوالی که برای من مطرحه اینه که در دوره صفوی که یک دوره اسلامی بوده آیا همراه مردگان شیئ دفن میکردند؟
|
چهارشنبه 9 اردیبهشت1393 - 2:52am |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 مرداد1392 - 2:43pm پست: 378 محل اقامت: ایران
|
mehran15451545 نوشته است: سوالی که برای من مطرحه اینه که در دوره صفوی که یک دوره اسلامی بوده آیا همراه مردگان شیئ دفن میکردند؟ با اجازه اساتید، بعد از حمله اعراب به ایران، تعدادی از مردم ایران اسلام را پذیرفتند ولی جالب این است که تا چند صد سال بعد نسبت جمعیت مسلمانان به زرتشتی ها 50 به 50 بود. یعنی 50 درصد جمعیت ایران زرتشتی بودند. در اوایل دوره صفویه نیز جمعیت زرتشتیان ایران خیلی زیاد بود . . . حالا آیا این برادران عزیز زرتشتی در این دوره چیزی در قبر درگذشتگانشان می گذاشتند یا نه، بهتر است اساتید نظر دهند. موفق باشید
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 10:41am |
|
|
ariya
استاد - مدیر
|
mehran15451545 نوشته است: سوالی که برای من مطرحه اینه که در دوره صفوی که یک دوره اسلامی بوده آیا همراه مردگان شیئ دفن میکردند؟ در ابتدا از لطف دوستان گرامی همجنین جناب پارسی وجناب مهدی سپاسگذارم ودر جواب اقای مهران باید بگم که راستش من نمیدونم منظور شمااز عنوان کردن این سوال جه بوده در وحله اول بگم که هدف از مطرح کردن این موضوع دفینه نیست بلکه تشریح ، ساختار این نوع قبور ،برای کاربران هستش ودر وحله بعدی بنظر شما برای یک قبر عادی که دارای هیج نوع دفینه حتی یک کوزه خالی نیست نشانه ای قرار میدادند جواب اینه که در نبود دفینه یا اشیا،، لازم به گذاشتن نشانه وعلایم نمیباشد وحالا ایا بنظر شما وجود این همه اشیا وجندین تنور در متراژهای مختلف وجوغن برعکش ودر عمق 7متری وجود علایم دیگر ایا میتونه بیخودی این کار ها انجام شده باشد پس موضع مطرح بودن دوره ها نیست بلکه وجود علایم واثار است که ثابت میکنه دفینه وجود دارد یاندارد باسپاس از دوستان
mantera
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 11:37am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
سلام استاد اریا ظمن تشکر و خوش آمد گویی از شما سوالی داشتم میدونم نباید مطرحش کنم چون سر رشته کلام از دستتان در نره ,تو بالا گفتین که تنور مشخص شد ,میخام بدونم این تنور که فرمودید آیا مثل تنور نانوایی میمونه , یا این که خاک محل را کود کردند و داخلش خاک الک کرده توش ریختن ,و اندازه تنور چند در چند هست ,باز هم ممنونم استاد عزیز.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 12:01pm |
|
|
mehran15451545
|
بنظرمن هر جا که علائمی از قبیل جوغن باشه نشونه دفینه و بار نیست مخصوصا جوغن هایی که در دامنه ها و سطح پایین زمین حک شده اند! بارها این مساله تجربه کردم که جوغن یا جوغن های بسیار شکیل همراه با آبراه در دامنه ها و پایین زمین (زمینهای کشاورزی) وجود داشتند قبور متعلق به جوغن هارو پیدا کردم با وجودی که دستگاه چیزی نزده بوده بازم مبادرت به حفاری کردیم چیزی نداشتند!
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 12:57pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
mehran15451545 نوشته است: بنظرمن هر جا که علائمی از قبیل جوغن باشه نشونه دفینه و بار نیست مخصوصا جوغن هایی که در دامنه ها و سطح پایین زمین حک شده اند! بارها این مساله تجربه کردم که جوغن یا جوغن های بسیار شکیل همراه با آبراه در دامنه ها و پایین زمین (زمینهای کشاورزی) وجود داشتند قبور متعلق به جوغن هارو پیدا کردم با وجودی که دستگاه چیزی نزده بوده بازم مبادرت به حفاری کردیم چیزی نداشتند! با اجازه اقا اریا اقا مهران من نمیدونم مشکل شما از چی بود..ولی اگر دقت کنی به مطالب ارسالی اریا نوشته شده که تنوره با فاصله 3 متری از قبر پیدا شده..این نکته رو در نظر بگیر..درون قبر چند تا چیز بی ارزش بوده ولی نقطه اصلی تنوره بوده... در مورد قبرو هم که اقا اریا توضیح دادن که اگر این قبور ارزشی نداشتن هیچ وقت واسشون نشونه گذاشته نمیشد...من خیلی از قبرهای سنگ چین رو دیدم که اتفاقا هیچ کدوم نه جوقنی واسه نشونه داشتن و نه چیز خاصی..فقط سنگچین بودن..ولی توی بیشتر اونا کلی مهره و سکه و مجسمه کوچیک و ... پیدا شده پس میشه گفت که جایی یه جوقنی دیده میشه یا چند تا حتما یه دلیل داشته و اون شخص از یه مقام و درجه ای بالاتر از بقیه بوده که اون رو واسش تراش دادن...حالا اینم دلیل نمیشه که شما قبر رو پیدا کنی وسایل هم توی قبر باشه...شاید فاصله داشته باشه از خود قبر... موفق باشید
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:12pm |
|
|
ariya
استاد - مدیر
|
mehran15451545 نوشته است: بنظرمن هر جا که علائمی از قبیل جوغن باشه نشونه دفینه و بار نیست مخصوصا جوغن هایی که در دامنه ها و سطح پایین زمین حک شده اند! بارها این مساله تجربه کردم که جوغن یا جوغن های بسیار شکیل همراه با آبراه در دامنه ها و پایین زمین (زمینهای کشاورزی) وجود داشتند قبور متعلق به جوغن هارو پیدا کردم با وجودی که دستگاه چیزی نزده بوده بازم مبادرت به حفاری کردیم چیزی نداشتند! همون اول که پست زدی فهمیدم میخوای خرابکاری کنی تو ازاون دست ادمهایی هستی که وقتی به دفینه نمیرسند میگن کلا هیج دفینه ای توی دنیا وجود ندارد یا از دستگاه نتیجه نمیگیرند تمام دستگاههای دنیاروجرت میدونند حالاکار تو با جوغنها همینطور شده یکم عجله نمیکرد مدارک زیادی وجود داره که جوغنهایی با این اوصافی که تو گفتی مشخص میشد حرفی برای گفتن دارند راستش یک اشغالی مثل تو بامیشه یکی مثل من وبقیه دل برای فعالیت نداشته باشند یکم خجالت بکش این همه توی انجمنها میجرخی وتجربه کسب میکنی اما ندیدم یکجا از کسی تشکر کنی جز بجث راه انداختن این بار اولت نیست که نسبت به نوشته های من جبهه میگیری توی قسمت ال ار ال انجمن مهدی هم همین کار رو کردی به هر حال خوش باشی
mantera
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:16pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
سلام دوستان مهران عزیز .منظور جناب اریااز بار همان وسایل شخصی مرده می باشد که بستگی به مکنت مالی افراد متفاوت بوده که قبر گبری بدون وسیله امکانش نیست حتی در حد یک دکمه ی سفالی .چون عقیده بر این داشتند . وخیلی از قبر ها اموال دارند ولی ما نمی توانیم مکان دقیق انها را پیدا کنیم .چون امنیت حفظ اموال شخصی در همان زمان نیز شرط بوده .
اینم خدمت دوستان بگم که خیلی از جاهای ایران تا 700 سال در برابر اسلام مقاومت کردند وبا پرداخت جزیه سنگین به حکام محلی - امویان وبنی عباس دین خود را حفظ کردند وبسیاری از ایرانیان نیز در ادوار گذشته وزمان حکومت صفویان برای حفظ دین خود به هندوستان نقل مکان کردند که الان هم یک ایالت در جنوب هندوستان پارسی ودینشان زرتشتی است و............... باستان شناسی وتاریخ ایران پر از اسراره .....................
تمام انسانها با هر دین ومسلکی قابل احترامند . هر کجا باشیم انسانیت وجهه تمایز ماست . موفق باشید
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:28pm |
|
|
Kani
استادیار
|
mehran15451545 نوشته است: بنظرمن هر جا که علائمی از قبیل جوغن باشه نشونه دفینه و بار نیست مخصوصا جوغن هایی که در دامنه ها و سطح پایین زمین حک شده اند! بارها این مساله تجربه کردم که جوغن یا جوغن های بسیار شکیل همراه با آبراه در دامنه ها و پایین زمین (زمینهای کشاورزی) وجود داشتند قبور متعلق به جوغن هارو پیدا کردم با وجودی که دستگاه چیزی نزده بوده بازم مبادرت به حفاری کردیم چیزی نداشتند! جناب مهران لطفا بفرمایید ما چطور کار کنیم ؛ چطور رمزگشایی کنیم ؛ به کی باور کنیم ؛به کی باور نکنیم ؛ چه مطلبی درسته چه مطلبی غلط؛ چه دستگاهی مناسبه چی نامناسب ؛ چه علامتی ارزش کار داره چه علامتی بی ارزش ؛ اصلا دفینه وجود داره به نظر شما؟ جنس دفن شده ای موجوده به نظر شما؟ دنبالش بریم یا اینکه بیخیال بشیم بزنیم تو کار فروش دستگاه؟ اصلا کار کنیم یا نه؟!!!
این دسته گل هم تقدیم به شما
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:41pm |
|
|
hoca2del
کاربر فعال
|
سلام وخوشامد گویی خدمت استاد آریای عزیز جناب کانی وقت شما وما خیلی باارزشه مطالب کمک کننده ویا تخریب کننده هم کاملا معلوم به کارمون برسیم منفعتش بیشتر بابا من اون مثلث قائم الزاویه رو که عرض کرده بودم طبق دستور وراهنمایی شما هر کاری کردم سیستم تو اون لحظه روی هیچ فرکانس ومودی حرکتی نداشت که نداشت البته مقصر خودمم ویا شاید شرایط جوی چون مجبور شدیم تو وسط مه شدید ونم نم بارون رد بزنم در کل چون محل امن بود ویکی ازدوستان گفت بار جوغن مثلثی وجوغنی که در پهلوی سنگ ذوزنقه ای هستش مطمئنا در کنار اون جوغن هست ما زیر سنگ وبالای سنگ رو تا 1.5متر عمق وعرض 1مترکندیم خبری نبود استاد آریا می تونم از حضورتون اجازه بگیرم وعکسها رو براتون بفرستم یه نظ بدین؟ ممنون از همه زحمت کشای بی ادعا
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 2:00pm |
|
|
|