انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 12:50am

پاسخ به موضوع  [ 253 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 ... 26  بعدی
 تجربیات 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

mehran15451545 نوشته است:
بنظرمن هر جا که علائمی از قبیل جوغن باشه نشونه دفینه و بار نیست مخصوصا جوغن هایی که در دامنه ها و سطح پایین زمین حک شده اند! بارها این مساله تجربه کردم که جوغن یا جوغن های بسیار شکیل همراه با آبراه در دامنه ها و پایین زمین (زمینهای کشاورزی) وجود داشتند قبور متعلق به جوغن هارو پیدا کردم با وجودی که دستگاه چیزی نزده بوده بازم مبادرت به حفاری کردیم چیزی نداشتند!

بابا گلی به جمالت شما که دستی تو کار دارین و تا حالا چندین بار تونستین جو غنها رو رمز گشایی کنین چرا نمیرید قسمت سوالات جواب کاربران رو بدید ؟ چرا به جای ایراد گرفتن از تجربه ی دیگران تجربیات خودتون رو بیان نمیکنید که دیگران استفاده کنند ؟ میشه لطف کنید اون چند موردی رو که موفق به رمز گشایی شدین رو تصویرشون رو قرار بدین ؟ ( هر چند اگه موفق هم شدین مطمعنم که اصولش رو از همین بخش یاد گرفتین ) اصلا شما علامه دهر و ما بی سواد شما بیا به ما یاد بده چطور یک جوغن رو رمز گشایی کنیم کدومشون ارزش دارن کدومشون بی ارزشن .
در کل اگه فکر می کنی که چیزی در چنته داری بیا و مثل جناب آریا یه تاپیک بزن و تجربیات گهر بارتون رو مطرح کنین در غیر اینصورت خواهشا سکوت کنید اگه شما به این مطالب احتیاجی ندارین امثال من زیادن که بخوان با استفاده از این تجربیات کار کنن و به نتیجه برسن .

چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 3:03pm

اول آریا خان لطفا مودب باشید و صحیح سخن برانید در شان شما چنین گفتاری صحیح نیست چیزی که من گفتم نتیجه 6سال تجربیات خودم تو این زمینه است که هنوزم کم و بیش دارم فعالیت میکنم باوجودیکه هنوز مستقیما از ردیاب و دستگاه نتیجه مطلوب نگرفتم دست از سرش برنداشتم همین علی آقا پارسال تو محل خودشون چندتا جوغن در دامنه پایین کوه باهم کنکاش کردیم اما چیز خاصی دستگیرمون نشد هر جوغنی نشانه داشتن شئ نیست نشانه قبر بوده که شاید مراسم آیینی خاصی باهاش انجام میشده از طرفی من نظر کسی زیر سوال نبردم نظر خودم گفتم و زمانیکه من کار میکردم اصلا این انجمن وجود نداشت!!

چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 3:25pm

Kani نوشته است:
بنظرمن هر جا که علائمی از قبیل جوغن باشه نشونه دفینه و بار نیست مخصوصا جوغن هایی که در دامنه ها و سطح پایین زمین حک شده اند! بارها این مساله تجربه کردم که جوغن یا جوغن های بسیار شکیل همراه با آبراه در دامنه ها و پایین زمین (زمینهای کشاورزی) وجود داشتند قبور متعلق به جوغن هارو پیدا کردم با وجودی که دستگاه چیزی نزده بوده بازم مبادرت به حفاری کردیم چیزی نداشتند!

جناب مهران لطفا بفرمایید ما چطور کار کنیم ؛ چطور رمزگشایی کنیم ؛ به کی باور کنیم ؛به کی باور نکنیم ؛
چه مطلبی درسته چه مطلبی غلط؛ چه دستگاهی مناسبه چی نامناسب ؛ چه علامتی ارزش کار داره چه علامتی بی ارزش ؛
اصلا دفینه وجود داره به نظر شما؟
جنس دفن شده ای موجوده به نظر شما؟ دنبالش بریم یا اینکه بیخیال بشیم بزنیم تو کار فروش دستگاه؟
اصلا کار کنیم یا نه؟!!!

این دسته گل هم تقدیم به شما @};- @};- @};-

هر جور دوست دارید کار کنید من کاری به باورهای شما ندارم فقط نظرم گفتم مگه اینجا نظر دادن هم ایراد داره؟ اگه دفینه ای وجود نداشت 6سال تو این زمینه کار نمیکردم اما هر نشانه سطح پایین دلیل بر بودن حتی وسایل شخصی هم نیست جز یه کوزه سفالی آب و غذا که طی حفاری بیش از 15قبر که همشونم جوغن داشتند به این نتیجه رسیدم حالا میتونید مثل من برید حفاری بفرمایید تا بیه همین نتیجه برسید درمورد دستگاه هم باید عرض کنم فعلا تو بازار فعلی دستگاه دقیق و مطمئنی وجود نداره جز اون محرمانه ها که تو دست ما نیست و فعلا چاره ای جز کار کاردن باهمین دستسازها نداریم

چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 3:37pm

اشکان نوشته است:

بابا گلی به جمالت شما که دستی تو کار دارین و تا حالا چندین بار تونستین جو غنها رو رمز گشایی کنین چرا نمیرید قسمت سوالات جواب کاربران رو بدید ؟ چرا به جای ایراد گرفتن از تجربه ی دیگران تجربیات خودتون رو بیان نمیکنید که دیگران استفاده کنند ؟ میشه لطف کنید اون چند موردی رو که موفق به رمز گشایی شدین رو تصویرشون رو قرار بدین ؟ ( هر چند اگه موفق هم شدین مطمعنم که اصولش رو از همین بخش یاد گرفتین ) اصلا شما علامه دهر و ما بی سواد شما بیا به ما یاد بده چطور یک جوغن رو رمز گشایی کنیم کدومشون ارزش دارن کدومشون بی ارزشن .
در کل اگه فکر می کنی که چیزی در چنته داری بیا و مثل جناب آریا یه تاپیک بزن و تجربیات گهر بارتون رو مطرح کنین در غیر اینصورت خواهشا سکوت کنید اگه شما به این مطالب احتیاجی ندارین امثال من زیادن که بخوان با استفاده از این تجربیات کار کنن و به نتیجه برسن .

اشکان خان عزیز
من ایرادی نگرفتم عزیز دلم بقول خودتون تجربیاتم گفتم که آشغال فرض شدم دیگه! من کوچکتر از اینم که بخوام رمزگشا باشم چون این زمینه اینقدر رمزآلوده که کسی نمیتونه ادعایی داشته باشه و طبق چندید قبری که در دامنه های پایین کوه حفاری کردم به این نتیجه رسیدم که جوغن های رو به پایین از ارزش زیادی برخوردار نیستند

چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 3:42pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب آریا اصل مطلب رو شما بیان کردین خیلی ممنون! این جناب مهران رو هم برای همیشه تحریم کردم. متاسفانه ایشون در تاپیکهای مختلف این انجمن و حتی انجمنهای دیگه هیچ کمک موثری انجام نمیدن و بنظر من وجودشون توی این انجمنها کاملا به ضرر اهدافی هست که دوستان در این مسیر دنبال میکنن.
در ضمن دوستان طبق درخواستی که اکثر دوستان داشتن ؛ هر کسی در مسیر مطالب مفید بخصوص جناب آریا سنگ اندازی بکنه بشدت باهاش برخورد میشه.
آریا جان امیدوارم این موارد روی شما اثر منفی نذاره. :ymhug:

چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 4:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام بر مهندس عزیز حمید جون..گل کاشتی :ymhug:

راستی اقا مهران شما که میگی 6 سال تجربه ادم خندش میگیره هر چند دستت از اینجا کوتاهه و نمیتونی جواب بدی و حرفاتو بزنی اما اینو میگم تا بخونی.

دوستان این اقا مهران همینکه گفت 6 سال تجربمه فهمیدم کلا ایشون قصد اخلالکری داشته.چون تو انجمن اقای صحرایی که ایشون اواخر تازه ثبت نام کرده بود یعنی زمان انجمن اقای قاسمی که میشه حدود 2-3 سال پیش.تازه این اقا مهران یدونه جوغن مربع پیدا کرده بود..و از اینو و اون میپرسید که این نماد چیه.حتی اسمشم نمیدونست و بعد من که از جوغن زیاد سر در نمیارم! بهش گفتم اتاق یا قبره.که یعنی این اقا ساده ترین مسایل رو نمیدونست .حالا این دوسال رو چطور 6 سال حساب میکنه الله و اعلم!

..................
مهران جون..خداحافظ شما و خدا پشت و پناهت باشه عزیزم :-H

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

آخرین بار توسط ژنرال در چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 5:12pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 4:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
سلام اریا جان من یک تشکر هم بابت آموزش اپراتوری ردیاب هم به شما بدهکارم ,با استفاده از مطالب شما تو قسمت آموزش اپراتوری ردیاب که قفل شده ,تونستم یک هدف را بزنم و با استفاده از مطالب که برای بدست آوردن اندازه اتاق گفته بودین ,تونستم اتاق را بزنم ,که بچه ها روشو برداشتن اما به علت بارندگیها کار طعطیل شد و بعد باران محل ریزش کرد ,الان هم نمیتونیم روش کار کنیم.اگه وقت کردید آموزش اپراتوری زا ادامه بدین ,باز هم ممنونم استاد.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 5:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اول آریا خان لطفا مودب باشید و صحیح سخن برانید در شان شما چنین گفتاری صحیح نیست چیزی که من گفتم نتیجه 6سال تجربیات خودم تو این زمینه است که هنوزم کم و بیش دارم فعالیت میکنم باوجودیکه هنوز مستقیما از ردیاب و دستگاه نتیجه مطلوب نگرفتم دست از سرش برنداشتم همین علی آقا پارسال تو محل خودشون چندتا جوغن در دامنه پایین کوه باهم کنکاش کردیم اما چیز خاصی دستگیرمون نشد هر جوغنی نشانه داشتن شئ نیست نشانه قبر بوده که شاید مراسم آیینی خاصی باهاش انجام میشده از طرفی من نظر کسی زیر سوال نبردم نظر خودم گفتم و زمانیکه من کار میکردم اصلا این انجمن وجود نداشت!!

اقا مهران والا همچین نوشتی کنکاش که انگار همرو کندیم....بزار پس تا همه چیز در مورد ردیاب زنی شما بگم..ما رفته بودیم واسه تست fpl 22..اول یه خورده مفرق بود که گذاشتم که نتونستی پیداش کنی..بعدش هم طلا رو گذاشتیم که اونم توی دید شما بود و فکر کنم هم دیدی که کجا گذاشیمش اومدی روش...عموی بنده هم تشریف داشتن و طلا رو بردن جای دیگه قایم کردن و یادتون هست که اصلا دیگه نتونستی پیداش کنی... :-? بعد گفتی دستگاه ضعیف هست و این چیزا..همون شب قرار شد ببینم حفره چطوری میگیری...جون توی انجمن خیلی نوشته بودی تبحر داری...یکیش رو که نشونت دادم همینجوری گرفتی و ادامه دادی رفتی..یادتون هست..گفتم این تونل تا اینجا بیشتر نیست گفتی نه ادامه داره...گفتیم اوکی رفتی و اخرش هم معلوم نشد به کجا رسید..یه تونل دیگه رو نشونت ندادم و گفتم بگیر اونو که اونم با خطای یک و نیم متر گرفتی...اینم بگم اگر نگفته بودم والا نمیتوستی بگیریش....گفتی اینارو بیخیال باید روی یه مورد جوقن کار کنیم تا بشه دستگاه رو تست کرد..گفتم فردا شب بیایم همینجا جوقن هست میریم میزنیم..دستگاه خودت رو هم که گلدن کینگ همون مهدی بود رو هم قرار شد بیاری..هیچی دیگه اومدیم قبل از ردیاب زدن رفتی عکس هم گرفتیم و میگفتی که جوقنها خوبی هستن و چیز خوبی دارن...عصر که شد اومدیم اول با ردیاب خودت زدیم که تقریبا 30 متر جوق هارو گرفت..10 دقیقه هم همه چیز رو مشخص کردی چون مال شما شمال و جنوب و این چیزارو میگرفت...و گفتی اینجا هست...بعدش هم با 22 زدی که یه حجم حفره 2*2 داد و حجم هدف هم نیم در نیم بود...گفتی خودش هست و فلان و دیگه باید بیایم بکنیم و نقطه زن بیاریم..بعدش هم که دیگه شما رفتی که رفتی...خب این چه کنکاشی شد..یادمه چند روز بعدش گفتی تحقیق کردم که این نقطه داری یه صندوق هست...خب داداش من اینجوری که نمیشه گفت چجیزی توی اینا نیست که...اون 22 هم مشکل داشت و اقا مجتبی خودشون هم گفتن و من نمیدونم شما چطوری اصلا اونجارو گرفتی باهاش و من مطمئن شدم که همش ذهنی گرفتی اونجارو.....چند ماه پیش هم که صحبت دستگاه نقطه زن شد قرار شد خبرمون کنی بریم واسه تست دستگاه که بازم تشریف نیاوردی...در مورد این جوقنها هم که من خودم روی یه مورد کار کردم و مطمئنم جنس داره و نشانه از اول روی سطح تا اخرش هم تا عمق 7-8 متری همش جوقن بود..ولی مشکل دستگاه هست که نمیشه به هر چیزی اعتماد کرد..ما هم ولش کردیم دیگه..پس خواهاش شمایی که میگی 6 سال تجربه توی اینکار دارید..با عکس و توضیحات کامل بیاد بگید اقا من فلان جوقن رو کندم و چیز نبوده..اگر واقعا کسی توی اینکار 6 سال تجربه داشته باشه صد در صد باید یه چیزی دراروده باش..من نمیدونم شما روی چه اصولی کار کردید که بعد از این همه مدت با این همه دستگاه به چیزی نرسیدید..حالا بنده خدا اریا اومده 4 تا تجربه اینجا میزاره شما میای میگی نه من کندم نبوده...شما حرف میزنی اون با عکس توضیح میده....خدا داند دیگه...موفق باشید

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 5:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

بنده والله چندساله تو این کارم
با افتخارم میگم که از اساتید گرامی آریا و پارسی برای علایم و کارشناسی کمک میگیرم دستشون رو هم می بوسم و
برا ردیابی و نقطه زنی هم از اساتید محترم حمزه ,حمید و کانی کمک میگیرم که بی ادعا و با جون دل به آدم کمک می کنند
با دوتا قبر کندن آدم کارشناس نمیشه
یه سری افراد فقط برای فراری دادن اساتید و انسانهای پاک دامن این انجمن به اینجا میان

چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 5:25pm
استاد - مدیر
استاد - مدیر

ار دوستان عزیز سپاسگذارم وشرمنده که باعث ناراحتی شما هم شدم
در جواب اقا مهران هم باید بگم که اون مطالبی که فلان کس در مورد جوغنها در انجمن همسایه گذاشته شده دیده ام واونطور نسیت که بیشتر جوغنها بیخودی ویا ایینی هستند اول اینکه اون مطالب ،یک مقاله از طرف بعضی از دانشجویان یا کارشناسان میراثه واینکه با اجازت بعضی از این کارشناسان زیاد از رمزورموز باستانی ودفینه نمیدونند وفقط کارشون بصورت اصولی حفاری و گمانه زنی هستش من یک کارشناس بسیار قهار که رفیق بنده هستش رو سراغ دارم که جندین شهر وتمام پروژه های بزرگ حفاری ،این کار با ریاست ایشون انجام میشه ووقتی من از نشانه ها ونسخه ویا نمادها حرف میزدم خودشورفیقاش میخندیدند ومیگفتند مگه همجین جیزی وجود داره ویا نماد مثلاماهی جه ربطی به دفینه داره وجزو ایین وغیره قلمداد میکردند یا اصلا به نسخه کوجکترین باور نداشتند ومگفتند اینها جعلیه البته حق با اونهاست جون کارشون توی این زمینه نیست
در واقع الان اون مقاله هم همینطوره، این میراثی ها هر جیزی رو میبیند مربوط به ایین ورسم ورسوم قرار میدند قایدتا هرجه جوغن وغیره ببینید یا برای ابخوردن پرندگان یا مراسم ایینی وستارگان تفسیرشون میکنند البته این موضعات وجود دارند اما بندرت وجاهای بخصوی برای خودشون دارند شاید باور نکنیدبعضی از اینکارشناسان میراث به تازگی دارند به نمادها ونشانه ها باورمند میشن

درکل
امروز یک مقدار در باب موارد نسخه ای کار میکنیم
در ابتدا باید بگم که بیشتر موارد نسخه ای بیش از یک بار دارند معولا بین دوتا3بار وجاهایی هم تا 7بار مشخص شده مثلا فلان اسیاب 7باردر خود جای داده بود جندتا توی دیواره ها جندتا توی پله ها وزیر اب
یا سنگ سفره 4بار داشته سنگ سفره به سنگی میگن که روی اون تصویر قاشق وجنگال پشقاب ماهی لیوان وغیره وجود داردمعمولا این سنگ سفره زیر خاکه وبارهای مربوطه
،بیشتر نزدیک خود سنگ هستند
یکی از موارد دیگه پله ها هستند که باید بادقت روی انها کار بشه ودنبال نشانه ای در جهت داشتن بار باشید مثلا فلان جای قلعه 10پله دارد پله اول شکسته است زیر این پله فلان قدر بار گذاشته ایم یامثلا فلان جا 50پله دارد 10تای ان شکسته است ودر پله پنجم یک مجسمه یک متری وجود داردیا فلان جا 9پله دارد پله اول فلان کیسه طلا وپله نهم نیز فلان کیسه طلا وجود دارد
دوستان عزیز امکان داره تعداد پله ها رابطه مسقیم با مخفی کردن جای دفینه داشته باشه ومن در بالا تعداد پله رو بصورت اصلی در نسخه ها ننوشتم وتعداد اونها رو به دلایل لازم عوض کردم پس هر جا پله دیدیدباید اول مطمین شد بعد اقدام کرد
یک مورد دیگه در باب پیدا شدن بعضی از نسخه های پوستی میباشد واگر بخواهید سالم بمونه درواقع توی نسخه ها گفته به اینصورت باید عمل کرد (در فلان جا فلان نسخه وجود دارد باید توجه کنید این نقشه روبدون اینکه نوری به ان بخوردیک ماه بایددرجایی باز وبدون تابش نور نگهداری کنید)
یک مورد دیگه اینه که در بعضی از جاهها اشاره شده که وقتی به دوراهی رسیدی فقط به جپ بروید بعضی نوشته اند فقط به راست بروید در حالی که اینجنین نیست باید یا واقعا نسخه اون مکان رو داشت یا طبق علایم راه اصلی رو پیدا کنید به عنوان مثال (به یک دوراهی میرسید راه سمت جپ خطر بزرگی داردکه با ورود به سمت جپ به گودالی عمیق که ته ان با نیزه های جوبی ساخته ایم میافتید )با(فلان غار دوراه دارد راه سمت جپ را نروید که خیلی خطرناک است راه سمت راست را برویدتله دارد وقتی وارد شوید خیلی دقت کنید که به مخزن دیگر میرودبرای رد شدن از تله پاهایتان را به گوشه ها گذاشته ورد شوید هرگز از وسط راه نروید که جاهی در مسیر است )

mantera

چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 7:00pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 253 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 ... 26  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 295 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure