نویسنده |
پیغام |
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
درسته عزیز من بنده هم از روی تجربه و مستندات عرض کردم...چون فهمیدم شما هم گفتی شیمیایی!! باید بگم هر کسی تو هر کشوری میتونه مومیایی انجام بده حتی شما دوست عزیز
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 9:07pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
ژنرال نوشته است: درسته عزیز من بنده هم از روی تجربه و مستندات عرض کردم...چون فهمیدم شما هم گفتی شیمیایی!! باید بگم هر کسی تو هر کشوری میتونه مومیایی انجام بده حتی شما دوست عزیز عزیز یکی درست کن ما هم یاد بیگیریم خواهش میکنم
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 9:28pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
parsi نوشته است: ژنرال نوشته است: درسته عزیز من بنده هم از روی تجربه و مستندات عرض کردم...چون فهمیدم شما هم گفتی شیمیایی!! باید بگم هر کسی تو هر کشوری میتونه مومیایی انجام بده حتی شما دوست عزیز عزیز یکی درست کن ما هم یاد بیگیریم خواهش میکنم ببین بگیر یکی رو بکش بعد جوانحش رو بکش بیرون و روش موم بکش بزار بشه مومیایی.خخخخخخخ داوطلب برای مومیایی شدن میخام
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 9:32pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
دوستان اگه کتابهای مربوط به تدفین مردگان رو خونده باشند، این جور حیوانات رو در کنار افراد بزرگ وپادشاهان مومیایی میکردنن و قرار میدادن به طور مثال تمسا، گربه، سگ و... که اگه آیین متعلق به مصریان رو اطلاعاتی دربارش داشته باشید گربه رو مورد پرستش قرار میدادن یا سگ رو محافظ نگهبان فرض میکردند ویا در اتاقک مقبره نقاشیهایی از مناظر رود نیل و شالیزارها میکشیدن که... ولی در ایران مومیایی هم پیدا میشه و همینطور شیمیایی ولی بصورت کلی مومیایی مختص ایران نبوده...
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 10:10pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
سلام اینجا یک مورد تپه رو میذارم که خودم چند و چونش رو رویت کردم این جور تپه ها در کنار چشمه ها در ورودی و خروجی دره های مالرو قرار دارند که تقریبا کوچک هستند ار تل کوچکترند در روی اینطور تپه ها که معمولا یک چاله اتش وجود دارد و این هم از رندی گذشتگان بوده که روی هدف رو این چاله اتش میذاشتن یا دقیق روی بار باشه شاید باور نکنید با بیست سانت حفاری در تنور اول که دور تا دور ساروجه باز میشه یعنی اگه جارو هم بکنید تنور پیدا میشه البته تنور کامل یه پوسته ساروج داره که با چکش راحت خرد میشه در بدنه این تنور به شکلی زیبا اندازه و شکل هر جنسی رو در میاوردن مثل طاقچه و جنس رو در طاقچه همشکل خودش قرار میدادن خیلی زیبا ولی این خودش فریبنده است چون هرکس این تنورو خالی میکنه فکر میکنه تموم شده در حالی که تنور و بار اصلی در زیر این تنوره مکانی که برای این مورد گفتم فراموش نکنید اول و اخر دره های مالرو و مهم کنار چشمه ها فدای همتون
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 11:29pm |
|
|
hamedm800
|
ب یاد آنکه دوستش داشتمو دوستم نداشت زندگی میکنم با یادو خاطراتو حرفهایت ف////ن
|
جمعه 7 تیر1392 - 2:21pm |
|
|
hamedm800
|
|
جمعه 7 تیر1392 - 2:25pm |
|
|
hamedm800
|
|
جمعه 7 تیر1392 - 2:30pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
سلام دوست عزیز مکان موردنظر شما قلعه ی دیده بانی بوده و علامت خاصی در عکسها دیده نمیشه سنگ اول اگر گمان میکنید نشان جوغن هست در اشتباهید طبیعیست و با این اوصاف و موارد نمیشه رای به داشتن دفینه در این موارد داد داداش موفق باشید
|
جمعه 7 تیر1392 - 10:28pm |
|
|
morteza
|
hamedm800 عزیز سلام من فکر میکنم شما با یک چکش پلاستیکی یا یک پتک کوچک روی دیواره اطراف سوراخ را تست کنی بد نیست زیرا کاملا شبیه ورودی مکانی هست که پلمپ شده(احتمال زیاد ورودی یک مقبره)، با کمی دقت تفاوت رنگ و بافت بین قسمت وسط و اطراف مشخصه و البته علامت قرمزی هم که در زیر سوراخ هست اگر توجه کنید شبیه علامت خطر(رعد) میباشد که که در عکس دورتر مشخص تره و منظور وجود تله میباشد البته از اساتید عذر خواهی میکنم که نظر دادم
|
شنبه 8 تیر1392 - 8:32am |
|
|
|