انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 4 آذر1403 - 2:34am

پاسخ به موضوع  [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 153 , 154 , 155 , 156 , 157 , 158 , 159 ... 231  بعدی
 استخراج محل جنس از طریق حروف باستانی{اسم مکان} 
نویسنده پیغام

aghai alireza salam aval ke fekr mikonam ostad shams khodeshoon ham aghean ham zaboon daran va balegh pas ejaze debid khodeshoon javabe bandaro bedan dovom nagoftam esmesho nemigam goftam besorat khososi migam to mahle anjooman nemigam 3. doroste horof va rabete horof mitone taain yek sari chiza ro bokone ama azizam ostad che khaste va che nakhste ye ertebate mavareee daran pas chera man va shome nemitonim khob pas azizam ejaze bede khode ostad javab mano bedan mamnoonam azat

دوشنبه 7 اردیبهشت1394 - 10:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
borzoo نوشته است:
aghai alireza salam aval ke fekr mikonam ostad shams khodeshoon ham aghean ham zaboon daran va balegh pas ejaze debid khodeshoon javabe bandaro bedan dovom nagoftam esmesho nemigam goftam besorat khososi migam to mahle anjooman nemigam 3. doroste horof va rabete horof mitone taain yek sari chiza ro bokone ama azizam ostad che khaste va che nakhste ye ertebate mavareee daran pas chera man va shome nemitonim khob pas azizam ejaze bede khode ostad javab mano bedan mamnoonam azat

دوست عزیز اول فارسی بنویس این قانون انجمنه وباید همه به قوانین انجمن احترام بزاریم بعد شما دیروز ثبت نام کردید حتی تایپیکو کامل نخوندید تشریف آوردید وسوالای تکراری میکنید قبلا هم از آقای شمس و موکل [-X سوال شده ونیازی به توضیح دوباره نیست پس لطفا تایپیکو با سوالای تکراری شلوغ نکنید بعد استاد شمس قائده خودشونو دارن و به افرادی که از تاریخ ثبت نامشون 2ماه نگذشته جواب نمیدن و اگر هم استثناعی در این مورد باشه صلاحدید ایشونه و خودشون میدونن و اینجا این بحثو تموم میکنم

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

سه شنبه 8 اردیبهشت1394 - 8:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آفا شمس انگارنميخواى جواب بدى و انگار خبرى هم از کروکی ده قرخ صغير نيست

خدايا مددی کن

سه شنبه 8 اردیبهشت1394 - 8:37am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: دیار آزادمردان، زاگرس جنوبی
alirezaii21 نوشته است:
borzoo نوشته است:
سلام استاد من بخاطر شرایط خاص محل زندگیم نمیتونم اسم محل رو تو پست بگم ولی الان نزدیک به 4 ساله که زندگیمو واسه اثبات حرفام گذاشنم رو این محل اگه البته (نمیدونم سطح استادی علوم غریبه شما چیه ) اما میتو نید از در مورد من اگه موکل دارید سوال بگیرید و خواهشم از شما اینکه کمکم کنید تا بتونم در خدمت خلق خدا باشم و به کسی که نیاز به کمک دارن دستگیری کنم که وظیفه انسانیم هست اگه امکان داره یه ایمیل میذارم لطفا ایملتون رو در صورت امکان واسم بدارید تا اسم محلم و همه شرایطم رو خدمتتون بگم بازم ازتون بخاطر لطف و کمک هاتون بقیه تشکر میکنم و از خدا طلب آرامش و تن سالم و انرزی برای شما دارم
ایمیل:arianjon2009@yahoo.co.uk هست

دوست گرامی موکل چیه استاد شمس ربطی به علوم غریبه ندارن و از طریق حروفات باستانی پی به هدف میبرن اگر شما اسم محل رو نگین پس استاد روی چی محاسبه کنن \M/ یاد اون دوران بخیر B-)

سلام
کاملا درسته. علم استاد شمس در حیطه علوم عقلی هستش. ربطی به علوم غریبه و مسایل متافیزیک و ماورایی نداره. هرچند که تعداد انگشت شماری هستن که این علم رو در اختیار دارن باز در حوزه علوم غریبه نیست.
استاد شمس مرام و معرفت بالایی داره که از این علم برای کمک به کاربران استفاده میکنه
ارادتمند همه دوستان و بویژه استاد شمس هستم.

جور دشمن چه کند گر نکشد طالب دوست
گنج و مار و گل و خار و غم و شادی به همند

سه شنبه 8 اردیبهشت1394 - 12:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alirezaii21 نوشته است:
borzoo نوشته است:

دوست عزیز اول فارسی بنویس این قانون انجمنه وباید همه به قوانین انجمن احترام بزاریم بعد شما دیروز ثبت نام کردید حتی تایپیکو کامل نخوندید تشریف آوردید وسوالای تکراری میکنید قبلا هم از آقای شمس و موکل [-X سوال شده ونیازی به توضیح دوباره نیست پس لطفا تایپیکو با سوالای تکراری شلوغ نکنید بعد استاد شمس قائده خودشونو دارن و به افرادی که از تاریخ ثبت نامشون 2ماه نگذشته جواب نمیدن و اگر هم استثناعی در این مورد باشه صلاحدید ایشونه و خودشون میدونن و اینجا این بحثو تموم میکنم

سلام و خسته نباشید خدمت اقای رضایی واقای شمس بزرگوار :ymhug: بنده خبر دارم که اقای رضایی با مشورت اساتید علوم غریبه به این نتیجه رسیدن که علم اقای شمس جزو نادرترین علوم هست که تا این زمان هر کسی میدونسته به کسی بروز نمیداده و این لطف اقای شمس که کابران رو از علمشون بهرمند میکنن و این علم ربطی به علوم ماورایی ندارهاز اقا مجتبی و مهندس حمید هم به خاطر ایجاد انجمن مفید شون کمال تشکر رو دارم

سه شنبه 8 اردیبهشت1394 - 1:07pm
مدیر سایت
مدیر سایت

بله آقا فرج ، این کار آقای شمس بسیار دلگرم کننده برای دوستان و عزیزان هست ، امیدوارم که جناب شمس هم در پناه حق تعالی به اهداف خودشون برسن @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 8 اردیبهشت1394 - 1:32pm
آواتار کاربر

سلام...خسته نباشید آقای شمس
لطف می کنید در خصوص منطقه (دره گرم ) راهنمایی بفرمایید ... با تشکر فراوان @};- @};-

سه شنبه 8 اردیبهشت1394 - 2:20pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران سرای من!
aryan نوشته است:
استاد نظرت درباره درون چیست ؟

اطلاعی ندارم دوست عزیز!

گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس

Shams_60@

https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8

سه شنبه 8 اردیبهشت1394 - 9:10pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

samiar نوشته است:
Shams_60 نوشته است:
samiar نوشته است:
سلام به استاد شمس عزیز
استاد اگر ممکنه سه مورد زیر تو یک مسیرند قبول زحمت بفرمایید
تپه قلیان
چشمه زینب خاتون
شاه نشین
امیدوارم با کمک شما ولطف خداموفقیت حاصل بشه و بنده زحمات شما روجبران کنم خیلی سپاسگزارم

سلام,
سمت غربی تپه قلیان یه دره ای از شمال به جنوب دارید,ببین بین تپه تا دره چند متره؟

اقا سلام وعرض ادب وعرض خسته نباشید
دقیقا مونتها علیه سینه غربی تپه دره کم عمقه وحدودا صد متر جلوتر دره بعدی قرار گرفته شده .
ممنون از وقت وپاسخی که به من میدید .منتظر اوامر شما هستم

درود ,
سمت شرق تپه دو تا دره رو رد بکنی به تپه ای کنار دره میرسی ببینید ابعاد و ارتعاع دره چقدره؟
دقت بکنید شاید تپه ابعادش کوچک باشه!!!

Shams_60@

سه شنبه 8 اردیبهشت1394 - 9:18pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

amir101 نوشته است:
درود جناب شمس
جناب شمس جواب همه دوستان را که سوال می پرسند دادید الا بنده حقیر می خواستم اگه زحمتی نیست قلک (تپه ای است ) را استخراج بفرمایید. با تشکر

سلام,
شما بفرمایید که دره و تپه با خاک خاکستر و سوخته کدوم سمت تپه قلک قرار داره تا به شما عرض کنم! :-w
تو این خط و مکان شما تپه دیگری هست که سمت غربیش غار و ورودی قرار داره!

Shams_60@

سه شنبه 8 اردیبهشت1394 - 9:22pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 153 , 154 , 155 , 156 , 157 , 158 , 159 ... 231  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 136 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure