انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 12:19am

پاسخ به موضوع  [ 1370 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ... 137  بعدی
 علائم در حین حفاری مانند:کوزه شکسته-استخوان-زغال-سنگهای تراش 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد تهرانی سلام
من کیف میکنم میام نظرات جنابعالی رو می‌خونم هر وقت بیام سایت یه سری به پستاتون میزنم
فقط یه خواهش از مدیران سایت داشتم آقا مگه هر که پستاش به فلان قدر برسه باید درجه استادی برسه این آقای تهرانی نه تنها به نظر من حقیر بلکه از نظر بسیاری از کاربران واقعا لایق استادی میباشند از شما خواهش میکنم ترتیب اثر بدید هر چند که مطمئنم خود آقای تهرانی دنبال این عناوین نیستن و برای رضای خدا و خشنودی دل بچه هادارن راهنمایی میکنند
دوستان و کاربران عزیز نظر شما در باره این مطلبم چیه آیا شما با گفته هام موافقید یا نه؟

دوشنبه 15 دی1392 - 12:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

tehrani39111355 نوشته است:
جناب بردیا ی عزیز.اگه پست های قبلی رادقت کرده باشی یکی از ملاکهایی که همیشه باید مد نظر باشه نظم وترتیب لایه گذاری هستش.اگه لایه گذاری به هم ریخته باشه یعنی قبلا این مکان کارشده.ودر بعضی جاهانیز گوشه ای ازلایه گذاری نظم نداره.یعنی طرف آنچنان نسخش دقیق بوده که یه راست رفته روی هدف وبعداز خالی کردن بار دوباره جاراپرکرده که آب ازآب تکون نخوره.وخیلی احتمالهای دیگر که داستانش درازه..........

خیلی ممنونم استاد

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

دوشنبه 15 دی1392 - 12:23am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام دوستان ومخصوصا آقامهدی عزیزکه بهش ارادت دارم.اگه از من دلخور نشوند یه درخواست کوچیک ازشون دارم که ما شاگردیم وبرای عزیزان جواب پس میدهیم.قبای استادی ازتن ما خیلی گشاده.اینجا تومحیط مجازی همه مثل هم هستیم ومیخواهیم ازتجربه ی همدیگر استفاده کنیم.فقط وفقط دنبال کسب تجربه هستیم.خیلی ازعزیزان این انجمن درزمینه های مختلف پاسخگوی سوالات من بوده اندوتجربه ی ارزنده ی خودشون رادراختیاربنده گذاشته اند.مهم اینه که دوستان به یک شناختی دراین زمینه برسند.
مهدی جان دوست دارشما وهمه ی عزیزان .................

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

دوشنبه 15 دی1392 - 1:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد تهرانی واقعا خسته نباشید بهت میگم جدا استادانه راجب کار نظر میدی. اقا من نمیتونم عکس آپ کنم حجمش بالاست.. میخوام لطف کنید بگید یک سنگ ک جوغنی روی اون هست ک از دهانه گشاد و روبه پایین تنگتر میشود. رو زیرش رو کاوش کردیم یک سنگ بزرگ دیگه ک روی اون عکس یک خرس سرپا ک درون یک قاب 4گوش میباشد و ب صورت کنده کاری میباشد، بار اون رو چطوری پیدا کنیم استاد?? احتمالات موجود چی میتونن. باشن?? سپاس

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

دوشنبه 16 دی1392 - 2:02pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

دوست عزیز جناب سورنا.بنده در زمینه جوغن چندان احاطه ندارم.الان که عزیز دل ما جناب آریا هستند ،از ایشون راهنمایی بگیرید .واما عکس خرس دلالت بر باری ارزشمن دارد .که در اطراف مکان باید به دنبال مغاره (تونل ) که در مساحتی کمتر از 50 متر است باشید .خرس تفسیر های گوناگون دارد.ولی حالت کلی ان به یک مغاره یا غار پنهان اشاره میکند که با نگاه دقیق وسنجیدن جوانب کار میشه اونو پیدا کرد .عکس از خرس ومحیط بفرست .

دوشنبه 16 دی1392 - 4:31pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

جناب سورنای عزیز نکته ای یادم رفت :چون عکس خرس شما در زیر زمین بوده ،به تونل نزدیک هستید .در جایی نیز برخوردم که برای قبر جنگ جویان استفاده میشود .

دوشنبه 16 دی1392 - 4:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خیلی ازت ممنونم اقای تهرانی سپاس.

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

دوشنبه 16 دی1392 - 5:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام استاد تهرانی عزیز
میخواستم ازتون خواهش کنم که به سوالم جواب بدین . ممنون میشم
تو منطقه ما تو غرب کشور یه روستای خیلی قدیمی وجود داره که با توجه به گفته های اهالی روستا قبلا یه شهر بوده . با بازدیدی که از اون روستا داشتم و بررسی اجمالیی که انجام دیدم متوجه شدم که منطقه بسیار قدیمیه و حتی لایه هایی از مخروبه ها و سنگ و خشت های بسیار قدیمی در اونجا وجود داره . حتی سابقه در اومدن بار های طلا از زمین های کشاورزی اونجا زیاده . با ذکر این مقدمه خدمت شما عرض کنم که یکی از اهالی این روستا که خیلی مسنه در مورد نسخه ای با ما صحبت کرد که 4 نقطه رو تو اون روستا و 3 تا از روستاهای اطرافش نشون میده . در مورد یکی از اون نقاط مطمئنم که چند سال پیش خالیش کردن . با وجودی که این نسخه الان در دست نیست اما قبل از گم شدنش این پیرمرد اون نقاط دیگه رو پیدا کرده بود و یکی از این نقاط روی یه تپه تو همین روستاست که عرض کردم . حدود 17 سال پیش با 3 نفر دیگه میرن بالای این تپه و محل رو پیدا میکنن و ظاهرا بعد از تایید دستگاه مشغول میشن . بعد از کندن نیم متر به ساروج میرسن که با خاک برداری بیشتر متوجه میشن مساحت این ساروج حدود 3 در 4 متر با ضخامت حدود 30 سانت هستش که بعد از یکی دو روز تلاش خوردش میکنن اما زیرش هیچ خبری نیست و به خود سنگ تپه میرسن . ناگفته نمونه که در کنار این مستطیل ساروجی امتدادی از ساروج به پهنای حدودا 40 سانت به یکی از جهات وجود داشته که اینا دیگه دنبالش نکردن . بعد از اون شب که دست از کار میکشن اون سه نفر که با این پیرمرد همکاری کرده بودن و قرار گذاشته بودن کارو بعدا ادامه بدن توی یه تصادف از دنیا میرن و این راز سر به مهر میمونه تا چند وقت پیش که به من گفت . روی این تپه آثار زیادی از سفال های قدیمی دیده میشه و طبق گفته محلی ها محل عبور کاروان بوده . چند سال پیش توی چند متری همین نقطه و روی همین تپه بر اثر عبور یه گاو زمین ریزش میکنه و داخلش می افته . گاو رو در میارن اما کسی پی گیر نمیشه . نقطه ریزش زمین در امتداد همون ساروجی بوده که از اون مستطیل 3 در 4 جدا شده . حالا میخواستم خواهش کنم نظر کارشتاسیتون رو بفرمایین . نظر خودم وجود اتاقکه . امیدوارم درست باشه
قبلا از لطفتون بی نهایت تشکر می کنم

چهارشنبه 18 دی1392 - 9:37pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام دوست عزیزhamedkk.
مکان شما یک قلعه است .واون امتداد ساروج دیوار قلعه .یا حق

پنج شنبه 19 دی1392 - 4:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد جان یعنی با توجه به تجربه شما امکان وجود بار هست ؟
بسیار ممنونم

پنج شنبه 19 دی1392 - 9:54pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1370 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ... 137  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 461 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure