انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 3:01am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 495 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ... 50  بعدی
 رمزگشايي آثار و علائم 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

morteza نوشته است:
hamedm800 عزیز سلام
من فکر میکنم شما با یک چکش پلاستیکی یا یک پتک کوچک روی دیواره اطراف سوراخ را تست کنی بد نیست
زیرا کاملا شبیه ورودی مکانی هست که پلمپ شده(احتمال زیاد ورودی یک مقبره)، با کمی دقت تفاوت رنگ و بافت بین قسمت وسط و اطراف مشخصه و البته علامت قرمزی هم که در زیر سوراخ هست اگر توجه کنید شبیه علامت خطر(رعد) میباشد که که در عکس دورتر مشخص تره و منظور وجود تله میباشد
البته از اساتید عذر خواهی میکنم که نظر دادم

سلام ممنون خوبه اقا مجتبی نظر دادید و راهنمایی کردید ولی نه علامت رعدی هست و نه دری اگر قرار بود دری هم باشه اینقدر تابلو درستش نمیکردن که دست هر کسی بهش برسه بهتره که از حفاریهای بیمورد جلوگیری بشه دوستان به خدا علامت دفینه خاصه نه اینکه ما یه سنگی پیدا کنیم بگیم من فکر کنم این شبیه فلان چیزه علامت باید جوری باشه که به عینی مطلقه ی مردم همون شکل باشه نه اینکه یکی بگه این شتره یکی بگه این لاک پشته یا نه فکر کنم شبیه ماهی باشه
دوستون دارم عزیزان

شنبه 8 تیر1392 - 3:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
دوست عزیز کجای اين آثار دستیه که میخوای مردمو با ی پتک پلاستیکی راهی کوهو کمر کنی .ی کم ب آثار دقت کن .کجای اون سوراخ ها ب آتار دست کن شبیه.

شنبه 8 تیر1392 - 5:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نظرشونو گفتن :)
نگاه ها فرق می کنه واسه هر کسی

شنبه 8 تیر1392 - 9:01pm
آواتار کاربر

دوستان عزیز هرکسی ک بیاد اونجا اولین چیزی ک بدنبالشه علامته ک عکسی نشانی از حیوانی یا چیزی اونجا باشه ک اون علامتی ک روی دیوار قرمز رنگه بنظر بنده (اولین عکس) شبیه عقربه و اون محل پره از عقرب دم کج سیاه و بشخصه میتونم بگم ک حتی درب ورودی هم داشت و داره ک متاسفانه بدلیل گذر زمان فرو ریخته و درب ورودی بسته شده ک حتی موجوده (متاسفانه عکسی از درب ورودی نگرفتم دوستان این عکس هم شبیه ب پلکانه ک اولین و دومین پله موجوده سومین پله ازبین رفته چهارم و بعدش دقیقاً یه سطح 5متری ب سمت درب ورودی (دومین عکس)
تصویر

تصویر

منتظر بقیه نظراتتونم دوستان

ب یاد آنکه دوستش داشتمو دوستم نداشت
زندگی میکنم با یادو خاطراتو حرفهایت ف////ن

شنبه 8 تیر1392 - 9:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamedm800 نوشته است:
دوستان عزیز هرکسی ک بیاد اونجا اولین چیزی ک بدنبالشه علامته ک عکسی نشانی از حیوانی یا چیزی اونجا باشه ک اون علامتی ک روی دیوار قرمز رنگه بنظر بنده (اولین عکس) شبیه عقربه و اون محل پره از عقرب دم کج سیاه و بشخصه میتونم بگم ک حتی درب ورودی هم داشت و داره ک متاسفانه بدلیل گذر زمان فرو ریخته و درب ورودی بسته شده ک حتی موجوده (متاسفانه عکسی از درب ورودی نگرفتم دوستان این عکس هم شبیه ب پلکانه ک اولین و دومین پله موجوده سومین پله ازبین رفته چهارم و بعدش دقیقاً یه سطح 5متری ب سمت درب ورودی (دومین عکس)
تصویر

تصویر

منتظر بقیه نظراتتونم دوستان

خوب ما هم خارج از این چیزی نگفتیم گفتیم محل زندگی و دیده بانی بوده داداش اما در مورد عقرب که ما عقربی نمیبینیم بعد از اون اون تکه های قرمز فکر کنم گل و جلبک باشند که میشه کندشون اونا رو تمیز کنید تا عکس اول مشخصتر بشه داداش :D

شنبه 8 تیر1392 - 10:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پیوست:
aks1.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 8 تیر1392 - 11:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

explorer نوشته است:
پیوست:
aks1.jpg

خوب مثلا... :-?

شنبه 8 تیر1392 - 11:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
درود بر شما پارسی جان با این حرف حسابت .خزه که رو سخره جمع میشه در فصل های. گرم خشک شده و ب رنگ سیاه و قرمز در میاد .که پر کوهای ایران از این سخره هاست

یکشنبه 9 تیر1392 - 7:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

احسان نوشته است:
درود بر شما پارسی جان با این حرف حسابت .خزه که رو سخره جمع میشه در فصل های. گرم خشک شده و ب رنگ سیاه و قرمز در میاد .که پر کوهای ایران از این سخره هاست

فدای تو احسان جون :ymhug: :D

یکشنبه 9 تیر1392 - 7:52pm
آواتار کاربر

احسان جان و پارسی جونش خزه رو بیخیال شید وسط صخره چی هستش یه علامت تراشیده ماننده
دیگه نمیدونم چی بگم با این حرفای خیلی پیش پا افتادتون
باز ممنونم از شما دوتا منتظر بقیه دوستان هستم ک نظراشونو اعلام بفرماییند

ب یاد آنکه دوستش داشتمو دوستم نداشت
زندگی میکنم با یادو خاطراتو حرفهایت ف////ن

یکشنبه 9 تیر1392 - 9:24pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 495 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ... 50  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 249 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure