نویسنده |
پیغام |
milad7
کاربر حرفه ای
|
Shams_60 نوشته است: milad7 نوشته است: استاد این تپه خاکستر که فرمودید باید به چه مساحت و ارتفاعی باشه؟ و درمورد راه کاملا درسته راه وجود داره یعنی این مکان دوراهی میشود البته خونمونم سره همین دو راهیه استاد به هر سمتی بگی تونل میزنم این تپه سمت غرب راه هستش و ارتفاعش رو شما باید بگید چون تو خط بهش اشاره ای نشده و توش هیچی نیست و به عنوان نشانه بکار رفته! سمت غرب راه یه تپه 4*10 دارید که امتدادش از شمال به جنوب هستش و کنار و سمت شرقی تپه سوخته هستش! این تپه رو پیدا بکنی تپه سوخته هم پیدا میشه! موفق باشید
استاد این کروکی منطقه است
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 8 اردیبهشت1394 - 12:12am |
|
|
تزار
|
تزار نوشته است: والا سمتش یادم نیست خیلی وقته اونجا نرفتم تو تایپیک دیدم روی نرگس تپه یکی از دوستان تاکید کرده بودید یاده مورد خودم افتادم اگه میشه یه توضیح در موردش و جاهایی که باید بگردم و ... بفرمایید چون واقعا راهش دوره تا برم بررسی کنم سپاسگذارم
|
چهارشنبه 8 اردیبهشت1394 - 12:15am |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
parham2013 نوشته است: خسته نباشی شمس جان داداش چشمه علی رو اگه امکانش هست و زحمتی نیست استخراج بفرمایین چیزی داره. تشکر ممنون, سمت شرقی چشمه دره ای دارید رو به قبله,از چشمه تا دره چند متره؟
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
چهارشنبه 8 اردیبهشت1394 - 12:16am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
مهران جان کلاته بابا خان بود .
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
چهارشنبه 8 اردیبهشت1394 - 12:24am |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
شاه نشین اسم یک غار هست
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
چهارشنبه 8 اردیبهشت1394 - 12:26am |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
milad7 نوشته است: استاد این تپه خاکستر که فرمودید باید به چه مساحت و ارتفاعی باشه؟ و درمورد راه کاملا درسته راه وجود داره یعنی این مکان دوراهی میشود البته خونمونم سره همین دو راهیه استاد به هر سمتی بگی تونل میزنم [color=#0040FF]این تپه سمت غرب راه هستش و ارتفاعش رو شما باید بگید چون تو خط بهش اشاره ای نشده و توش هیچی نیست و به عنوان نشانه بکار رفته! سمت غرب راه یه تپه 4*10 دارید که امتدادش از شمال به جنوب هستش و کنار و سمت شرقی تپه سوخته هستش! این تپه رو پیدا بکنی تپه سوخته هم پیدا میشه! موفق باشید استاد این کروکی منطقه است[/quote] راه فرعی و جدیدی از رو تپه افتاده که باستانی نیست این راه معلومه و هدف ما در کنار راه اصلی هستش! راه اصلی شمال و جنوبی هستش دیگه؟ اندازه تپه و نوع خاک رو رو تپه ای که راه ازش رد شده رو مشخص کنید تا راهنمایی کنم!
آخرین بار توسط Shams_60 در چهارشنبه 8 اردیبهشت1394 - 12:35am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 8 اردیبهشت1394 - 12:27am |
|
|
parham2013
|
Shams_60 نوشته است: نوشته است: خسته نباشی شمس جان داداش چشمه علی رو اگه امکانش هست و زحمتی نیست استخراج بفرمایین چیزی داره. تشکر ممنون, سمت شرقی چشمه دره ای دارید رو به قبله,از چشمه تا دره چند متره؟
شمس عزیز دره کوچکی هست اما فاصله ش تاچشمه خوب یادم نیست خیلی وقت پیش رفتم ولی گمانم 200متر امابالای 50متربود و اونطرفش صخره وسنگای بزرگم داره شرمندم زیادفاصله یادم نیست نبایدمیپرسیدم عذر میخوام ازدوستام میپرسم بعدمیگم
|
چهارشنبه 8 اردیبهشت1394 - 12:30am |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
jafar نوشته است: مهران جان کلاته بابا خان بود . جعفر جان: تو این مکان شما 4 تا تپه در یک امتداد از شمال به جنوب پشت سر هم هستند,اندازه تپه ها{ارتفاع و ابعاد با ذکر سمت از شمال به جنوب} رو بفرمایید تا کامل راهنمایی بکنم!؟ دقت کن این 4 تا تپه بزرگ و خیلی بزرگ نیستن,فقط خواستم حواست جمع باشه تا ببینم بلدی اونجا رو یا نه!!!
|
چهارشنبه 8 اردیبهشت1394 - 12:33am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
Shams_60 نوشته است: jafar نوشته است: مهران جان کلاته بابا خان بود . جعفر جان: تو این مکان شما 4 تا تپه در یک امتداد از شمال به جنوب پشت سر هم هستند,اندازه تپه ها{ارتفاع و ابعاد با ذکر سمت از شمال به جنوب} رو بفرمایید تا کامل راهنمایی بکنم!؟ دقت کن این 4 تا تپه بزرگ و خیلی بزرگ نیستن,فقط خواستم حواست جمع باشه تا ببینم بلدی اونجا رو یا نه!!!
مهران جان تپه هایی که میگی هست اما دقیقا شرق به غرب هست دقیقا چهار یا پنج تا که اندازه بزرگی ندارن .
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
چهارشنبه 8 اردیبهشت1394 - 12:37am |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
reza2490 نوشته است: شاه نشین اسم یک غار هست سمت غربی غار که دهانه غار هم باید غرب رو نگاه کنه,2 تا تپه کاملآ باستانی دارید که بین این دو تا تپه سنگهای تو سراشیبی شرقی تپه سمت غربی جمع شده,بررسی شود!؟ بین این دو تا تپه دره ای با کف صاف هم دارید!
|
چهارشنبه 8 اردیبهشت1394 - 12:55am |
|
|
|