انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 1:24am

پاسخ به موضوع  [ 1370 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 137  بعدی
 علائم در حین حفاری مانند:کوزه شکسته-استخوان-زغال-سنگهای تراش 
نویسنده پیغام

استاد تهرانی سلام
در 2m حفاری بعد از خاک به شن و سپس به ماسه بادی برخوردیم که داخل اون دو تا کله قوچ بود و به صورت مایل به پایین نگاه میکردن ، به دلایلی ادامه کار فعلا میسر نیست ، نظرتون در این مورد چیه؟

جمعه 19 دی1392 - 12:53am

با سلام من جایی با ردیاب 35زدم.در یک تونل زیر تپه باز شد و خیلی جالب بود که خاک خیلی کمی داشت بیشتر پله داشت 5لایه ساروج داشت همه رو شکستیم بعد توی عمق حدودا 40متری سه تا اتاق نمایان شد.اولین اتاق خالی و هیچی نبود.اتاق دوم یک چاهک داخلش بود و دوتا دودکش تا سطح زمین بود اتاق سوم هم پر از سنگ بود به نظر دوستان من چیکار کنم خودم گیج شدم.درضمن اتاق ها 2*2 هستش.
دوستان مجرب یک توضیح بدم.ممنون

جمعه 19 دی1392 - 2:02am

نشانی عجیب در قبرستان قدیمی
درود به همه دوستان این رو تو یک قبرستان قدیمی دیم..کسی میدونه چه نشونه ای هست؟
http://up98.ir/uploads/138911825121751.jpg
http://up98.ir/uploads/138911913345631.jpg

جمعه 20 دی1392 - 3:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یه جا تو شمال بالای کوه هرجا حفاری کردند این سنگ چین در اومده سه متر پایین تر از اینا اون کوزه و نوک مفرفی تیر کمان در اومده استاد تهرانی نظر شما چیه؟متاسفانه مدیران عزیز تعداد پیکسل عکسها رو خیلی پایین اوردند برای کارشناسی خیلی سخت شده حداقل 200 پیکسل میشد بهتر بود اخه با 100 پیکسیل عکسها قابل دید خوب برای کارشناسی نیستند اون نه به عکسهای پر حجمی دوستان میذاشتند قبلا اینم که دیگه خیلی کوچک شده :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 21 دی1392 - 12:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اینم اخری

شنبه 21 دی1392 - 12:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اینم اخری نمیدونم چرا همش سنگ چین اجر پخته شده و سفال شکسته در میاد و بعضی موقع بشقاب سفالی سالم تو عکس بالا دوک و نوک تیر کمان مفرقی در اومده البته بالا رو کسی دیگه حفاری کرده دیده همش سنگ چینه دیگه دست کشیده سفال هم میده ولی من تو دیواره پایین که حدود نیم متر کندم اون سفال و دوک و غیره تو عکس بالا در اومد یعنی میخوره تومولوس باشه فقط چیزی که منو دچار تردید کرده قبلا اونجا ذاغه بوده و تونلهای زیر زمینی زیادی داره البته دورو برش و میگن اون زمان میرزاکوچکخان اونجا بوده و برای دفاع استفاده میکرده و ساخت اصلی به دست شاه عباس بوده چون اگه کار میرزا کوچک بوده دیگه نمیشه گفت تمولوس و برای محکم کاری ذاغه بوده خوب اگه اینطور بوده اون کوزه شکسته و دوک و استخوان برای چیه گیج شدم :-O :-O

شنبه 21 دی1392 - 12:07pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

دوستان گرامی یه مطلب به ذهنم رسیده که خدمت شما عرض کنم.دربیشتر قبرها ازعلاءم استفاده نمی شود.علاءم برای دفینه هستش .درقبر دربعضی هامقدار کمی خاکستر استفاده میشود.من این مطلب راازجناب آریا نیز پرسیده ام تایید کرده اند.باسپاس

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

یکشنبه 21 دی1392 - 12:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد تهرانی عزیز اگر ممکنه جواب سوالم که تو صفحه قبل هم پرسیدم بفرمایین . آیا امکان وجود بار تو اون تپه با شرایطی که عرض کردم هست ؟
بسیار ممنونم

یکشنبه 21 دی1392 - 12:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام جناب تهرانی این قبرها یعنی حتی دور سنگ چین هم نداره به صورت مثلثی یا مربع و یا دایره ای ؟بعدش اینا تو چند عمق چند متری هستند مرسی

یکشنبه 22 دی1392 - 1:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
تهرانی جان دیشب جایی حفاری کردیم که 5تا سنگ نسبتأ بزرگ مثل حلال که دو تا سنگ وستی مثل اجاق چیده شده بود

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

یکشنبه 22 دی1392 - 3:40pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1370 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 137  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 116 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure