انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 7:30pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار

محل اقامت: آذربایجان دیاری
استاد آریا جان براتون اون فیلم کتیبه رو بصورت خصوصی فرستادم.
میتونید دانلود کنید ...منتظر جواب شما بزرگوار هستم....
ممنون هستیم استاد جون

الم یعلم بان الله یری

یکشنبه 21 اردیبهشت1392 - 12:31am
استاد - مدیر
استاد - مدیر

دوست عزیز همجین مکان مهم یعنی فوق العاده مهم, اون اتاق مخفی واصلی طوری طراحی شده که اون استادهاشم شاید نتونن پیداش کنند سالار جان به این سادگی نیست که شما بایک نگاه به دیواره بخواهید راه ورودی رو پیدا کنیداون شتر که مورد خاصی نداره فقط به بار طلا ومهمی ان اشاره داره واینکه جون به کوهان خودش داره نگاه میکنه البته اگر بزرگ ومجسمه باشه امکان این هست که توی کوهان خودش جیزی وجود داشته باشه از جمله نقشه دقیق اون محل
اما شما باید توجه کنید که الان من هیج تصویر از مکان اصلی ندیدم ممکنه توی اون نگاه فیل یا جغد جیزی وجود داشته باشه که همه جیز رو حل کنه, اما برحسب معمول درب وردی در جهت نگاه جغد هستش, جون جغد رو در روبروی دربهای ورودی به عنوان نگهبان درست میکردند وشما باید جهت نگاه ونوک و اونو بررسی کنید تا بتونید درب ورودی رو پیدا کنید سالار جان یک بار دیگه تکرار میکنم اتاق مخفی به این راحتی نیست که شما اونو پیدا کنید ویا حفره ای باشه که شما رو به اون اتاق راهنمایی کنه ممکنه پشت دیواره ها باشه ممکنه در کف اتاقها باشه وغیره جهت اطلاع بگم که کسانی در یک اتاق بزرگ تندیس یک حیوان رو پیدا کردند که یک جشمش باز ویک جشمش بسته بود وکاملا مشخصه که داره اشاره به یک اتاق مخفی میکنه اما هرکاری کردند نتونستند اون اتاق مخفی رو پیدا کنند, بلاخره شما باید تلاش کنید تا بتونید درب ورودی رو پیدا کنید ویا از یک دستگاه پیشرفته استفاده کنید ولی فعلا نکته اصلی ومهم رو دارید اونم اینه که جغد د اره به درب ورودی واتاق مخفی تگاه میکنه از اینجا به بعدش تلاش شماست که بایدانجام بدید یک نکته دیگه رو لازمه اضاف کنم که اگر جغد داره به جایی نگاه میکنه که جیزی وجیزی نداره شما میتونید اونجا رو مورد کاوش قرار بدید اما اگر داره به نشان دیگه ویا فیل ویا غیره نگاه میکنه که موضوع فرق میکنه وباید طور دیگه ای عمل کرد

mantera

یکشنبه 21 اردیبهشت1392 - 12:31am
آواتار کاربر

با سلام :)
استاد آریا لطفا در مورد این عکسها مرا راهنمایی کنید.
توضیح اینکه این عکس (سنگ) با این علامت در داخل یک نسخه بوده که یک نفر فقط با تماشای نسخه این عکس را از روی نسخه کپی کرده بود وبعد از مدتها جستجو آن سنگ را که همان سنگ مشخص شده در نسخه میباشد را پیدا کرده بود.و الان نمیدانیم دنبال چه نشانی باشیم. این سنگ در دیواره ی یک رودخانه قرار گرفته که بالای آن یک سنگ بسیار بزرگ به صورت تقریبا کله قندی قرار دارد که در عکس شماره ی 3 نیز مشخص است.ما با کمی جستجو به فاصله ی تقریبا 4-5 متری سنگ اصلی(مشخص شده در نسخه) یک سنگ گرد شبیه سنگ آسیاب که وسط آن هیچ سوراخی نداشت به قطر 80 سانت در داخل رودخانه پیدا کردیم و زیر سنگ رو تقریبا 70-80 سانت کندیم ولی به خاطر بستر رودخانه ای و مشکل آب گرفتگی وعلم به این که بار در داخل رود قرار نمیگرفته ادامه ندادیم.
با تشکر....منتظر راهنمایی های شما هستم...

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

«پیشرفت از جایی آغاز می‌شود که نقاط ضعفمان را بپذیریم» ژان وانیر

دانایی زمانیست که بفهمی هیچ نمی دانی
نادانی زمانیست که گمان کنی همه چیز می دانی

یکشنبه 21 اردیبهشت1392 - 12:41am
استادیار
استادیار

خیلی ممنون استاد...

الم یعلم بان الله یری

یکشنبه 21 اردیبهشت1392 - 12:50am
استادیار
استادیار

استاد سلام///
نظرتون راجع به این سنگ نگاره چیست>>>
خیلی زحمت دادم استاد..ممنونتم ایشالا جبران کنم @};-

الم یعلم بان الله یری

یکشنبه 21 اردیبهشت1392 - 1:44am

اقا سالار من احساس میکنم این یه سنگ قبره.

یکشنبه 22 اردیبهشت1392 - 11:13am
استادیار
استادیار

بنظرم باید نسخه یا کتیبه باشه که باید تفسیر بشه

الم یعلم بان الله یری

یکشنبه 22 اردیبهشت1392 - 11:36am
کاربر فعال
کاربر فعال

سنگ قبر دوران اسلامیه

یکشنبه 22 اردیبهشت1392 - 12:17pm
استادیار
استادیار

اسلامی میتونه باشه ولی فکر نکنم سنگ قبر باشه البته در چند صد متری این یه امامزاده وجود دارد

الم یعلم بان الله یری

یکشنبه 22 اردیبهشت1392 - 12:36pm

سلام استادآریا ودوستان میتونیدبنده رادرمورداین تصاویر راهنمایی کنید.

یکشنبه 22 اردیبهشت1392 - 7:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 180 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure