نویسنده |
پیغام |
milad7
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت استاد شمس عزیز لطفا نرگس شهر را رمز گشایی کنید. با تشکر
|
پنج شنبه 25 تیر1394 - 11:28am |
|
|
nima14
|
سلام استاد راجب مکان کهلیه بولاغی اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم
|
پنج شنبه 25 تیر1394 - 12:48pm |
|
|
ای جان
کاربر فعال
|
سلام اوستاد اگه لطف کنین غار پارس شایدم غار فارس باشه ممنون
((خاص فقط خداسسسسسسسسسسست))
|
پنج شنبه 25 تیر1394 - 6:49pm |
|
|
دیو سپید
کاربر فعال
|
Shams_60 نوشته است: farzadth2 نوشته است: سلام و خسته نباشید به جناب شمس
لطفا در مورد مکانی به نام " پلنگ دره " نظرتونو بفرمایید
با تشکر سلام, سمت غربی پلنگ دره به دره شمالی و جنوبی دیگری اشاره کرده که سمت شرق و غرب این دره 2 تا تپه باستانی وجود دارد! تپه ها بررسی شود! موفق باشید
افرین دقیقا درست میفرمایید جناب شمس ولی متاسفانه هر دو تپه مثل ابکش سوراخ سوراخ هست روی یکی از تپه ها قلعه ای قدیمی هست که دخلشو اوردن فرزاد خان شاه کوه سالهاست غارت شده نگرد نیست
|
پنج شنبه 25 تیر1394 - 8:15pm |
|
|
دیو سپید
کاربر فعال
|
جناب شمس در مورد (چکود)توضیح بفرمایید نام قله ای هست متشکر
|
پنج شنبه 25 تیر1394 - 8:23pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
موستاین نوشته است: سلام .ودرود بر جناب شمس ,اقا خسته نباشید , ایری دره استخراج داره .استاد شمس قیزیل جاپا که لطف کردید ایا جنس دیگری داره سلام دوست گرامی,موستاین عزیز, ایری دره خط باستانی نیست و در مورد قیزیل جاپا هم چشمه بدون اسمی تو این مکان وجود داره که سمت شرقش یه دره کم عمق و کف صاف و سمت شرق این دره یه دره شمالی جنوبی دیگه وجود داره که اگه این دره دومی رو رد بکنی به یه تپه 2*2 میخوری و کنار این هم تا فاصله 30 متری تپه دومی به ابعاد 3*3 پیدا میکنی! درضمن روی تپه اولی کنار دره که همون 2*2 یه سنگ وجود داره! موفق باشید
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
پنج شنبه 25 تیر1394 - 9:07pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
jahanfar.b57 نوشته است: Shams_60 نوشته است: jahanfar.b57 نوشته است: سلام اقای شمس اقالار دامی سلام, تو این مکان شما فقط به یک قبرستان قدیمی گبری اشاره شده است و چیز دیگری ندارد!
سلام خیلی ممنون میشه بپرسم در کدام جهتها هستن وایا ارزش کار داره ..با تشکر دقت کن: این قبرستان تو بلندترین نقطه این مکام آقالار دامی قرار داره و سمت شرقیش یه دره شمالی جنوبی هستش که سمت شرق این دره راه اصلی و مالرو وجود داره! قبرستان رو پیدا کنی ,آره! موفق باشید
|
پنج شنبه 25 تیر1394 - 9:11pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
farzadth2 نوشته است: استاد ممنون بابت پاسختون در مورد پلنگ دره که فرمودید دو تپه باستانی قرار دارد که من یکیشو پیدا کردم
استاد اگه میشه نظرتونو راجب این 3 مکان زیر نیز بفرمایید .. ممنون
1. پاپلا 2. ترکه زمین 3. چوتاک سلام, فقط یکی رو میتونم استخراج کنم,دیگه تصمیمش با خودتونه که... چوتکه:تو این مکان یه چشمه بدون اسم وجود داره که متعلق به چوتکه میباشد و از کنار سمت شرقی ای چشمه یه راه فرعی شمالی جنوبی رد میشه و دقیقآ روبروی چشمه یعنی سمت شرقی راه یه تپه وجود داره که خاکش از خاکستره!
|
پنج شنبه 25 تیر1394 - 9:17pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
samiar نوشته است: Shams_60 نوشته است: samiar نوشته است: سلام خوش اومدین استاد محبت کنید ۱_شتر گردنه ۲_اشِنَک ۳_شاه نشین سلام, اشاره کنید که این اسامی اسم چه چیزی هستند,کوه,دره,چشمه و.... شاه نشین رو هم تو صفحات قبلی استخراج کردم,یادم نیست کدوم صفحه ولی!
سلام جناب شمس شتر گردنه گردنه ایست شبیه عقاب در کوه اشِنَک هم منطقه ای در کوه است شاه نشین هم کوه است وبرای یکی از دوستان در منطقه دیگری استخراج کردید .بازم تشکر میکنم.عزت زیاد اشنک:تو این مکان نه چشمه ای هستش و نه دره ای{پس پیدا کردن برات مشکلی میشه ولی با این حال برات استخراج کردم}! توی سمت غربی این مکان یه تپه ای هستش که خاکش خاکستره و سمت غربی این تپه یه تپه باستانی که داخلش اتاقی هستش قرار داره که دوباره سمت غربیش 3 تا سنگ به یک اندازه گذاشتن و زیر هر کدومشون قبر سرداری وجود داره! موفق باشید
|
پنج شنبه 25 تیر1394 - 9:28pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
Generator نوشته است: استاد شمس عزیز .لطفا این محل را استخراج بفرمایید. جیدالی قایا با سپاس سلام, آدرس و نشانی وجود نداره اونجا بهت بگم! با این حال: سمت غربی قایا یا همون صخره یه سربالایی وجود داره که بین این سربالایی و قایا یه چاه باستانی با بار سکه وجود داره و یه دره با کف صاف سمت غربی این قایا وجود داره که باز سمت غربیش به یه سنگ اشاره شده که داخل سنگ را باید بشکافید و جلوی سنگ هم قبری وجود داره! موفق باشید
|
پنج شنبه 25 تیر1394 - 9:34pm |
|
|
|