انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 7:17am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 495 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 ... 50  بعدی
 رمزگشايي آثار و علائم 
نویسنده پیغام

برا خیلیا متاسفم که بجای اینکه اینجا دردی از درد دیگران دوا کنن و راهنماییشون کنن میان اینجا ادای استاد رو در میارن و فقط شروع به مسخره کردن دیگران میکنند و تیکه میندازن به کسایی که اطلاعاتی ندارند.البته اینجا اساتیدی هستند که واقعا باید ازشون تشکر کرد که با جونو دل راهنمایی میکنند از جمله جناب parsiکه من به نوبه خودم از ایشون تشکر میکنم.اون دوستانی که اینجارو جایی برا مسخره بازی و مزحکه دیگران قرار دادن بهتره برن جای دیگه این کارارو بکنن چون واقعا کسایی میان اینجا سوال میپرسن که نیاز به کمک دارن .یا مسخرشون میکنن یا جوابهای غیر منطقی میدن که جز سردرگمی برا طراح سوال چیزی نداره. مردم اومدن اینجا سوال پرسیدن که دستشون گرفته بشه وگرنه پاگیر زیاده!!!

پنج شنبه 27 تیر1392 - 1:17pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان عزیز

من یه سنگی پیدا کردم شبیه شتر نشسته فقط نیم رخ است یعنی طرف دگرش صاف صاف است فقط یکطرفش شبیه شتره.آیا میتونه نشانه بار باشه؟

پنج شنبه 27 تیر1392 - 2:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
ramin_sh نوشته است:
سلام خدمت دوستان عزیز

من یه سنگی پیدا کردم شبیه شتر نشسته فقط نیم رخ است یعنی طرف دگرش صاف صاف است فقط یکطرفش شبیه شتره.آیا میتونه نشانه بار باشه؟

رامین جان نقش برجسته هستش یا نه ؟
چندتا عکس از نما های مختلف ازش بگیرید و در انجمن بزارید حتما دوستان کمکتون میکنن
:YMPEACE:

پنج شنبه 27 تیر1392 - 4:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ramin_sh نوشته است:
سلام خدمت دوستان عزیز

خیر اگرتندیس و مجسمه هست باید شبیه باشه برادر ولی اگر حجاری باشد همان یک طرف کفایت میکند

پنج شنبه 27 تیر1392 - 4:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mani16 نوشته است:
برا خیلیا متاسفم که بجای اینکه اینجا دردی از درد دیگران دوا کنن و راهنماییشون کنن میان اینجا ادای استاد رو در میارن و فقط شروع به مسخره کردن دیگران میکنند و تیکه میندازن به کسایی که اطلاعاتی ندارند.البته اینجا اساتیدی هستند که واقعا باید ازشون تشکر کرد که با جونو دل راهنمایی میکنند از جمله جناب parsiکه من به نوبه خودم از ایشون تشکر میکنم.اون دوستانی که اینجارو جایی برا مسخره بازی و مزحکه دیگران قرار دادن بهتره برن جای دیگه این کارارو بکنن چون واقعا کسایی میان اینجا سوال میپرسن که نیاز به کمک دارن .یا مسخرشون میکنن یا جوابهای غیر منطقی میدن که جز سردرگمی برا طراح سوال چیزی نداره. مردم اومدن اینجا سوال پرسیدن که دستشون گرفته بشه وگرنه پاگیر زیاده!!!

سلام مانی جان شما ناراحت نشو عزیز :D در صورت دیدن شوخی های مکرر و بیهوده و نابجا از شخصی خاص پاسخهای بجایی براساس سلسه مراتب توبیخ داده خواهد شد
شیر تا یه زمانی ساکته ولی.........

پنج شنبه 27 تیر1392 - 4:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام parsi بس جواب منو هم بده

پنج شنبه 27 تیر1392 - 4:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام علی جون پاسخ داده شد شرمنده دیر شد داداش

پنج شنبه 27 تیر1392 - 4:56pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

احسان نوشته است:
ramin_sh نوشته است:
سلام خدمت دوستان عزیز

رامین جان نقش برجسته هستش یا نه ؟
چندتا عکس از نما های مختلف ازش بگیرید و در انجمن بزارید حتما دوستان کمکتون میکنن
:YMPEACE:

با سلام

نقش و نگار نیست. نقاشی رو سنگ صاف هم نیست. کنده کاری و نقش برجسته رو سنگ صاف نیست. بلکه یه سنگ که انگار تراش داده شده و به شکل شتر دراومده.
البته گفتم که نیم رخ است. چشمش اندازه یه کاسه تورفته است. دو کوهان دارد و نشسته است.

پنج شنبه 27 تیر1392 - 5:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال

parsi نوشته است:
سلام علی جون پاسخ داده شد شرمنده دیر شد داداش
دست طلا

پنج شنبه 27 تیر1392 - 5:19pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

parsi نوشته است:
ramin_sh نوشته است:
سلام خدمت دوستان عزیز

خیر اگرتندیس و مجسمه هست باید شبیه باشه برادر ولی اگر حجاری باشد همان یک طرف کفایت میکند

با سلام

نقش و نگار نیست. نقاشی رو سنگ صاف هم نیست. کنده کاری و نقش برجسته رو سنگ صاف نیست. بلکه یه سنگ که انگار تراش داده شده و به شکل شتر دراومده.
البته گفتم که نیم رخ است. چشمش اندازه یه کاسه تورفته است. دو کوهان دارد و نشسته است. و در سراشیبی کوه به طرف پایین قرار دارد.

پنج شنبه 27 تیر1392 - 5:20pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 495 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 ... 50  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 471 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure