نویسنده |
پیغام |
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان و خسته نباشید! تجربه ی جالبی بود که دوست خوبمون خیلی جالب و شیوا بیان کردن ... بنده حدود 20 ساله که کمو بیش بیرون میرم ولی هنوز قسمت نشده به این مورد بر بخورم ... خیلی دوست دارم این مورد واسه منم پیش بیاد البته اگه اصلا وجود داشته باشه ...
|
جمعه 8 شهریور1392 - 12:29pm |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
یکی خلاصه رومان المیرا بذاره ماهم بفهمیم جریان چی بوده
|
جمعه 8 شهریور1392 - 8:46pm |
|
|
rmzan
|
سلام.اگه کسی دسگه خوب داره بیش از ده مورد جی خوب دارم براش.هیج کدوم ازجاهای خیالی نیس همه نقشه روی سنگ هستن..-و...و
|
جمعه 8 شهریور1392 - 9:12pm |
|
|
شیلا
|
میشه یک فیلم نامه توپ باهاش نوشت خیلی خاطره جالبی بود چه حوصله ای داشتی این همه رو نوشتی چطوره یک بار بری اون سنگ رو کلا منفجر کنی تا کلک هر چی جنه کنده بشه
|
شنبه 9 شهریور1392 - 11:29am |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
تجربیات جالبی بود
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
شنبه 9 شهریور1392 - 6:42pm |
|
|
بنده خدا
|
الميرا جان به قول يكي از بچه ها مكانتو خريدارم.جا رو نشون بده،پولت بگير برو.البته اگه وجود داشته باشه و نشانه هاي حفاري شما روش باشه.
|
شنبه 9 شهریور1392 - 7:27pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
سلام رفقا
من به شخصه تمامی حرفای المیرارو تایید میکنم دوستان یادشون نره که ما در قران سوره ای بنام جن داریم وهمچنین داستان حضرت سلیمان با اجنه ودیوها وجریان بلقیس پس اگه قرار باشه اجنه رو باور نداشته باشیم یعنی قران رو باور نداریم به تمام مقدسات قسم دوستان یکی از عرفای حال حاظر رو میشناسم که با اجنه در ارتباطه و فقط این قضیه بر میگرده به تزکیه نفس و ریاضت های که روح را پرورش میدهد و ظرفیتی که انسان را پس از این مراحل تزیکه وسیروسلوک عرفانی حاصل میشود که به وفور در بین عرفای جلیل القدر ایران برقرار هست
بله من خودمو میگم با این همه هوای نفسانی نه میتونم ببینم واگه هم ببینم بلای المیرا جان سرم میاد
خواستید کتاب در مورد عرفا وسیرو سلوک وکشف والشهود انها بهتون معرفی میکنم
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
شنبه 16 شهریور1392 - 5:53pm |
|
|
sasanasadi
کاربر فعال
|
خیلی جالب بود. چند نکته به ذهنم رسید. 1.چرا دو نفری رفته بودید اینجورکارهارو باید گروهی رفت. 2.برای دورکردن اونها حتما دعای قوی باید باشه. 3.برای درب طلسم شده هم حتما با طل کننده وجود دارد. 4.نباید به اونها فحش وناسزا میگفتید. یه جوری باید باهاشون کنار می اومدید. شما با این روشها ونیزبه قول دوستمون با تزکیه وبالا بردن ایمان می تونید نتیجه بگیرید.
|
شنبه 16 شهریور1392 - 9:29pm |
|
|
HAMID.P
کاربر فعال
|
با سلام از همه دوستان درخاست میکنم تا اگه تجربه ای رو در این مورد دارن در اینجا بیان کنن چون خیلی چیزها هست که خیلی ها نمیدونن
اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..
|
دوشنبه 22 مهر1392 - 11:40pm |
|
|
گریوانت
کاربر فعال
|
ariya نوشته است: دوستان من این تجربه رو در اختیارتان میذارم که بتونبد استفاده کنید باید بگم دوستان عزیز این علم شاید گزینه های خیلی کمی داشته باشد که شبیه به هم باشند وبیشتر اوقات 99درصد از کار درسته اما درصد اخرممکنه فرق داشته باشه من دربیشتر مواقع علامتهایی که پیدا کردم ,اگر نشانه دوم داشته ,اونو پیدا کردم, اگر نشانه سوم داشته بازم اونو پیدا کردم,وغیره, ونیز جای دقیق این اهداف رو بازم پیدا کردم, مکانی هم که نتونستم مرکز هدف رو تشخیص بدم ,بوسیله ردیاب تشخیص دادم ,اما از اونجا که خودم اعتقاد دارم حرف اخر رو نقطه زن میزنه ,ومانیز از نقطه زن استفاده کردیم ,اما نقطه زن برای تمامی جاهایی که دارای نشانه بوده جواب منفی داده ,از این رو همه ما فکر میکردیم ,یا کار گمانه زنی من اشتباه بوده ,یا کار ردیاب ,اما در این مدت, موردی پیش اومد که فهمبدم, موارد گمانه زنی من و همجنین پیدا کردن هدف توسط ردیاب ,دربیشترمواقع کاملا درسته بود, واین اشکال بزرگ ودر واقع وارد کردن ضربه بزرگ توسط نقطه زن بوده ,که نتونسته اهداف رو در عمقهای بالا نشون بده ,و باعث شد که انواع نظرات وافکار ,برای ما وشاید برای شما پیش بیاد ,دوستان عزیز میخوام بگم بیشتر نشانه ها ,واحتمالا تمام انها بار دارند, وردیابها تا درصد بالایی کاملا بدرستی جای هدف رونشون میدن ,اما بعلت بالابودن عمق انها , رسیدن به اهداف مقداری کار رو سخت کرده واینو دراینجا بهتون میگم, که بیشتر این نشانه ها راههای ورودی دارند وجایی هم که ردیاب نشون میده ,معمولا خاک بکر هستش که جویندگان رو دجار تردید میکنه ,پس بدونبد ردیابها جایی که نشانه وجود داره معمولا درست هدف روردیابی میکنه , اما به این سادگی که بعضی ها فکر میکنند نیست که بتوان به اهداف این نشانه ها رسید ,یا باید راه ورودی رو پیدا کرد ویا اینکه نقطه زنی, وجود داشته باشد تا بتونه عمق زیادی رو سنس کنه وشما با خیال راحت از بالا بطرف هدف حفاری کنید یامحل هدف راه ورودی نداشته باشد وهمجنین در عمق کمی باشد ونکته بعدی این رو اضاف کنم که شاید یک نشانه مثلا یک جوغن دایره یا مربع یا مستطیل پیدا کنید که زیاد شکل وشمایل جالب ویا شکیلی نداشته باشه اما ,همون نشانه که ممکنه توجه زیادی به خودش جلب نکنه ,ممکنه دارای یک سیتم بسیار حرفه ای در زیر زمین باشه که شما اصلا فکرشو هم نکرده باشید حالا جه برسه به نشانه ها ی بسیار شکیل وجالب سلام استاد آریا برای دستیابی به بار در موارد فوق، لطفا" بفرمایید: دستگاه نقطه زن، باید تا چه عمقی بتواند فلزات را آشکار کند ؟ به عبارت دیگر، غیر از موارد خاص، معمولا" تا چه عمقی می توان انتظار بار را داشت؟ ضمنا" موارد خاص ( بسیار عمیق ) در چه محدوده متاژی عمق می توانند باشند؟ با تشکر
|
چهارشنبه 23 مهر1392 - 3:21am |
|
|
|