ariya نوشته است:
اقای پارسی ممنون بابت راهنمایی
اما لازمه که من یک نکته رو اضاف کنم اگر این جوغن مربوط به اثار نسخه باشه که میشه گفت خوب, اشاره به یک تنور داره وبرای نسخه ها هم هیج تظمینی وجود نداره ,جون توی نسخه میتونه هر شکلی ایجاد بشه, مثلا ممکنه مشخصات یک مربع رو ارایه بده ,که بازم اشاره به یک تنور داشته باشه پس با این جساب نمیشه گفت که این علامت هرجا دیده شد, مربوط به تنور هستش اگر هم که نسخه نداشته باشه ,که بازم اصلا نمیشه گفت این علامت حتما مربوط به تنوره جون همین نوع ازعلامتها, خیلی جاها وجود داره که هم میتونه ابشخور حیوانات وپرندگان باشه وهم میتونه نشانه قبری باشه که در نزدیکی خود نماد هستش واینکه اگر بخواهیم واقعا این علامت رو مربوط یه یک تنور ,بحاسب بیاریم باید از لحاظ ظاهری هم که شده از بالا تنگ ودر پایین گشاد باشه جون اصولا شکل تنور به همین منوال هستش در کل جوغنهایی وجود داره ,که برای ارامگاه درست میشن, اما همون شکل ازجوغنها هم ,در مورد دفینه بکار رفته اند در کل خیلی جاهای جوغنهایی هست که هم برای دفینه وهم برای ارامگاه بکار برده شده اند واز لحاط ظاهری تقریبا یکی هستند پس نمیشه گفت که این جوغن حتما مربوط به فلان جیز هستش بعضی مواقع جوغنها اشاره به جشمه یا جاه اب یا یک جاه پلمپ داره
بازم ممنون از ارایه این مطلب
-----------------------------------------------------------------------------------
ضمن سلام خدمت تمام اساتید بزرگوار و تشکر از زحماتشون. جسارتآ در فرمایشات استادآریا و در بخشی دیگر من خونده بودم که " اگر اندازه قطر کاسه از 30 سانت بزرگتر باشه،به احتمال زیاد بار در زیر خود اون سنگ هست..." العان هم که استاد پارسا فرمودن این شکل که شبیه تنور هست به همین منوال هست... پس در واقع میشه گفت فرمایش هر دو بزرگوار در این رابطه مشابه هست؟