انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 5:58am

پاسخ به موضوع  [ 1370 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 ... 137  بعدی
 علائم در حین حفاری مانند:کوزه شکسته-استخوان-زغال-سنگهای تراش 
نویسنده پیغام

سلام به همگی ، من تازه عضو شدم و خیلی از این همکاری و همیاری تون حال کردم (خیلی خیلی ) وبرای همگی ارزوی توفیق وسلامتی می کنم . :)

دوشنبه 29 دی1392 - 12:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
gholighezi نوشته است:
سلام به همگی ، من تازه عضو شدم و خیلی از این همکاری و همیاری تون حال کردم (خیلی خیلی ) وبرای همگی ارزوی توفیق وسلامتی می کنم . :)

خوش اومدی داداش.انشاءالله تو این انجمن پر بار دست پر بری. :-H

دوشنبه 30 دی1392 - 9:53am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

خیلی خوش آمدی برادرgholighezi .امیدواریم ازتجربیات شما لذت ببریم.

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

دوشنبه 30 دی1392 - 10:52pm

سلام استاد تهرانی
ما در یک دامنه کوه که دو ستون سنگی داشت رو حفاری کرویم به یک کوزه برخورد کردیم که به صورت برعکس قرار داشت و ذاخلش یه چیزی مثل پودر نقره اکسید شده بوذ
آیا باید ادامه بدیم ؟؟

سه شنبه 30 دی1392 - 2:22am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

فقط یک کوزه؟چیز دیگه نبود؟

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

چهارشنبه 2 بهمن1392 - 3:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بر اساتید عزیز و گرامی و گرانقدر
استاد یکی از دوستان رفته و به یه جایی سیستم ردیاب زدن.پس از حفاری در عمق 1.5 متر 3 تا کوزه به ترتیب از بزرگ به کوچک و در اشکال هندسه مختلف در کنار هم در اومده که درونشون خاک بود و سالم بودن و بسیار نازک.پس از کوزه ها در همق 2 متری به خاک بسیار سفت و سختی مواجه شدن که وجود چنین خاکی در منطقه سابقه ندارد.آیا مورد در زیر همان کوزه ها در عمق پایین تر هستش؟ یه نکته هم اینکه کوزه ای که از سایر کوزه ها کوچک بوده دهانش شکسته بوده از همون اولش شکسته گذاشتن و اون دوتای دیگه کاملا سالم و زیبا؟ استاد چرا دهانه کوزه کوچک شکسته گذاشتن؟ ممنونم از راهنماییتون

من نه از جنس خدایم و نه از جنس بلور ،من همانم که خدا میداند

جمعه 18 بهمن1392 - 12:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

aboli نوشته است:
سلام استاد تهرانی
ما در یک دامنه کوه که دو ستون سنگی داشت رو حفاری کرویم به یک کوزه برخورد کردیم که به صورت برعکس قرار داشت و ذاخلش یه چیزی مثل پودر نقره اکسید شده بوذ
آیا باید ادامه بدیم ؟؟

سلام بله باید ادامه بدید

جمعه 18 بهمن1392 - 2:27pm

tehrani39111355 نوشته است:
دوست عزیز علی 7777.
شما فرمایش کردید که راهنمایی کنید .بنده هم با توجه به توضیحات شما نظرم را گفتم ودلیل هم دارم .1- فرمودین که منطقه داخل خونه قديمي بودش که این خودش دلیلی بر اینه که جای شما یک اتاق قدیمی بوده که براثر حوادث روزگار خراب وبر روی هم انباشته شده2- لایه 10سانتی که می فرمایید زغال هستش ،درسته .ولی لایه گذاری دفینه رگه زغال وخاکسترچند بار تکرار میشه .پس نتیجه میگیریم که اون لایه بر اثر آتش سوزی به وجود آمده .3-کوزه های شکسته ساده -رنگی وطرح دار یک جا به کار نمی روند ولا اینکه دقیقا روی بار باشی .4-اون سنگ های گرد هم برای درب وسایل منزل مثل کوزه آب-خمره آردو.... استفاده میشوند5- ازاستخوانی که برای جهت یابی استفاده می شود مثل دندان وران ،هیچ وقت پیش هم به کار نمی روند .چون در معانی با هم تضاد دارند6-سنگچینی که فرمودید:پایه ساختمان هستش .چون داخل سنگچین دفینه به طرز ماهرانه ای از علائم مختلف استفاده میشه .7-پوسته تخم مرغ هم که در داخل اتاق معنیش معلومه .
در ضمن اگر نظراتم مایه رنجش شما شده ،پوزش می طلبم .موفق باشید.
اساتید ودوستان هم لطف کنند نظر بدهند.........

سلام بر استاد تهرانی عزیز....خیلی اتفاقی این بخش رو مطالعه کردم....وقتی این پستتون رو خوندم سریعا ذهنم به جایی رفت که پارسال مورد حفاری قرار دادیم...در جنگلههای شمال بود.یه تپه بیضی شکل به طول و عرض 15 و 4 متر و ارتفاع 1متر.دوسر طول این تپه هم بقایای دو درخت ازاد بسیار قدیمی به چشم میخورده.با اجازتون یکی از دوستان که یه فلزیاب پالسی داشت اونجا رو بررسی کردیم و در چند نقطه دستگاه حساس شد. ما هم تمومه نقاط مشخص شده رو کندیم. در جای اول در عمق تقریبا 1متری به استخوان فک یه اسب برخورد کردیم. در جای دوم در عمق نیم متری و در راستای یک سنگ چین و در بین سنگهای اون به یک سنگ گرد که قطری حدودا30سانت داشت رسیدیم.دقیقا وسط این سنگ گرد یه حفره ته بسته وجود داره مه حدود1-2سانت عمق داره.سنگ طوری قرار داشت که دهانه سوراخش رو به پایین بود.بعد از کندن حدود یک متر زیر این سنگ به گل زرد و فشرده برخورد کردیم.باید عرض کنم خدمتتون که در عمق نیم متری از این دو حفاری به بقایای شکسته سفال اعم از سفال معمولی و لعاب دار رنگی برخورد کردیم.نظرتون راجبه این مکان چیه؟؟
با سپاس فراوان....

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 19 بهمن1392 - 5:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: ایران
سلام به اساتید عزیز
میخواستم یک سوالی در مورد کله قندی از اساتید محترم بپرسم. از یک دره که بالا میریم در قسمتی که دره تنگ میشه، یک درخت چنار بسیار بزرگ وجود دارد. در حدود 60 متری درخت و در قسمت غربش و یک کله قندی به ارتفاع حدود 3 متر با گذاشتن سنگهای بسیار بزرگ روی هم درست کرده اند. میخواستم بدونم تفسیرش چیه؟ با تشکر از شما

یکشنبه 20 بهمن1392 - 10:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
mohammadreza نوشته است:
سلام به اساتید عزیز
میخواستم یک سوالی در مورد کله قندی از اساتید محترم بپرسم. از یک دره که بالا میریم در قسمتی که دره تنگ میشه، یک درخت چنار بسیار بزرگ وجود دارد. در حدود 60 متری درخت و در قسمت غربش و یک کله قندی به ارتفاع حدود 3 متر با گذاشتن سنگهای بسیار بزرگ روی هم درست کرده اند. میخواستم بدونم تفسیرش چیه؟ با تشکر از شما

دوست گلم/ بدون عکس از منطقه مورد نظر/نتیجه نمی گیری.لطف کن اطلاعات مفیدت رو با عکس از منطقه مورد نظر بزار.موفق باشی. :-BD

یکشنبه 20 بهمن1392 - 11:41am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1370 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 ... 137  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 420 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure