نویسنده |
پیغام |
parsi
کاربر حرفه ای
|
ramin_sh نوشته است: parsi نوشته است: ramin_sh نوشته است: سلام خدمت دوستان عزیز
من یه سنگی پیدا کردم شبیه شتر نشسته فقط نیم رخ است یعنی طرف دگرش صاف صاف است فقط یکطرفش شبیه شتره.آیا میتونه نشانه بار باشه؟ خیر اگرتندیس و مجسمه هست باید شبیه باشه برادر ولی اگر حجاری باشد همان یک طرف کفایت میکند با سلام نقش و نگار نیست. نقاشی رو سنگ صاف هم نیست. کنده کاری و نقش برجسته رو سنگ صاف نیست. بلکه یه سنگ که انگار تراش داده شده و به شکل شتر دراومده. البته گفتم که نیم رخ است. چشمش اندازه یه کاسه تورفته است. دو کوهان دارد و نشسته است. و در سراشیبی کوه به طرف پایین قرار دارد. عکسش رو بذارید چیزی که شما عرض میکنید مجسمه هست واگر چیزی که فرمودید درست باشد و رو به پایین باشد و بر روی تخته سنگی دیگر باشد بار در زیر کمی متمایل به جلو خودش میباشد دوست من البته باید دید
|
پنج شنبه 27 تیر1392 - 5:25pm |
|
|
alifx63
کاربر فعال
|
عكس 4 جلوي سنك با سه تا جوغن هست كه ميشه جنوب شرقيش اين جوغن ها سه تا روي سنك هستن كه براتون عكسشوز كداشتم لطفا برام كارشناسي كن بارسي جان
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 27 تیر1392 - 5:43pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
سلام علی جان در این مکان قبرستان دوره ی پیش از اسلام قرار دارند که یک سری از قبور اشرافی و بزرگ قبیله بوده اند شما به دلیل دست خوردگی مکان و گذشت زمان در این مکان احتیاج به دستگاه دارید ولی بنده مکانهای احتمالی رو علامت زدم باز هم میگم از دستگاه کمک بگیر
|
پنج شنبه 27 تیر1392 - 5:59pm |
|
|
alifx63
کاربر فعال
|
سلام بارس جان جا داره تشكر كنيم از زحمات شما انشالله كه موفق و سربلند باشي ما همه همه اعضاي انجمن براي شما ارزوي سربلندي و خوشبختي را داريم
|
پنج شنبه 27 تیر1392 - 6:26pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
alifx63 نوشته است: سلام بارس جان جا داره تشكر كنيم از زحمات شما انشالله كه موفق و سربلند باشي ما همه همه اعضاي انجمن براي شما ارزوي سربلندي و خوشبختي را داريم خواهش میکنم علی جان شما لطف دارید غلامت قلب نشان دفینه دزدان هست که در نزدیکیش دفنه
|
پنج شنبه 27 تیر1392 - 7:00pm |
|
|
alifx63
کاربر فعال
|
parsi نوشته است: alifx63 نوشته است: سلام بارس جان جا داره تشكر كنيم از زحمات شما انشالله كه موفق و سربلند باشي ما همه همه اعضاي انجمن براي شما ارزوي سربلندي و خوشبختي را داريم خواهش میکنم علی جان شما لطف دارید غلامت قلب نشان دفینه دزدان هست که در نزدیکیش دفنه دست طلا بس علامت قلب هست
|
پنج شنبه 27 تیر1392 - 7:16pm |
|
|
Kani
استادیار
|
با سلام
نقش و نگار نیست. نقاشی رو سنگ صاف هم نیست. کنده کاری و نقش برجسته رو سنگ صاف نیست. بلکه یه سنگ که انگار تراش داده شده و به شکل شتر دراومده. البته گفتم که نیم رخ است. چشمش اندازه یه کاسه تورفته است. دو کوهان دارد و نشسته است. و در سراشیبی کوه به طرف پایین قرار دارد.[/quote] عکسش رو بذارید چیزی که شما عرض میکنید مجسمه هست واگر چیزی که فرمودید درست باشد و رو به پایین باشد و بر روی تخته سنگی دیگر باشد بار در زیر کمی متمایل به جلو خودش میباشد دوست من البته باید دید[/quote]
سلامی دوباره دوتا عکس براتون گذاشتم ممنون میشم نظرتون رو بگید اونظرفش صاف است قسمت دهان و سینه اش شکسته شده.
|
پنج شنبه 27 تیر1392 - 8:48pm |
|
|
az56
کاربر فعال
|
سلام حضار عزیز سنگ قورباغه که داخل دهانش ماهی هست نشانه چیه (این سنگ 80در80 روی کوه که روبروش تو دره یه غاره که در اثر رانش زمین مسیرش مسدود شده )به دلایلی نتونستم عکس تهیه کنم منطقه هم باستانی هست
|
جمعه 28 تیر1392 - 5:06pm |
|
|
yoldash
کاربر فعال
|
دوستان دست خوش . مطالب مفیدی ارائه دادین
|
جمعه 28 تیر1392 - 10:19pm |
|
|