انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 8:47am

پاسخ به موضوع  [ 1370 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 ... 137  بعدی
 علائم در حین حفاری مانند:کوزه شکسته-استخوان-زغال-سنگهای تراش 
نویسنده پیغام
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام .مکان را با چیدمان کوزه ها وترتیب جنس لایه گذاری همراه با عکس برایم بفرست.اگه نکته ای به ذهنم رسید درخدمتیم .بدرود

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

یکشنبه 20 بهمن1392 - 6:24pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

issa جان سلام .اگه مواردی که فرمودید در داخل لایه های خاک دستریز باشند،میتونه مهم باشه.به شرطی که نکات دفینه گذاری یا بستن مزار ،رعایت شده باشه .اینا خیلی مهم هستن.چون هر جایی بار نیست!!!!خیلی وقتا دوستان ،چیزهای را تبدیل به علائم می کنند که اصلا علامت نیستند .برای همین است که اگر بخواهیم نظری بدهیم،حتما باید عکس باشه که بشه بهش استناد کرد .بدرود

یکشنبه 20 بهمن1392 - 6:51pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام دوستان .نکته ای که خدمتتان عرض میکنم ،به کسی برنخوره . خیلی از دوستان این حقیر را قابل می دونند وبا پست های همین تایپیک و خصوصی ، وبا اندکی توضیح در مورد مکان یا علائم راهنمایی می خواهند،تثبیت وتفسیر یک مکان یا علامت،نیاز به اطلاعات کافی می باشد .این حق را باید به من بدهید که بر اساس یه چیزی باید نظرداد که قطعیت داشته باشه .چون دوست ندارم با آزمایش وخطا با دوستان برخورد کنم .خودم خاک خورده ی این راهم ودر حدو اندازه ی اطلاعاتم میتونم نظر بدم وتا چیزی برام تثبیت نشه دوستان را به خطا نمی اندازم .
.بدرود....................دوستدار همگی شما

یکشنبه 20 بهمن1392 - 7:23pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلامی دوباره .اگه خدا یاری کنه ،در چند روز آینده می خواهم نکات کلیدی در مورد سند(نسخه)برای دوستان یادآوری کنم.

یکشنبه 20 بهمن1392 - 7:32pm

لطفا نظرتون بدین
جای حفاری در صحرا
خاک رویی بسیار سفت و با کلنگ باید کند. تا عمق1/5 متر هیچ نشانه ای نداره نه سفالی، نه زغلی
بعد از 1/5متر حدود 50 سانت شن و ماسه شوسه نرم بعد از 50 سانت حدود 20 سانت ماسه شوسه سیاه و بعد از آن
تیکه های سفال و استخوان

دوشنبه 21 بهمن1392 - 7:47pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

دوست عزیزسلام .من خدمت دوستان عرض کردم که هر کجا که سفال بود دلیل بر بودن دفینه نیست .اگه چند نقطه ازمکان مورد شک حفاری بشه ،کلا چیدمان خاک ولایه ها دستت میاد .مثل خانه ای میمونه که یه معمار برای هر آجرش دقت کافی را به کار برده .اگر در این مکانها جنسی هم پیدا بشه ٰشامل اصل دفینه گذاری نیست .چون خیلی از جا ها هستند که مکان زندگی بوده و بر اثر حوادث روزگار یا جنگ ،تبدیل به خرابه شده وبر اثر مرور زمان لایه هایی از خاک روی آنها را گرفته.
بیشتر دوستان فقط دو خط در مورد مکانشون توضیح میدن .اون کسی که نوشته ما را میخونه از توی ذهن ما باخبر نیست .پس باید طوری توضیح بدهیم که خواننده ی مطلب بتونه مکان وشرایط جای ماراتوی ذهنش تصور کنه ..............................

چهارشنبه 23 بهمن1392 - 6:07pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

با سلام .خیلی از دوستان ما که شکاچی گنج هستند ،با این کلمه آشنا هستند:نسخه-دست نوشته -سند-کروکی ـسر نسخه و........
خب .آیا همچنین چیزی وجود دارد؟اگه هست؟چه خصوصیاتی دارد؟چه طور بفهمیم که سند اصله؟چند مدل سند داریم؟آیا کسی که جای باری (نسخه )را میداند ،در اختیار ما قرار میدهد؟اینها سوالاتی هستند که به ذهن ما خطور میکنند .
چرا خیلی از دوستان خودشان را توی کوه وکمر وبیابان سرگرم میکنند؟بدون آنکه چیزی عایدشان شود.فقط به امید اینکه مال ومنالی بدست بیاورند؟یا اینکه حس کنجکاوی در مورد پیشینه ی خود ،به دنبال این کار میروند؟وشایدبرای تفریح وپر کردن وقت خود .........
منتظر نظرات دوستان هستیم ...................

چهارشنبه 23 بهمن1392 - 6:24pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

کسی نظری سوالی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پنج شنبه 24 بهمن1392 - 5:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود بر شما استاد تهرانی گرامی
والا توی موضوعاتی که هدفش کسب مادیات هستش،مسائلی پیش می آید که آدم باید با چشم منطق بهشون نگاه کنه
والا قضیه نسخه دفینه هم یکی از این مباحث هستش
بنظر من اگر دفینه ای وجود داشته باشه که متعلق به قرنها پیش بوده مثلا برای 1500 سال قبل و نسخه مربوط به آن هنوز در دست افراد موجود هستش خیلی جای تامل داره
ابتدا باید پرسید این نسخه از کجا بدست دارنده آن رسیده(که خیلیها بیان میکنند که یا خریداری کرده اند و یا از شخصی گرفته اند)
بعد از اینکه از ارائه دهنده نسخه سوال میشود که چرا تابحال دست بکار نشده اید برای حفاری؛طرف می گوید:بخاطر نبود امکانات و یا مسائل امنیتی
خوب حالا چطور میشه روی این مسئله مضحک حساب باز کرد؟! همگی می دانیم که شاید کمتر از یک قرن پیش هم دفینه یابی هیچ منع قانونی در ایران نداشته بصورتی که اغلب فرانسوی و انگلیسیها مناطقی در جنوب ایران را جستجو کردند.
حال چرا فردی که مثلا 300 سال پیش این سند را دردست داشته است اقدام به حفاری نکرده؟
بنظر من؛سندی معتبر هستش که خودش از حفاری بدست آمده باشد و آن هم فقط با دستان یابنده
@};- @};- @};-

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

پنج شنبه 24 بهمن1392 - 6:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بیشتراین سندهاازکتاب هاگرفته شده که دست نوشته ایی است که نمیدنم برچه اساس نوشته شده وشنیدم بعضیاش براساسه علم خفیه وغریبه یه طرف نوشته شده ه ه ه حالاراست وکلیتشونمیدونم.معمولااگه سندباکروکی منطقه همخوانی داشته باشه ومنطقه فاکتورایه باروداشته باشه واثاره سندبامحیط همخوانی داشته باشه میشه تازه روتامل کرد.ولی منم موندم چرطوری این دست نوشته هاوسرنسخه هاتاالان مونده و اصلاکی نوشته باچه معلوماتی...... :-\

پنج شنبه 24 بهمن1392 - 8:09pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1370 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 ... 137  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 558 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure