نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
دوستان جا داره من تو اين قسمت از زحمت هاي جناب پارسي عزيز كه بدون كوچك ترين چشم داشتي و كاملا خاكي و بدون كوچك ترين غرور و تكبري به من خيلي خيلي كمك كردن تشكر ويژه اي بكنم.باور كنيد يه جا گير كرده بودم و از هركي كمك خواستم حتي جوابم رو هم ندادن و يكي از كسايي كه اومد و با يه بينش كاملا باز و بدون كوچك ترين چشم داشتي كمكم كرد استاد عزيزم جناب پارسي بود.من جديدا متوجه اين موضوع شدم كه ايشون رو مغرور معرفي كردن شدم و بخدا اين اصلا درست نيست.كجا بودن وقتي ازشون خواهش كردم تا كمكم كنن و حتي افتخار يه جواب سلام من رو هم ندادن.بابا من هم يه آدم معمولي مثل بقيه بودم.يكي از كسايي كه اومد دستم رو گرفت همين پارسي عزيز بود و من هم عهد كردم موفق بشم حتما حتما از خجالتش در ميام.بازم من از ايشون تشكر مي كنم.مرسي پارسي عزيز
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 4 مهر1392 - 8:12pm |
|
|
asdfg
کاربر فعال
|
هركس سربه زير دارد علامت بزرگواري اوست
|
پنج شنبه 4 مهر1392 - 9:34pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
منم اينجاازپارسي عزيزتشكره فراوون ميكنم وايشالابتونم جبران كنم برايه ايشون .خيلي ممنونم ازتون به خاطره راهنمايياتون .
|
جمعه 5 مهر1392 - 6:06pm |
|
|
hassan
|
با سلام محض اطلاع عرض کنم که کتب زیر قابل دانلود نیست :
1-یه کتاب براتون گذاشتم که درباره آثار، معماری، نقوش، مهر، لوازم، زیوآلات، ریتون، سفال و.... دوره هخامنش توضیح داده 2-کتاب چشم طلایی با حجم 31 مگا بایت 3-این کتاب مربوط به مراسم و آیین های تدفین مردگان و چگونگی برخود با شخص مرده و اعتقادات اقوام باستان در بین النهرین، بابل، مکزیک و... میباشد. امیدوارم مورد پسند دوستان قرار بگیره! 4-دانلود کتاب آیین تدفین اقوام باستان: 5-کتاب آموزش خط پهلوی: 6-دانلود کتاب آموزش خط عبری به صورت کامل: 7-دانلود کتاب تاریخ ایران به صورت کامل که مربوط به تمام دوره ها و شاهنشاهی ها میباشد 8-دانلود کتاب واژه نامه اوستایی: 9-دانلود کتاب واژه نامه پارسی سره 10-دانلود کتاب هنر سده های میانه 11-کتاب راهنمای کاوش در باستانشناسی 12-دانلود مفاهیم گل نیلوفر در ایران، هند و مصر 13-تاریخ ضرب سکه و پول در ایران 14-اموزش خط پهلوی یا فارسی میانه فرهاد نیلوفری 15-دانلود کتاب تاریخ ماد
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 9:55am |
|
|
asdfg
کاربر فعال
|
اين كتاب كجاست
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 3:42pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 4:02pm |
|
|
Kani
استادیار
|
asdfg نوشته است: اين كتاب كجاست دوست عزیز منظور ایشون اینه که این 15 کتاب قابل دانلود نیست که قبلابچه ها در تایپک دانلود کتابها گذاشته بودند و الان دانلود نمیشند.
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 6:39pm |
|
|
asdfg
کاربر فعال
|
باسلام كتاب ايين تدفين ورمز نامه فريد باقري را دوستان درتايپك جدا گانه گذاشتند كه قابل دانلود نيست لطفا دوستان لطف كنند در دسترس دارن براي دانلود قرار بدند با تشكر
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 8:11pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
hamze2000 نوشته است: دوستان جا داره من تو اين قسمت از زحمت هاي جناب پارسي عزيز كه بدون كوچك ترين چشم داشتي و كاملا خاكي و بدون كوچك ترين غرور و تكبري به من خيلي خيلي كمك كردن تشكر ويژه اي بكنم.باور كنيد يه جا گير كرده بودم و از هركي كمك خواستم حتي جوابم رو هم ندادن و يكي از كسايي كه اومد و با يه بينش كاملا باز و بدون كوچك ترين چشم داشتي كمكم كرد استاد عزيزم جناب پارسي بود.من جديدا متوجه اين موضوع شدم كه ايشون رو مغرور معرفي كردن شدم و بخدا اين اصلا درست نيست.كجا بودن وقتي ازشون خواهش كردم تا كمكم كنن و حتي افتخار يه جواب سلام من رو هم ندادن.بابا من هم يه آدم معمولي مثل بقيه بودم.يكي از كسايي كه اومد دستم رو گرفت همين پارسي عزيز بود و من هم عهد كردم موفق بشم حتما حتما از خجالتش در ميام.بازم من از ايشون تشكر مي كنم.مرسي پارسي عزيز ممنون حمزه جان این حرفا زدن نداشت خدا بالای سر شاهد همه اعمال هست بنده کوچک تک تک دوستان انجمن هم هستم و هر کاری بتونم برای کمک به دوستان و برادرای بزرگوارم در این انجمن انجام میدم بازم ممنون
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 10:57pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
ali7777 نوشته است: منم اينجاازپارسي عزيزتشكره فراوون ميكنم وايشالابتونم جبران كنم برايه ايشون .خيلي ممنونم ازتون به خاطره راهنمايياتون . ممنون علی جان کاری نکردم دوست من جز انجام وظیفه از asdfg جان هم تشکر میکنم دست تک تک شما رو میبوسم
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 10:59pm |
|
|
|