نویسنده |
پیغام |
ebrahem
کاربر فعال
|
bad tiger نوشته است: سورنا نوشته است: ebrahem نوشته است: باسلام دوستان یک شتر نشسته به اندازه واقعی با بار روی یک تخته سنگ بصورت برجسته حک شده منظور از این نگاره چیست اقای ابراهیم اینجا جای سرکار گذاشتم مردم نیست! اون از بحث ادم کوتوله هات که ملت رو به سخره گرفتی اینم از عکس گذاشتنت! کاربرای عزیز این عکسی که این اقا گذاشته مربوط به کتاب چشم طلایی هستش. اگه حرفمو قبول ندارید برید توی سایت علی عزیزیان یا فرید باقری خودتون ببینید. ] دوست عزیز تولا منا اشتباه گرفتید بعد ا میگن هر گردی گردو نمیشه نه عزیزم این گپی برداری نیست درضمن من نگاره هایی دیدم که تو به عمرت ندیدی حتی با اقای باقری واقای عزیزیان هم که صحبت میکردم به ندرت با این نگاره ها مواجعه شده بودن منم در صدد مسخره کردن دوستان نیستم این شتر هم نگاره بعدی نداشت نگاهش به یک تونل کوچیگ بود که پیدا شده ومنتظرباز شدن درب ان هستم
|
جمعه 23 آبان1393 - 7:17pm |
|
|
tazehkar
|
سلام به دوستان و اساتید به نظر شما تو این عکس ها نشانه هست؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 23 آبان1393 - 8:07pm |
|
|
فرشاد
کاربر فعال
|
سلام بر همگی : لطفاً در مورد عکس های منم توضیح بدید ممنون میشم. تصویر اول کاسه و پا رونشون میده یا نه .... تفیسر کلیش به نظر شما چیه؟ تصویر آخرهم توضیح بدید خیلی عجیب به نظر میاد!!!!!!
|
یکشنبه 25 آبان1393 - 5:55pm |
|
|
abcd
|
arashkhan نوشته است: سلام ب دوستان و اساتید محترم لطفأ نظرتون رو راجب عکس زیر بگید خیلی ضروریه خواهش میکنم یه توضیح مختصر راجبش بدین با تشکر با سلام دوست عزیز در حدود 60 سانت الی 2 متری روبروی جوغان یا به عبارتی جلوی دست قبری وجود داره.
|
یکشنبه 25 آبان1393 - 8:23pm |
|
|
abcd
|
فرشاد نوشته است: سلام بر همگی : لطفاً در مورد عکس های منم توضیح بدید ممنون میشم. تصویر اول کاسه و پا رونشون میده یا نه .... تفیسر کلیش به نظر شما چیه؟ تصویر آخرهم توضیح بدید خیلی عجیب به نظر میاد!!!!!! با سلام دوست عزیز تو عکس اولی شما دو حداقل دو قبر وجود داره که یکی سمت چپ عکس و یکی تقریبا سمت جنوب شرقی عکس شما هست و نباید فاصله زیادی نسبت به علامت داشته باشن و احتمالان تا 3 الی 4 متری قابل پیدا کردن هستند ولی گاهی اوقات نیز این فاصله چندین برابر میشه و باید حواستونو جمع کنید و کوچکترین تغییرات و تمایزات نسبت به محیطو در نظر بگیرید و اون علامت پاهم نشان دهنده و تثبیت کننده قبر هست و در کل نباید به عنوان علامت پا و تفسیر مربوط به اون ازش استفاده کرد.
|
یکشنبه 25 آبان1393 - 8:39pm |
|
|
abcd
|
shayanii نوشته است: سلام خدمت دوستان عزیز واستادان واساتید محترم. ممنونم ازاستادان نظری درمورد این سنگ بدن. وآیا این صلیب هست یانه؟ با سلام نه دوست عزیز این به احتمال بسیار زیاد صلیب نیست و به احتمال قریب به یقین مربوط به سنگ چینی، سنگهای آجر مانندی یا چیزی مثل این هست که تخریب شده و شما میتونید سایز های یک اندازه رو حتی نسبت به هم ببینید ولی بازم یه بررسی بیشتری در محیط انجام بدید ولی بازم میگم به نظر من این صلیب نیست ولی در کل تایید کننده جایی هست که علامت پیدا شده و قدمت محیط و اینجور چیزاست و حتی ممکنه این علامت صلیب نباشه ولی نشان دهنده و جهت دهنده به دفینه و یا قبر و یا یه جا یا چیز تاریخی باشه.
|
یکشنبه 25 آبان1393 - 8:49pm |
|
|
abcd
|
مجتبی جان نوشته است: سلام عليكم - دوستان لطف كنن منو در مورد اين عكس راهنمايي كنن يعني در اطرافش دنبال كدوم نشانه با چه مشخصاتي باشم - دوست عزیز این علامت نیست و توسط حجار ها در گذشته بوجود اومده و به احتمال زیاد میخواستند جنس سنگ اطراف رو واسه حجاری و درست کردن وسایل تست کنند و فقط در مواقعی میشه با عنوان علامت به حسابش آورد که طبق قاعده و شکل خاصی به وجود اومده باشه و اینجور چیزیم خیلی خیلی کم پیش میاد و نادره و تقریبا اگه نگم 100 درصد 99 درصد این نقطه چینها فقط نقطه چین و حجاری معمولی هستند و نشان دهنده چیزی و یا به اصطلاح علامت نمی باشند.
|
یکشنبه 25 آبان1393 - 8:56pm |
|
|
hooman
|
با سلام خدمت دوستان طبق علائم یک سنگ بزرگ دارای علامت پا+جوغن+کاسه بود بعد از دستگاه زدن یه منطقه ای رو نشون داد بدون توجه به کلیه علائم دقیقا نقطه مشخص شده یا نوک سنگ علائم گفته شده روبرو بود و علائم حفاری 30 سانت خاک معمولی پیدا شدن 3 تیکه 3 در 2 سانتی سفال خاک عادی همراه با تیکه های عادی سنک(طبیعی) خاک معمولی با آهک 4 سانت زغال سیاه 20 سانت خاک قرمز + خاک معمولی خاکستر + خاک معمولی یک دست + خاک قرمز پیدا شدن سفال 20 در 15 سانتی من چون حدس زده بودم که کار توی یه شب تموم نمیشه نیم متر عقبتر از نقطه اصلی شروع به حفاری کردم و الانم چندتا عکس براتون میذارم که کمکم کنید یه سنگ پیدا شده که بسیار جالبه برام تکه های زرد رنگ بسیار زیاد + انگاری اهن زنگ زده روش هستش دوستان منتظر جوابتونم download/file.php?id=19192&t=1download/file.php?id=19191&t=1download/file.php?id=19190&t=1download/file.php?id=19189&t=1
|
یکشنبه 25 آبان1393 - 11:37pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان این نشانه هادریک محلی است که کنارش بستر رودخانه هست! نظرتون رومیشه بگید!
|
یکشنبه 25 آبان1393 - 11:42pm |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
سلام به همه دوستان گلم واساتیدعزیز فلزجو دوستان ممنون میشم اگه کسی درمورد این سنگ کمکم کنه. بنظر شماشباهتی به حیوانی یا جانداری داره ؟ واین کانالها چه معنی میدن؟ ممنونم از همتون وموفق باشید.
|
سه شنبه 27 آبان1393 - 7:04am |
|
|
|