انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 10:53pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 452 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 46  بعدی
 تصویر و تفسیر(سوالات کاربران) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خوب شما محرومی کاکا وقتی تاریخ بخونی متوجه میشی نه باستان شناسی :D

قصه های قرآن از آدم تا خاتم

کیفیت فرود آدم از بهشت و اندوه در فراق آن

امام صادق (ع) فرمودند : هنگامی که آدم در فراق بهشت می گریست سرش بر دری از درهای آسمان ساییده شد و چون نور خورشید آزارش می داد از قامتش کاسته شد .

(مقاتل بن سلیمان ) میگوید : از امام صادق (ع) پرسیدم ، طول قامت آدم و حواء هنگامی که بر زمین فرود آمدند چه مقدار بود ؟ حضرت فرمودند : در کتاب علی (ع) یافتم که خداوند عزو جل هنگامی که آدم و حواء بر زمین فرود آورد پاهای آدم بر خم کوه صفا و سرش در برابر افق آسمان بود ، آدم (ع) از گرمای خورشید شکوه نمود و خداوند طول قامت او را هفتاد ذراع (اندازه هر ذراع در مقیاس کنونی بین 50 تا 70 سانتی متر است ) و طول قامت حواء را سی و پنج ذراع گردانید .

متأخرین روایت مذکور رابه دو دلیل جزء احادیث مشکله می دانند :

1- طول قامت چگونه باعث آسیب بوسیله حرارت خورشید خواهد شد با وجودیکه گرمای خورشید توسط انعکاس اجرام زمینی و در فاصله چهار فرسخی از جو است .

2- اگر طول آدم هفتاد ذراع باشد از جهت خلقت تناسب و اعتدال لازم را نخواهد داشت و برای انجام بسیاری از کارهای ضروری دچار مشکل خواهد شد .

جواب اول را به دو وجه ممکن است بیان نمود:

الف :خورشید گرمای غیر منعکس نیز دارد و چون آدم (ع) از قامت بسیار بلندی بهره می جست بطوریکه از طبقه مرکزی خورشید نیز بالاتر می بود و به این دلیل از گرمای سوزان آن رنج می برد ، مؤید این مطلب حکایت (ابن عناق ) است که می گوید آدم از چشمه خورشید و قرص آن برای سرخ کردن طعام استفاده می کرد .

ب: چون آدم از قامت بلندی برخوردار بود نمی توانست از سایه درختان و کوه ها و ابنیه دیگر بهره جوید و چون برایش ممکن نبود تا در سایه آنها بنشیند از حرارت مستقیم و مداوم خورشید رنج می برد .

اما پیرامون جواب دومین اشکال طرح شده تنها به ذکر پاره ای از دلائل که با اصل روایت تعارض زیادی ندارد اکتفا می گردد :

الف : تناسب واعتدال در آفرینش منحصر در آن چیزی نیست که هم اینک مرسوم است زیرا که خداوند قادر است انسان را بصورتهای متفاوت بیافریند که جملگی در هیئت مخصوص خویش از تناسب برخوردار باشند از طرفی ممکن است ذراع آدم را کوتاه فرض نموده با این وصف که بازوان او از انحنای زیادی برخوردار بوده و دارای مفاصل متعدد باشد به نحوی که هماهنگی در حرکات میان آنها ممکن می باشد.

ب : پاسخ شیخ بهاء این است که معتقد می باشد منظور از آدم به هنگام ارجاع ضمیر ذریه و فرزندان او هستند که از صنعت استخدام در علم بدیع بهره جسته است . اما در مورد حواء و نسل بعد آدم با تکلّف سخن می گوید

ج : منظور از اضافه ذراع به آدم بر سبیل توسعه و مجاز است و مقصود همان ذراع صنف انسانهای معمولی است و یا اینکه مرجع هر دو ضمیر را به قرینۀ مقام جنس مرد وزن بدانیم و نه آدم و حواء.

د : (باء) در ذراع را برای ملابسه و همگونی فرض نماییم یعنی به همان اندازه که از قامت وی کاسته می شد از طول ذراعش نیز کم می گشت و خصوصیت ذراع در اینست که به مانند سایر اعضاء به طولش بسیار افزوده نخواهد شد . و شاید هفتاد ذراع مقیاس زمان آدم باشد کما اینکه بعید نیست منظور زمانی باشد که راوی حدیث را نقل نموده است .

به عقیده مؤلف از میان وجوه ذکر شده اولین وجه ، قابل قبول تر است چرا که تناسب در زمانهای مختلف متغیر است و در داستان حضرت موسی مشاهده می کنیم هنگامی که آنحضرت دوازده تن از نقباء و سرکردگان خود را برای کسب اطلاعات لازم جنگی در مورد ( عمالقه ) که انسانهایی با قامت خارق العاده بودند بطرف آنها گسیل داشت در نزدیکی سرزمین آنها توسط یکی ار آن انسانها دستگیر شدند جاسوس عمالقه آنها را به روی آستین پیراهن خود به نزد سلطان آن سرزمین برد و گفت این عده از قوم موسی می باشند و چنانچه اجازه دهید آنها را در زیر پاهایم خواهم کشت . سلطان جواب داد : آنها را رها سازید تا آنچه دیده اند را برای موسی باز گویند آن گروه مقداری توشه برای ادامه راه طلب کردند ، پادشاه دستور داد تا اناری را که بر پشت گاوی حمل می شد به آنها دهند ، نیمی از آن انار بدون دانه بود که آن را بعد از تناول دانه های نیمه دیگر در روی آن قرار می دادند و این نیمه خالی در طول شب بستر آنها بود و در گرمای روز بمثابه سایبانی برای آنها محسوب می گشت . و با اینکه عمالقه در زمان حضرت موسی زندگی می کردند ، با این حال از جهت اعتدال در آفرینش ، هیچگونه شباهتی با قوم آن حضرت نداشتند ، ضمن اینکه در بسیاری از روایات هنگامیکه اوصاف حورالعین و غلامان در بهشت بیان می گردد ، اگر قرار بود به مانند آن در عرصۀ دنیا خلق گردد بدون شک نسبت به انسان زمان ما قابل قیاس و درک نمی بود .

پنج شنبه 17 مرداد1392 - 11:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
شوخی میکنی؟ =)) به این میگن مغلطه . باورم نمیشه کاکا.من هم دارم از تاریخ و باستان میگم.من که درس حوزوی نخوندم و اینجا هم حوز علمیه نیست که برادر من. من دارم از علم به اثبات رسیده و مکتوبات و مستندات حرف میزنم.مگه آزمایش رادیو کربن رو قبول نداری؟خوب روی نئاندرتال ها زدن و قدمتی رو که گفتم در اوردن و خصوصیات جسمیش رو هم که گفتم.این تازه یه مثال بود.نمیشه که برای اثبات یه حرف اشتباه به حدیث غیر متواتری که فرمودی متوصل بشیم.تو حدیث یا روایت رو میتونی تو آزمایشگاه جلو من اثبات کنی؟ولی من میتونم تو آزمایشگاه حرف دانشمند ها و باستان شناسها رو اثبات کنم.من به مقدسات احترام میذارم و به خاطر همین دوست ندارم ازشون استفاده ی ابزاری بشه.اصلا" چرا راه دور بریم یه سئوال خودمونی که اگه مثلا" هخامنشی ها 5 متر بودن چرا ابزار و اماکن و مربوطات اونها به اندازه ی نرمال هست؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه همین پاسخ داده بشه من از تمام دانشمندای دنیا برائت میکنم.والسلام @};- @};- @};-

آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند

پنج شنبه 17 مرداد1392 - 11:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اصلا" بیا همین الان مثلا" سرچ کن انسان نئاندرتال قضیه حل میشه برادر من @};- @};- @};-

پنج شنبه 17 مرداد1392 - 11:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
سلام علیکم برادرهای گل .
عزضکنم که چند وقت پیش اسکلت های چند نفر تو افریقارو پیدا کردن ک قدشون بالغ بر 4متر بود و دوره هخامنشین ایرانی ها واقعا قد بلند بودند چیزی در حدود 2تا 2/5متر ک حتی نوشتن هنگامی ارتش خشایارشا وارد اتن شده شخصی ب نام ارتاخیس همراهش بوده ک قدش از ی شتر یه سرو گردن بیشتر بوده .اما کمکم ب دلیل هجوم اقوام وحشی و بیگانه نژاد ایرانی تغیر کره و شده این .
حالا گیرم هم قد انسان های 3هزار ساله بین2تا4متر بوده ،مکه اون موقه واسه قبرهاشون نشان جوغن گذاشتن که الان بخوایم کام هاشونو 170 بکیریم

پنج شنبه 17 مرداد1392 - 11:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سئوال من واضح هست؟بحث علمی رو اصلا" بیخیال میشم. میگم اگه قدم یه آدم 170 باشه باید قدش تقریبا" 4 متر باشه حالا به من بگید چرا هر ابزار یا وسیله ای که تو مملکتمون بیرون اوردن گنده و اندازهاش نامعمول نیست و همینطور سازه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه کسی از دوستان به من کمک کنه در این مورد ممنون میشم.خداحافظ @};- @};- @};- @};-

جمعه 17 مرداد1392 - 12:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

peroosha نوشته است:
شوخی میکنی؟ =)) به این میگن مغلطه . باورم نمیشه کاکا.من هم دارم از تاریخ و باستان میگم.من که درس حوزوی نخوندم و اینجا هم حوز علمیه نیست که برادر من. من دارم از علم به اثبات رسیده و مکتوبات و مستندات حرف میزنم.مگه آزمایش رادیو کربن رو قبول نداری؟خوب روی نئاندرتال ها زدن و قدمتی رو که گفتم در اوردن و خصوصیات جسمیش رو هم که گفتم.این تازه یه مثال بود.نمیشه که برای اثبات یه حرف اشتباه به حدیث غیر متواتری که فرمودی متوصل بشیم.تو حدیث یا روایت رو میتونی تو آزمایشگاه جلو من اثبات کنی؟ولی من میتونم تو آزمایشگاه حرف دانشمند ها و باستان شناسها رو اثبات کنم.من به مقدسات احترام میذارم و به خاطر همین دوست ندارم ازشون استفاده ی ابزاری بشه.اصلا" چرا راه دور بریم یه سئوال خودمونی که اگه مثلا" هخامنشی ها 5 متر بودن چرا ابزار و اماکن و مربوطات اونها به اندازه ی نرمال هست؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه همین پاسخ داده بشه من از تمام دانشمندای دنیا برائت میکنم.والسلام @};- @};- @};-

پروشا جان اصلا بحث اینا نیست اینارو تاریخ و علم میدونه و مشخص شده هستند
در علم علائم گامها از 90 تا 170 متغیر هستن شما میخوای باور کن میخوای نکن :D یک متر و سی تاییش رویت شده :YMPEACE:
چرا غیرمعمول نیست سازه ها ؟همین تخت جمشید خودمون چه ستونهای بزرگی داره یا بنده قلعه ای دیدم به نام قلعه دیو که قطر دیوارها که سنگی و کار گذاشته شده روی هم هستند به سه متر هم میرسه این سنگا رو چه ادمایی از کوه بردن بالا و روی نوک کوه کار گذاشتن امثال من و شما با هر وسیله ی راهرویی هم باشه چند تامون میتونیم هر کدوم این سنگا که وزن هر کدوم به چهار یا پنج تن میرسه تکون بدیم
در تپه ای استخوان ساق پا رویت شد که اندازه استخوان ساق پا از کف پا تا کمر ماها بوده حالا قد چی بوده
اینها چیزی نیست که ببریم ازمایشگاه که چرا قدم ها یک و هفتاد تا بوده ای ازمایشگاه اینو ثابت کن هیچ سفسطه و مغلطه ای هم در کار نیست عزیزم :-BD :-H
در ضمن امام کاشف پیدا و نهانه هیچ چیزی بر او نهفته نیست جانشین خدا روی زمین هست قدرت مطلقه دارد عالم هستی مثل کف دست بر ایشان اشکار است از دنیا تا اخرت حرف امام سنده حرف قران سنده هیچگاه علم نمیتونه مثلا به معراج رفتن پیغمبر رو اثبات کنه در ازمایشگاه چون اینها مسائل فرا علمی و فراعقلی و فرامادی هستند

جمعه 17 مرداد1392 - 12:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بابا آخه خود آدمای قدیمی جنازشون هست و ما بارها تو گورها دیدیم و دانشمندها هم طبقه بندیشون کردن و به عنوان علم در تمام وراکز علمی جهان تدریس میشن. مثلا" چکمه های مرد نمکی زنجان طبق نظریه ی شما سایزش باید 80 باشه ولی 40 هست متاسفانه.بسیار خوب دوست من. من علمم قد نمیده بیشتر از این. یا علی

جمعه 17 مرداد1392 - 12:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کاکا ولش کن بالاخره هر کی یه چیزی دیده شما ماشالله تمام قرون بودید ما همین چند سال رو زمین هستیم فدای پروشا جان کاکای باستان شناسم :-H

جمعه 17 مرداد1392 - 12:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اینا هم واسه اقای باستان شناش

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 17 مرداد1392 - 12:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

=(( :p

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 17 مرداد1392 - 12:38am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 452 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 46  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 269 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure