انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 9:43pm

پاسخ به موضوع  [ 721 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 73  بعدی
 قسمت گذاشتن مقالات و کتابها 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

miliarder نوشته است:
اگه کمکی از من ساخته باشه در خدمتم

درود بر میلیاردر عزیز اگر ممکنه درمورد علامت گراز هم توزیح بدید ممنون میشم

دوشنبه 13 آبان1392 - 8:27am
YIM
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
miliarder عزیز بهتون خوشآمد میگم و امیدوارم همه دوستان از تجربیات مفید شما و استادتون بهره مند بشن.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 13 آبان1392 - 10:59am

aprin نوشته است:
mani16 نوشته است:
سلام جناب میلیاردر!! ممنون میشم حالتهای شتر رو بگید من خودم موردی دیدم که شتر خوابیده و سرش رو کرده عقب به طوری که سرش چسبیده به شکمش! و سوال دیگه واقعا معنای جای پای سگ که روی سنگ هک شده چیه چون من این مورد رو زیرشو کار کردم و تا الان که 7 متر شده فقط سنگهای کله حیوانات نیمرخ روبه پایین پیدا کردم که هر 70 سانت روبه پایین وجود داشت در اخر هم فعلا رسیدم به یک سنگ قلب بزرگ در کف که قطرش 60 سانته و ضخامتش 15 سانت زیرش هم 40 سانت کار کردم فقط خاک مخلوط با اهک داره .اگه امکان داره راهنکایی کنید

سلام
مانی عزیز در مورد حفاری که دارید انجام میدید اگه تو جایی هستید که خشک هست و رطوبت کمی داره باید بعد از این اهک به خاک کوبیده شده و بعد سنگ چین و بعد ساروج و بار اصلی برسین تا نظر اساتید چی باشه
موفق باشید

سلام دوست عزیز مرسی از راهنماییت. اره جای خشک و کم رطبته اما تا همینجاش هم نزدیک به 4 لایه سنگ چین خیلی محکم بر خورد کرده بودم که ازشون رد شدم. تا قبل از این اصلا لایه خاک به اینصورت نداشتم.

دوشنبه 13 آبان1392 - 1:03pm

سلام مانی جان, در پاسخ به سوالات شما باید عرض کنم:
در صورتیکه با سنگی که علامت جای پای سگ, شغال یا گرگ روی اون حک شده مواجه شدی تو اون منطقه نزدیک سنگ باید برکه یا چیزی شبیه برکه وجود داشته باشه که در اون آب جمع میشه. در فاصله 10 تا 25 متری اون سنگ یک تل کشیده وجود داره که بارش اونجاست. روی تل باید دنبال یه علامت دیگه مثلا" یه سنگ بگردی و زیر اونو حفاری کنی. این موردی که شما داری کار میکنی مربوط به جای پای حیوونایی که گفتم نمیشه. به هر حال به این نوع خاک که مخلوط با آهکه اصطلاحا" شفته میگن که ممکنه تا 1.5 متر هم ضخامت داشته باشه و بسیار سخت کنده میشه ونهایتا" به سنگ چین میرسی و... با این تفاسیری که شما فرمودی پر واضحه که اونجا تا قبل از شما دست نخورده و بارش نرفته و شما فاصله چندانی تا موفقیت نداری. اون مورد شتری که گفتی مربوط به شتر یه کوهانست و سنگش تیره رنگه که معمولا" روی سطح زمین قرار میگیره (یعنی روی بلندی یا سینه کش نیست) و بسته به اینکه سرو گردنش کاملا" روی زمین باشه و اینکه کنارش چشمه وجود داره یا آبرو معانیش متفاوته. اگه کنار آبرو نباشه (البته با در نظر گرفتن جمیع شرایط منطقه) و سرو گردنش کاملا" روی زمین بوده و از زمین فاصله نداشته باشه 40متر پشت شتر یعنی در جهتی که سرش چرخیده یه تل وجود داره که بار اونجاست. اگر سر چرخیده و به شکم چسبیده باشه و دقیقا" به صورت مماس کنار رودخونه و آبرو قرار گرفته باشه به طوریکه آب به شکم شتر بخوره بار تو خود شکم شتر هست و درش با ساروج بسته شده. اگه شتر به همون وضعیت قبلی که توضیح دادم قرار گرفته و از آبرو فاصله داره بار زیر خود شتر و در عمق حدودا" 4 متری قرار داره. یه نکته که گفتنش رو ضروری میدونم, با اینکه این علامات در مناطق مختلف تا حدود بسیار زیادی یک معنا رو میدن اما باید توجه داشت سلیقه ی اوستای هر منطقه با مناطق دیگه متفاوته که این تفاوت تو محل قرار دادن بار کمی تاثیر میگذاره. دست نخورده بودن محل و بکر بودن اون, داشتن دستگاه قوی ومتناسب با منطقه (از نظر سنگی یا خاکی یا ماسه ای بودن)و اپراتور باتجربه در کنار توجه دقیق به علائم میتونه ضریب موفقیت رو بسیار بالا ببره

دوشنبه 13 آبان1392 - 2:48pm

salam7 جان, سنگ گراز یا خوک 4 یا 5 حالت داره: روی بلندی ,در دامنه یا سینه کش, روی زمین مسطح در کنار قبرستان, روی زمین با چند گراز یا با توله هاش. نکته ی بسیار مهمی که دوستان از اون غافل هستند اینه که, محل و جای قرار گرفتن علامات هست که نهایتا" منجر به شناسایی محل دقیق دفینه میشه. هر یک از علائم در موقعیتهای مکانی مختلف معانیه متفاوتی دارن.

دوشنبه 13 آبان1392 - 3:10pm

miliarder نوشته است:
سلام مانی جان, در پاسخ به سوالات شما باید عرض کنم:
در صورتیکه با سنگی که علامت جای پای سگ, شغال یا گرگ روی اون حک شده مواجه شدی تو اون منطقه نزدیک سنگ باید برکه یا چیزی شبیه برکه وجود داشته باشه که در اون آب جمع میشه. در فاصله 10 تا 25 متری اون سنگ یک تل کشیده وجود داره که بارش اونجاست. روی تل باید دنبال یه علامت دیگه مثلا" یه سنگ بگردی و زیر اونو حفاری کنی. این موردی که شما داری کار میکنی مربوط به جای پای حیوونایی که گفتم نمیشه. به هر حال به این نوع خاک که مخلوط با آهکه اصطلاحا" شفته میگن که ممکنه تا 1.5 متر هم ضخامت داشته باشه و بسیار سخت کنده میشه ونهایتا" به سنگ چین میرسی و... با این تفاسیری که شما فرمودی پر واضحه که اونجا تا قبل از شما دست نخورده و بارش نرفته و شما فاصله چندانی تا موفقیت نداری. اون مورد شتری که گفتی مربوط به شتر یه کوهانست و سنگش تیره رنگه که معمولا" روی سطح زمین قرار میگیره (یعنی روی بلندی یا سینه کش نیست) و بسته به اینکه سرو گردنش کاملا" روی زمین باشه و اینکه کنارش چشمه وجود داره یا آبرو معانیش متفاوته. اگه کنار آبرو نباشه (البته با در نظر گرفتن جمیع شرایط منطقه) و سرو گردنش کاملا" روی زمین بوده و از زمین فاصله نداشته باشه 40متر پشت شتر یعنی در جهتی که سرش چرخیده یه تل وجود داره که بار اونجاست. اگر سر چرخیده و به شکم چسبیده باشه و دقیقا" به صورت مماس کنار رودخونه و آبرو قرار گرفته باشه به طوریکه آب به شکم شتر بخوره بار تو خود شکم شتر هست و درش با ساروج بسته شده. اگه شتر به همون وضعیت قبلی که توضیح دادم قرار گرفته و از آبرو فاصله داره بار زیر خود شتر و در عمق حدودا" 4 متری قرار داره. یه نکته که گفتنش رو ضروری میدونم, با اینکه این علامات در مناطق مختلف تا حدود بسیار زیادی یک معنا رو میدن اما باید توجه داشت سلیقه ی اوستای هر منطقه با مناطق دیگه متفاوته که این تفاوت تو محل قرار دادن بار کمی تاثیر میگذاره. دست نخورده بودن محل و بکر بودن اون, داشتن دستگاه قوی ومتناسب با منطقه (از نظر سنگی یا خاکی یا ماسه ای بودن)و اپراتور باتجربه در کنار توجه دقیق به علائم میتونه ضریب موفقیت رو بسیار بالا ببره
دوست عزیز به جرات میگم کارشناسیی به این دقت ندیده بودم مرسی مرسی و باز هم مرسی.اون جای پای حیوان رو که میگم شکلش اینه که انگار جای هر پنجش شبیهه تاج هستش.و این جای پای حیوان دقیقا نزدیک یه ابراه قدیمی هستش.لازم به ذکره که من قبل از این جای پای حیوان - یک سنگ لاکپشت ابی بزرک پیدا کردم که با صورت و دمش در فاصله 22 قدمی به این جای پا اشاره داشت. در ضمن دستگاه ردیاب تک انتن هم استفاده کردیم که دقیقا همونجارو میزنه.توی چاله کنده شده هم شاقولی استفاده کردیم که انقدر دوران داره که میخواد شکم ادمو پاره کنه!! در مورد سنگ شتر که در کنار ابراه قدیمی هستش باید بگم که اگه ابراه در گذشته پر بوده باشه که به نظر اینطور هم میاد اب سر و شکم شتر را با این شرایط حتما در بر میگرفته.جالبه که روی گردن شتر یه علامت صلیب هم وجود داره
این عکس شتر و جا پای حیوان یا همون سگ که میگم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 13 آبان1392 - 5:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود خدا بر استاد میلیارد و خاندان پاکش
استاد واقعا کارتون عالیه
از استاد میلیاردر بخواطر کمکی که به من و بقیه دوستان کردن تشکر میکنم

دوشنبه 13 آبان1392 - 9:32pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اقای میلیاردر ممنون از مطالبتون ولی کسی علامت رو در معبر اب رودخونه قرار نمیداده که اب به سینه اش بخوره و برگرده چون ممکنه اب رودخونه بالا و پایین بشه و نشانه از بین بره و........ ;)

سه شنبه 13 آبان1392 - 12:20am

parsi نوشته است:
سلام اقای میلیاردر ممنون از مطالبتون ولی کسی علامت رو در معبر اب رودخونه قرار نمیداده که اب به سینه اش بخوره و برگرده چون ممکنه اب رودخونه بالا و پایین بشه و نشانه از بین بره و........ ;)

جناب پارسی سلام خوبی استاد؟استاد شما هم اگه امکان داره راهنمایی کنید راجع به عکسها و موردهایی که توضیح دادم اما جالبه بدونید که این سنگ شتر که بسیار سنگین هم هست احتمالا دو تن. دقیقا در سینه ابراه قرار داره. اما نظریات جناب میلیادر بدون کوچکترین توضیح بنده دقیقا موارد مد نظر ایشون قرار گرفته و گمانه ایشان درست بوده !!نظر شما چیه؟

سه شنبه 13 آبان1392 - 12:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mani16 نوشته است:
parsi نوشته است:

جناب پارسی سلام خوبی استاد؟استاد شما هم اگه امکان داره راهنمایی کنید راجع به عکسها و موردهایی که توضیح دادم اما جالبه بدونید که این سنگ شتر که بسیار سنگین هم هست احتمالا دو تن. دقیقا در سینه ابراه قرار داره. اما نظریات جناب میلیادر بدون کوچکترین توضیح بنده دقیقا موارد مد نظر ایشون قرار گرفته و گمانه ایشان درست بوده !!نظر شما چیه؟

سلام مانی جان ابراه درسته ولی نه رودخانه ای که در گذشته طغیان میکرده در مورد این علامت شما ابتدا باید روشن بشه که ایا واقعا شتر هست یا خیر چون شتر باید کوهان داشته باشد در حالی که در این عکس شما اثری از کوهان شتر وجود ندارد پس ابتدا باید موجودیت علامت بررسی بشه تا در موردش نظر داد با توجه به عکس که این مورد سرش رو به عقب برگردونده و اون علامت ضربدر دو حالت وجود داره چون علامت ضربدر در بیشتر مکانها به عنوان نشان اخر تلقی میشود و نشانی از بار پلم شده است این نکته به ذهن متبادر میشه که دو حالت کلی موجود است یا سر موجود در شکم قرار گرفته و بار درون خود شکم شتر هست و یا سر شتر رو به عقب هست و به مکانی اشاره داره که بار رو درون خودش جای داده و پلم هست و.....:YMPEACE:

سه شنبه 13 آبان1392 - 12:43am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 721 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 73  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 465 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure