انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 10:51pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 452 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 ... 46  بعدی
 تصویر و تفسیر(سوالات کاربران) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
~X(

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 17 مرداد1392 - 12:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
ایران ک همچین چیزای ب دانشجوهاش نشون نمیده

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 17 مرداد1392 - 12:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
من میخواستم روشن بشید.این عکس ها عکسای هالیودی و مربوط به داستانها و قصه هایی که باش فیلم درست میکنن.اینا که واقعی نیستن =)) =)) . من هم جسما" توی همه ی قرون نبودم کاکا. کافی آدم سواد داشته باشه و درباره چیزی که نمیدونه دروغ نگه مینونه تا اونجا که علم اجازه میده تو قرون دیگه رو هم ببینه.مثل اینکه دارم آب تو هاون میکوبم.بیخیال بابا. آدمای قدیمی لولو بودن با 5 متر قد شما درست میگید و زمین گرد نیست.من هم دیگه چیزی رو که بلدم یاد نمیدم و به کارهام میرسم.شب خوش @};- @};-

آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند

جمعه 17 مرداد1392 - 12:49am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: قلب دوستان
peroosha نوشته است:
من میخواستم روشن بشید.این عکس ها عکسای هالیودی و مربوط به داستانها و قصه هایی که باش فیلم درست میکنن.اینا که واقعی نیستن =)) =)) . من هم جسما" توی همه ی قرون نبودم کاکا. کافی آدم سواد داشته باشه و درباره چیزی که نمیدونه دروغ نگه مینونه تا اونجا که علم اجازه میده تو قرون دیگه رو هم ببینه.مثل اینکه دارم آب تو هاون میکوبم.بیخیال بابا. آدمای قدیمی لولو بودن با 5 متر قد شما درست میگید و زمین گرد نیست.من هم دیگه چیزی رو که بلدم یاد نمیدم و به کارهام میرسم.شب خوش @};- @};-

من باورم نمیشه هنوز کسانی باشن که افسانه های جن و پری را باور کنن و در خیالشون انسانهای قدیم را هفتاد زرعی ببینند .عقل سلیم می گوید هر چیزی که جنبه علمی نداشته باشد خرافه است و برای گول زدن آدمهای عوام از طرف انسانهای نابغه ساخته شده است.خرافه ای که دیو را موجود واقعی میپندارد از طرف هر کسی بیان شود باطل است.تمام بدبختی ما ایرانی ها و در جا زدنمان هم فقط بخاطر اعتقاد به این خرافات است.امریکا و اروپا مریخ را هم فتح کردند و ما هنوز مانده ایم که با پای چپ وارد فلان مکان شویم یا پای راست آنهم در قرن بیست و یکم.البته اگر کسی خواست انسان 4 متری ببیند میتواند فیلم جیسون و خدایانرا ببیند باور کنید انسان در آن فیلم تا هفتاد متر هم قد دارد طوری که میتواند تخم مرغ را در چشمه خورشید نیمرو کند. :D :D

چو بخت عرب بر عجم چیره گشت
همه روز ایرانیان تیره گشت
ز شیر شتر خوردن و سوسمار
عرب را بجائی رسیده است کار
که تاج کیانی کند آرزو
تُفو بر تو‌ای چرخ گردون تفو
دریغ است ایران که ویران شود
کنام پلنگان و شیران شود

جمعه 18 مرداد1392 - 3:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kasra نوشته است:
peroosha نوشته است:

من باورم نمیشه هنوز کسانی باشن که افسانه های جن و پری را باور کنن و در خیالشون انسانهای قدیم را هفتاد زرعی ببینند .عقل سلیم می گوید هر چیزی که جنبه علمی نداشته باشد خرافه است و برای گول زدن آدمهای عوام از طرف انسانهای نابغه ساخته شده است.خرافه ای که دیو را موجود واقعی میپندارد از طرف هر کسی بیان شود باطل است.تمام بدبختی ما ایرانی ها و در جا زدنمان هم فقط بخاطر اعتقاد به این خرافات است.امریکا و اروپا مریخ را هم فتح کردند و ما هنوز مانده ایم که با پای چپ وارد فلان مکان شویم یا پای راست آنهم در قرن بیست و یکم.البته اگر کسی خواست انسان 4 متری ببیند میتواند فیلم جیسون و خدایانرا ببیند باور کنید انسان در آن فیلم تا هفتاد متر هم قد دارد طوری که میتواند تخم مرغ را در چشمه خورشید نیمرو کند. :D :D

:D :)) =))

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

جمعه 18 مرداد1392 - 5:06am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

peroosha نوشته است:
parsi نوشته است:
البته قدمها از 90 تا 170 سانت در دوره های مختلف متفاوت بوده پروشا جان :-* :-BD

قدم آدمیزاد 170 سانتیمتر؟!!!!!!!!!!!!؟ یعنی نژاد انسان مثلا" 2000 سال پیش کانگورو بوده.درسته؟بسیار خوب.پارسی جان کاکا در دورهای مختلف که میگی چه دوره اییش قدم آدمیزاد 170 یعنی نزدیک به 2 متر بوده؟یعنی با هر قدم به اندازه 6 تا موزاییک طی میکردن؟

نمیدونم من که اون قدیم قدیم ها نبودم و ندیدم :D اگر طول گام معمولی انسان 90 سانته , ولی شاید قدمشون با جهش میشده مثلا170سانت که این دور از ذهن نیست وبه واقعیت نزدیکتره :-?

جمعه 18 مرداد1392 - 8:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای پروشا واقعا فکر میکنه دو تا کتاب باستان شناسی خونده کل جهان باستان رو از بر هست نه کاکا طرف باستان شناسی خونده بود میگفت فقط در مورد سفال های شکسته و یه مشت بحثای ساده و کلیشه ای صحبت میشه اصلا صحبتی از گنج و دفینه و علائم دفینه در کار نیست همه چیز در کتب شما خلاصه نمیشه کمی تاریخ هم مطالعه کنید از بدو پیدایش ادم تا همین حالا نه دورتر از اون رو همه موارد موجود هست والبته تجربه و با چشم خودت دیدن هم شرط هست وادی علائم هم که یک وادی جداگانه از باستان شناسی موجود شماست :-BD
وقتی که استخوان ساق پای انسانی دیدید که از کف پا تا کمر شما بود دیگر ندانسته این موارد رو انکار نمیکنی همچنین جمجمه اش ده برابر جمجمه خودتون باشه ;)
شما موردی رو انکار میکنید که دیده شده خوب طبیعیه تقصیر خودتون هم نیست توی دانشگاه از این جور چیزا نیست و برای شما غیرمعمول هست
شما افتخارتون اینه که اروپایی ها مریخ رو فتح کردن ما افتخارمون اینه که پیامبر تا اسمون هفتم و معراج هم رفته B-) اگه بخواید این رو هم انکار کنید اصل وجودی خودتون رو انکار کردید ;) البته کسانی چنین مثالهایی میزنند که خودشون رو کهتر از اروپاییهایی میزنند که تا قرون وسطی در نادانی به سر میبردند و این مسلمانها بودن که با شروع جنگهای صلیبی کمی علم یادشون دادند تا از ناپختگی دربیان اینها همه تاریخ هستند مواردی که رخ دادند و شما مجبور به پذیرش این موارد هستید سازمان فضایی امریکا که شما ازش دم میزنید نیمی از نیروهاش از نخبگان ایران و چین هستند موضوعی که شاید ندونید ولی بدونید بد نیست
حرف زیاد هست ولی مجالی نیست مثال بحث ما مثال اب در هاون کوبیدن است \M/

جمعه 18 مرداد1392 - 9:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای پارسی با اینکه شمارو دوست دارم باید بگم چیزهایی که در جواب دوستمون گفتید همه از روی تعصبه که بهت میگه اگه غیر از این فکر کنی سنگ میشی ..چه بخوایم چه نخوایم متاسفانه یا خوشبختانه حرف دوستمون پروشا واقعیت محضه.. L-)

جمعه 18 مرداد1392 - 10:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حقیقته برادر نه تعصب .تعصب به چی تاریخ و وجودیات محض رو که نمیشه انکار کرد حقیقتهای بزرگ چیزی نیستند که در ازمایشگاه با تست کربن به دست بیان یا بشه در همه رو دروجود مرد نمکی خلاصه کرد
همه نظرهای شما هم برای بنده قابل احترام است هرکس بالاخره ایده ای داره
نظرات عالیجنابان مغتنم :YMPEACE:
به امید دیدار

جمعه 18 مرداد1392 - 10:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

احسان نوشته است:
ایران ک همچین چیزای ب دانشجوهاش نشون نمیده

احسان جان دوست خوبم به نظر من اگه این عکسها واقعی میبود باید خبرش مثل بمب صدا میکرد ...چی بگم والا ..

جمعه 18 مرداد1392 - 11:07am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 452 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 ... 46  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 248 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure