نویسنده |
پیغام |
خبره
کاربر فعال
|
دوست عزیز معین جان قرار نیست هر چیزی خبرش مثل بمب در دنیا بپیچه ایا شما از انسانهای کوتوله ای که در ناحیه لرستان پیدا شد در حین راهسازی خبر دارید که مراجع خرید و فروش اونها رو حرام اعلام کردند یا شما چه مقدار در مورد غار کلماکره میدونید یا چقدر در مورد کشف گنجینه بزرگ صدام میدونید یا چقدر در مورد شهر سوخته میدونید که در این شهر چشم مصنوعی پیدا کردن قرار نیست هر چیزی رو اخبار بگه یا هر چیزی یافت شد رسانه ای بشه وقتی که چنین استخوانهایی یافت شده و کسانی به عینه دیدن که بنده هم شاهد بودم دلیل نیست انکار کنید چون در دانشگاه تدریس نمیشه یا بمب خبری نشده دوستان اگر کمی هم مطالعه و تجربه داشته باشند خوبه قرار نیست چیزی که با چشم دیده میشه همراه کاوشگران رو به دلیل راه در رو رفتن به هالیوود نسبت بدیم همه چیز در محیط یک هکتاری دانشگاه و.. به دست نمیاد والسلام
|
جمعه 18 مرداد1392 - 11:24am |
|
|
معین
کاربر حرفه ای
|
با تشکر ازشما .تمام مواردی که نوشتید رو قبلا خوندم و شنیدم در موردشون بجز این استخوانها ....اگه کسی بتونه منبع خبر رو بزاره ممنون میشم
|
جمعه 18 مرداد1392 - 11:43am |
|
|
peroosha
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 19 تیر1392 - 1:06pm پست: 295 محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
|
بله دوستان وادی باستانشناسی و تاریخ و وادی علم و وادی سواد و صداقت هست نه اینکه وادی سر کار گذاشتن مردم و از احساس نیاز و مشکلات اونها سوءاستفاده کردن و اونها رو تحت تاثیر قرار دادن و هیجانی کردن و در خلوت به ریش اونها خندیدن.آخوندای کلیسا در قرون وسطی این کار میکردن و اگه توش موفق نبودن به فحش و بی احترامی و زندان و اعدام و حتک حرمت رو می آوردن.جریان گالیلو گالیه رو هم که همه میدونن.دوستان خوبم همه مستحضر هستن که من حتی وقت نمیکنم به پیامهای دوستان پاسخ بدم و زندگی شلوغی دارم و بیشتر به خاطر مجتبی خان میام اینجا و چند پیام میدم و یک مثال اینجا تو این سایت رایج هست که هر کی موفق باشه اینجا پیداش نمیشه که در مورد من صدق نمیکنه چون در کار و زندگی و علاقه ام بسیار موفق هستم( از لطف باری تعالی و اینکه از هر دست بدهم از همان هم میگیرم).اگر دوستان میبینند که خاکی برخورد میکنم همیشه(از دلایل موفقییت همیشگی این حقیر در زندگی) دلیل بر ضغر سنی من نیست و تقریبا" 2 برابر بعضی از دوستان سن دارم و تجربیاتی در زندگی اندوخته ام.اینکه تحصیلاتم چی هست و شغلم چی هست اغلب دوستان اطلاعی ندارند پس ممنون میشم از بعضی از دوستان که پیش داوری نفرمایند.علی ایحال دوستای خوبم ما مردم ساده بسیار زخم خورده ایم از سادگی و همیشه عده ای از ما سوءاستفاده کرده اند و تحت کنترل دروغ های خود در آورده اند.اگر بخوام از منظر مذهبی به این مقوله ی هوشیاری تاکید کنم همین بس که وقتی حضرت محمد داشت از دنیا میرفت بهش گفتن یا رسول حالا که تو میری پیامبر ما کیست؟گفت پیامبر شما عقل شماست.و روایتی دیگر که روزی وارد مسجد مدینه شد و دید عدهای به دعا و ندبه مشغولند و عده ای به مباحثه ی عقلی و فکری پس گفت برایم خوشتر است که به نزد عقل گرایان بروم. خواهش میکنم مطالعه ی بسیار بکنیم و عقل و منطق و دخیل کنیم
آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند
آخرین بار توسط peroosha در جمعه 18 مرداد1392 - 3:58pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 18 مرداد1392 - 3:49pm |
|
|
peroosha
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 19 تیر1392 - 1:06pm پست: 295 محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
|
معین نوشته است: با تشکر ازشما .تمام مواردی که نوشتید رو قبلا خوندم و شنیدم در موردشون بجز این استخوانها ....اگه کسی بتونه منبع خبر رو بزاره ممنون میشم اینجانب هم همه ی اون موارد(به جز کوتوله ) رو از مراجع خبری معتبر شنیده ام به جز اینکه آدمها غول بودن.برید موزه ی ایران باستان و مرد نمکی و نگا کنید که اندازه ی ماست و قدم هاش 2 متر نیست.البته همیشه استثناهایی هست و اقوامی بزرگتر و ... هست و بوده ولی نه به صورتی که عوام فکر میکنند
آخرین بار توسط peroosha در جمعه 18 مرداد1392 - 4:53pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 18 مرداد1392 - 3:54pm |
|
|
reza
|
با سلام خدمت دوستان چند عکس از انسانهای درشت اندام یافت شده توسط یک شرکت نفتی آمریکایی در صحرای عربستان را قرار میدم که به انسانهای قوم ثمود نسبت داده اند . در قران هم در مورد تواناییهای قوم ثمود سخنها آمده است . قضاوت با شما .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 18 مرداد1392 - 4:28pm |
|
|
peroosha
کاربر حرفه ای
|
این عکس ها از ۸ سال قبل تا به حال در ایمیل ها و سایت های اینترنتی دست به دست می شوند و خیلی از روزنامه های دنیا آنها را به چاپ رسانده اند. اما جالب است بدانید که پنج سال پس از انتشار این تصاویر، سایت نشنال جئوگرافیک اعلام کرد این عکس ها واقعی نیستند و یک شوخی فتوشاپی به حساب می آیند! بر اساس اعلام نشنال جئوگرافیک، این تصاویر در سال ۲۰۰۲ توسط یک هنرمند کانادایی کلاژ شده و در مسابقه برترین تصویرسازی های فتوشاپی شرکت داده شده اند. اما طولی نکشید که سر از وبلاگ ها و ایمیل ها درآوردند و یک بار دیگر، افسانه های مربوط به زندگی انسان های فراطبیعی در دوران های گذشته را زنده کردند. پس از آن سیل ایمیل ها از گوشه و کنار دنیا به سایت نشنال جئوگرافی روانه شد که همگی در یک سوال مشترک بودند: «آیا این تصاویر واقعیست؟» سوالی که پاسخ آن یک نه قاطع بود! اگر کسی کمی با زبان انگلیسی آشنایی داشته باشه میتونه از سایت مذکور پیگیری کنه و یا جاهای معتبر دیگه.میتونین به دانشگاه های دنیا ایمیل بزنید و جواب بگیرید.اگر کسی کمی و بسیار بسیار کم از فتوشاب و .. بدونه میتونه تشخیص بده و بسیاری از اینها رو مردم عادی در جهت سرگرمی بعد از اون هنرمند درست کردند. به من بگید کجا و تو کدوم موزه هستند و کاوشنامه یا مقاله یا خبر آکادمیک اون کجاست تا مطالعه و بازدید کنم.جک و لوبیای سحر آمیز :
|
جمعه 18 مرداد1392 - 4:45pm |
|
|
معین
کاربر حرفه ای
|
اری برادر چنین بود
|
جمعه 18 مرداد1392 - 5:39pm |
|
|
kasra
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 11 تیر1392 - 3:01am پست: 145 محل اقامت: قلب دوستان
|
استاد عزیز جناب پارسی: شما حق استادی بر گردن بنده دارید .بنده ضمن احترام به عقیده و آرمان شما باید خدمتتان عرض کنم که بنده دوست ندارم وارد مقولات مذهبی شوم چون از دید بنده مذهب برای خیلی از پژوهش ها دست و پای انسان را می بندد در مورد معراج پیامبر نوشته بودید اهل تسنن عقیده دارند که پیامبر در حال خواب و روحاً به معراج رفته که این به عقل نزدیکتر است ولی شیعه می گوید که پیامبر جسماً به معراج رفته است بارها شنیده ایم و از روایات بر می آید که پیامبر گفته است من هم بشری هستم مانند شماحال اگر گفته پیامبر را ملاک بگیریم پیامبر نمی تواند جسماً به معراج رفته باشد چون انسان اگر با سرعت نور حرکت کند طبق فرضیه انیشتین میسوزد و تبدیل به انرژی میشود یعنی تن خاکی انسان نمی تواند با سرعت نور حرکت کند حال پیامبر اسلام یا فرشته است یا انسان اگر فرشته است که بحثی نداریم ولی اگر انسان است نمی تواند با سرعت نور حرکت کند چون جسم انسانی تاب این سرعت را ندارد خواهشمندم نگوئید که اراده خداوند بوده است چون سیر تکوینی خداوند از اول خلقت بشر تا بحال یکطور و یکنواخت بوده است و بشر طوری خلق شده است که خیلی از کارها را با تن خاکی و مادی نمی تواند انجام دهد چون اگر قرار بر دخالت خداوند در امور بشر بود خیلی جاها خیلی ازجنایت ها نمی بایست اتفاق می افتاد پس خداوند انسان را با اراده آفریده و یک سیر تکوینی برای او قرار داده است و قرار نیست این سیر را بر هم بزند و چیزی را که شما در اعتقادتان به آن معجزه می گوئید برای آنها رقم بزند. سئوالی خدمت شما دارم و جواب شما می تواند به من بگوید بحث را در همینجا خاتمه دهم و یا....سئوال من این است آیا شما اعتقاد دارید که حضرت سلیمان بر روی قالیچه ای می نشست و در آسمان پرواز می کرد؟ جسارت بنده را ببخشید.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را بجائی رسیده است کار که تاج کیانی کند آرزو تُفو بر توای چرخ گردون تفو دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود
|
جمعه 18 مرداد1392 - 8:45pm |
|
|
kasra
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 11 تیر1392 - 3:01am پست: 145 محل اقامت: قلب دوستان
|
خبره نوشته است: ایا شما از انسانهای کوتوله ای که در ناحیه لرستان پیدا شد در حین راهسازی خبر دارید که مراجع خرید و فروش اونها رو حرام اعلام کردند
در مورد موجودات کوتوله باید خدمتتان عرض کنم که این موجودات انسان نیستند و از نسل نوعی میمون هستند که شباهت زیادی نسبت به انسان دارد این موجودات در زیر زمین زندگی می کنند و از ریشه گیاهان تغذیه می کنند نوع نادر آن 11 سانتیمتر طول دارد و نوع بزرگتر آن تا 40 سانتیمتر هم دیده شده است. خواهشمندم لفظ انسان را برای این کوتوله ها بکار نبرید.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را بجائی رسیده است کار که تاج کیانی کند آرزو تُفو بر توای چرخ گردون تفو دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود
|
جمعه 18 مرداد1392 - 8:54pm |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
سلام بچه ها اینجور بحث ها پایان نداره .همینجا تمومش کنیم و ب اتقاد ها و نظر های دیگران احترام بزاریم . بیخیال .الان شما اسمانو ب زمین ببندید من من نظر خودمو دارم و یقین دارم ک درسته و شما هم نظر خودتونو دارید و یقین دارید درسته پس ادامه بحث هم بی نتیجه ست . موفق باشید
|
جمعه 18 مرداد1392 - 9:08pm |
|
|
|