haloo نوشته است:
اشکان جان من اصلا ناراحت نشدم داداش من مثال زدم ..من منکر استاد اریا نیستم بگم چون جواب من رو نداده ...اصلا شما اشتباه از حرفام برداشت کردین ..الکی دارین بشت این اقا میلیاردر رو میگیرین مگه کیه این همه داره خودش رو میگیره مگه ما باستانشناس ندیدیم یا کارشناس ندیدیم
هالو جان واقعا شرمنده شما هستم درسته من کوتاهی کردم اما واقعا بیشتر اوقات ،وقت کافی ندارم جون مدام بیرون هستم .خیلی ازبجه های فعال انجمن بصورت تلفنی بامن در ارتباط هستند اونامیتونند توضیح بدن ،که هر وقت با من تماس میگیرند یاتوی جاده ها یا محل کار هستم و وقتی هم جندروزی موقع استراحت میشه سعی میکنم به انجمن سر بزنم خوب با این وقت کم واقعا نمیشه جوابگوی پیامهای خصوصی باشم ازطرفی استادان عزیز دستان وپارسی وعلی وبقیه معمولا جوابهای شمارو میدهند واینکه من نیز توی یکی از پیامها خدمتون عرض کردم که تصاویر شما خیلی زیاد هستند سعی کنید 2یا 3تا از موارد مهم وراحت رو انتخاب کنید تا باهم روی اونها تحقیق کنیم بلکه به نتیجه ای برسید اما متاسفانه وقت کافی وجود نداشت که در خدمت شما باشم
یک مورد دیگه که لازم به اون اشاره کنم اینه که واقعا بحث اقای میلیاردر رو تمام کنید
ومن خدمت اقای میلیاردر عرض کردم که این رفتار کاربران با شما یک جیزی عادی ومعمول هستش در واقع کاربران،از استاد ویار قدیمی خودشون دفاع کردند به خاطر اینکه کاربران واقعا باهم صمیمی ودارای انسجام جوبی هستند وشاید اگر شما هم به جای استادپارسی بودید مطمین باشید دوستان وکاربران همینطور از شما جانبداری وحمایت میکردند
در کل درسته یک مقدار از دوطرف تندهایی صورت گرفت، که هر دو اشتباه بودند اما هم جناب پارسی وهم جناب میلیاردر به اندازه کافی درک ومتانت دارند که همدیگررو بخشیده ودر راستای اهداف خودشان گام بردارند امیدوارم که این بحث کامل خاتمه پیدا کنه وانجمن به روال قبلی وعادی وپر ازصمیمیت خودش برگرده