انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 11:12pm

پاسخ به موضوع  [ 61 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7  بعدی
 یک تجربه برای دوستان 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بله منم قبول دارم که جن وجود داره وخودم هم دیدم وهم زور اذیت کردنشو دیدم وادمی هم هستم که بارها بتنهایی کوه رفتم ونه میترسم نه توهمی هستم باورکنید که وجود داره البته این دوستمون زیادی اقراق کردن ولی به شکلهای مختلف اشکار میشن بشکل انسان کاملا تیره وبلند قد بعضی وقتها صدای حیوونات مثل گوسفند در میارن حتی براحتی میتونن اعضای بدنتو بیحس کنن تا از کار بیفته وهیچ وقتم تنها نمیان یکی به عنوان اخطار بهتون نزدیک میشه ویا صدا در میاره اگه گوش نکنین گروهی میان ...منم به موقعش جریان خودمو میگم که واسه تفریح رفته بودیم وپسر داییمم شاهده که حتی به منم شک داره چه برسه به جن :x

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

چهارشنبه 24 مهر1392 - 10:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال

بنده خدا نوشته است:
الميرا جان
به قول يكي از بچه ها مكانتو خريدارم.جا رو نشون بده،پولت بگير برو.البته اگه وجود داشته باشه و نشانه هاي حفاري شما روش باشه.

سلام دوست عزيز لطفا اينجور تفكر ها را از خود دور كنيد نه كسي است كه بتونه زمين را اينجوري بخره نه چيز ديگر اينها همش حرفهاي يك عده بيكار هست كه ميگن زمين خريد وفروش ميكنيم

یکشنبه 28 مهر1392 - 9:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
asdfg نوشته است:
بنده خدا نوشته است:
الميرا جان
به قول يكي از بچه ها مكانتو خريدارم.جا رو نشون بده،پولت بگير برو.البته اگه وجود داشته باشه و نشانه هاي حفاري شما روش باشه.

سلام دوست عزيز لطفا اينجور تفكر ها را از خود دور كنيد نه كسي است كه بتونه زمين را اينجوري بخره نه چيز ديگر اينها همش حرفهاي يك عده بيكار هست كه ميگن زمين خريد وفروش ميكنيم

خوبه واللاه. یه املاکی زمین طلایی تو این سایت باز میشه.با مجوز از میراث فرهنگی :)) :)) :))

دوشنبه 29 مهر1392 - 11:49am
کاربر فعال
کاربر فعال

ELMIRA نوشته است:
asdfg نوشته است:
بنده خدا نوشته است:
الميرا جان

خوبه واللاه. یه املاکی زمین طلایی تو این سایت باز میشه.با مجوز از میراث فرهنگی :)) :)) :))

لطفا جوابتونو واضع اعلايم فرماييد

سه شنبه 30 مهر1392 - 9:37pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام دوستان.آدمای خیالاتی ازچیزی که وجود نداره توهم میسازند .

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

چهارشنبه 29 آبان1392 - 2:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من ب وجود جن و طلسم و دعانویسی جادو و باطل السحر معتقدم اینا وجود دارن.

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

پنج شنبه 26 دی1392 - 4:20pm

سلام دوستان میخاستم به یه مطلب اشاره کنم که در باره ی داستان المیرا جانه گذشته از اینکه که این متن واقعی بوده یا نه میخام از لحاظ علمی ولی به زبان ساده واستون تشریحش کنم .مغز انسان تو شرایط مخطلف میتونه میتونه رفتار پیچیده ای از خودش نشون بده مثلا در مورد همین دوستمون شما در نظر بگیرید که تعدادی سنگ به صورت طبیعی از بالای کوه به داخل حفره پرتاب شده و این دوستمون تو همون لحظه با توجه به اینکه بنا به گفته ی خودشون(دیدن مرد مجنون و خواب اشفته ی چند دقیقه قبلشون) زمینه ترس رو داشتن از ترس از هوش میرن و تو همون لحظه مغزشون شروع به تصویر سازی غلط کرده و به این خیالات دامن زده و در واقع ایشون بعد از پرت شدن سنگ تمام مدت به حالت خواب بودن .ضمنا این مسئله رو که توضیح دادم بنده تحقیقات کوچکی در موردش داشتم . البه نظر دوستان هم برای من محترمه. ولی بهتره به مسائل کمی علمی نگاه کنیم .موفق باشید

چهارشنبه 8 بهمن1392 - 2:25am
کاربر فعال
کاربر فعال

ELMIRAهمه چیز وجود داره و نمیشه رد کرد.مخصوصا در قسمت شمال کشور که بیشتر این مسائل وجود داره.
اما در مورد طلسم کسانی هستند که میتونن باطل کنن ولی در مورد گاز سمی و غیره خوب باید با ابزار مناسب و دقت رفت به محل

یکشنبه 29 تیر1393 - 10:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال

تنها خرافاتی بیش نیست...دوستان باور کنید این ترس هست که باعث توهم و خیال میشه...بنده وجود جن انکار نمیکنم اما داستانی که ایشونتعریف میکنه...هیچکس تا به حال طلسمی ندیده...باور کنید همش خیال هست...

یکشنبه 29 تیر1393 - 11:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام.من این مبحثو تازه دیدم ولی در اثبات و انکار جن باید چند نکته بگم....من خودم شده که دوازده ساعت داخل کوه پیاده روی کردم...از زور خستگی و خواب آلودگی سایه های اجسام رو به شکال اشباح در شب میدیدم که باهام حرف میزدن و اسمون رو شکل سقف مسجد میدیدم کرم های شب تاب رو به شکل چراغ خیابان....دلیلشم خستگی زیا و تاریکی هوا بوده............ولی وجود جن انکار نشده است.یکی از نزدیکان ما که در روستا زندگی می کنن دو پنج سالگی سه شب توسط اجنه برده شدن.وقتی اون بچه اومده بود گفته بود که این مدت پیش خانوادش بوده در حالی که جن ها خودشون رو به شکل خانواده بچه درآورده بودن....

بهترین گنج دنیا یه مادره که قلبش به عشق فرزندش میزنه
بهترین قلب دنیا یه رفیقه که همه جوره پا در کابته
به سلامتی همه ی گنج های دوست داشتنی.....

دوشنبه 29 تیر1393 - 12:17am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 61 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 444 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure