انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 11:23am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 495 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 ... 50  بعدی
 رمزگشايي آثار و علائم 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

درود فراوان خدمت شما جناب کسری
در اینکه دارید به یک مقبره نزدیک میشید شک نکنید اون مثلث سه دسته رو به سه تفسیر میشه بیان کرد اول به سه مسیر که در ادامه بهش میرسید و باید در جهت دسته ای که با بقیه متفاوته حرکت کنید (دسته کوچکتر) دوم نشان از قبر و سوم اینکه نشان از تله باشه در گذشته کسانی که یک مسیر رو حفهری میکردن در بازگشت نشانه هایی از کار دست مثل مهره سفال. وسنگ تراش خورده و... رو در مسیر قرار میدادن که در صورت مراجعت دوباره به اون مکان همین نشانه ها رو دنبال کنن و از درستی مکان حفاریشون اطمینان حاصل کنن بعضی از این نشانه ها معنی دار هست سنگی که شما پیدا کردید و شبیه به کف پا هست خبر از تابوت میده.
من منطقه ای رو حفاری کردم از روی علایم که تا ۲۸ متر بصورت ال مانند حفاری ادامه داشت و دقیقا نشانه هایی شبیه به کف پا و مهره .کوزه شکسته تا همون عمق بیرون میومد بعد از عبور از دو لایه ساروج نسبتا نرم به لایه سوم و اب رسیدیم
که خبر از شیمیایی خوابیده داره،در ضمن در حرکت افقی به دو سنگ بزرگ برخورد کردیم که از زیرشون عبور کردیم و زود متوجه شدیم. اگر خنثی نمیشد تلفات میدادیم.
چنین مکانهایی دستگاه کاربردی نداره و معمولا دارای نسخه هست و از روی دنبال کردن علایم به هدف میرسید.
پیروز باشید.

پنج شنبه 24 مرداد1392 - 9:23am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: قلب دوستان
قدیس جان حتماً اگر تله داشت باید برای خنثی کردن آن خودت زحمت کشیده و بیایی چون مطمئنم در این کاربه کمکت احتیاج خواهم داشت بقیه موارد را هم حضوراً خواهم گفت.

چو بخت عرب بر عجم چیره گشت
همه روز ایرانیان تیره گشت
ز شیر شتر خوردن و سوسمار
عرب را بجائی رسیده است کار
که تاج کیانی کند آرزو
تُفو بر تو‌ای چرخ گردون تفو
دریغ است ایران که ویران شود
کنام پلنگان و شیران شود

پنج شنبه 24 مرداد1392 - 4:06pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درود
پیروزیه شما سبب ارامش خاطر من هست.

پنج شنبه 24 مرداد1392 - 4:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

لا حول و لا قوۀ الا بالله العلی العظیم

یه سوال دارم
شما که میگید به مقبره یا مکان با علائم صد در صد نزدیک میشید(با توجه ب اون علائم) علائم هرجور بیاد بیرون معتبره؟؟
یعنی یکیش ایستاده یکیش خابیده رو یا سرو ته باشند چی بازم علامت هستش؟ نحوه قرار گرفتن علائم مهم نیستند یعنی؟؟

بگو

ما شاء اللهُ لا قوة الا باللهِ

viewtopic.php?f=13&t=1863&p=76259#p76259

پنج شنبه 24 مرداد1392 - 11:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: قلب دوستان
atabak نوشته است:

یه سوال دارم
شما که میگید به مقبره یا مکان با علائم صد در صد نزدیک میشید(با توجه ب اون علائم) علائم هرجور بیاد بیرون معتبره؟؟
یعنی یکیش ایستاده یکیش خابیده رو یا سرو ته باشند چی بازم علامت هستش؟ نحوه قرار گرفتن علائم مهم نیستند یعنی؟؟

دوست عزیز ایشان نگفتن که علائم هر جوری بیاد بیرون معتبره اتفاقاً در اولین تماسی که درباره این موضوع با جناب قدیس آریا داشتم ایشان فرمودند که ببینید جهت سنگهایی که شبیه پا هستند به کدام طرف است یا جهت پر کوچکتر اون ستاره 3 پر به کدام جهت است بنده نمیدانم شما بر اساس کدام قسمت مطلب ایشان به این نتیجه رسیده اید که گفته اند علائم هر جوری بیاد بیرون معتبره حالا اگر شما هم نظری در این باره داشته باشید خوشحال میشوم نظرشما را هم بدانم.

چو بخت عرب بر عجم چیره گشت
همه روز ایرانیان تیره گشت
ز شیر شتر خوردن و سوسمار
عرب را بجائی رسیده است کار
که تاج کیانی کند آرزو
تُفو بر تو‌ای چرخ گردون تفو
دریغ است ایران که ویران شود
کنام پلنگان و شیران شود

جمعه 24 مرداد1392 - 2:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کسرا جان خیلی خوشحال شدم به همچین اثاری برخوردی و برایت ارزوی موفقیت دارم.
به امید پیروزی و بهروزی همه دوستان :ymhug:

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

جمعه 24 مرداد1392 - 2:56am
کاربر فعال
کاربر فعال

atabak نوشته است:

یه سوال دارم

درود بر شما
دوست عزیز صد در صد جهات علائم مهمه اما در بعضی موارد
هدف از گذاشتن اینگونه علامت ها اینه که حفار متوجه بشه مسیر درست رو داره طی میکنه.
در نظر داشته باشید وقتی در یک حفاری در عمق۱۲ متری به یک مهره سا سفال و...برخورد میکنید
حتما یه نفر در گذشته اینارو اونجا قرار داده وهدفی داشته.
البته این مورد درباره تپه های باستانی صدق نمیکنه،در هر حال جناب کسری به علامتهای
پی در پی در اعماق مختلف در یک مسیر برخورد کرده بطوری که بعضی از این علانتها بهم شباهت
داشته پس بهترین کار ادامه در همون مسیر،نظر شما در مورد جهت علائم درسته
و ممکن هست یکی از این علائم جهتی رو نشو بده که در ادامه باید بصورت افقی حفاری بشه
و خدمت کسری جان عرض کردم از جهات این علائم یا عکس بگیره یا در نظر داشته باشه،
من شک ندارم که این مکان جدا از علائم دارای نسخه هم هست و شاید هنوز کشف نشده.

جمعه 25 مرداد1392 - 9:19am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

gheddisarya نوشته است:
در اینکه دارید به یک مقبره نزدیک میشید شک نکنید اون مثلث سه دسته رو به سه تفسیر میشه بیان کرد اول به سه مسیر که در ادامه بهش میرسید و باید در جهت دسته ای که با بقیه متفاوته حرکت کنید (دسته کوچکتر) دوم نشان از قبر و سوم اینکه نشان از تله باشه در گذشته کسانی که یک مسیر رو حفهری میکردن در بازگشت نشانه هایی از کار دست مثل مهره سفال. وسنگ تراش خورده و... رو در مسیر قرار میدادن که در صورت مراجعت دوباره به اون مکان همین نشانه ها رو دنبال کنن و از درستی مکان حفاریشون اطمینان حاصل کنن بعضی از این نشانه ها معنی دار هست سنگی که شما پیدا کردید و شبیه به کف پا هست خبر از تابوت میده.
من منطقه ای رو حفاری کردم از روی علایم که تا ۲۸ متر بصورت ال مانند حفاری ادامه داشت و دقیقا نشانه هایی شبیه به کف پا و مهره .کوزه شکسته تا همون عمق بیرون میومد بعد از عبور از دو لایه ساروج نسبتا نرم به لایه سوم و اب رسیدیم
که خبر از شیمیایی خوابیده داره،در ضمن در حرکت افقی به دو سنگ بزرگ برخورد کردیم که از زیرشون عبور کردیم و زود متوجه شدیم. اگر خنثی نمیشد تلفات میدادیم.
چنین مکانهایی دستگاه کاربردی نداره و معمولا دارای نسخه هست و از روی دنبال کردن علایم به هدف میرسید.
پیروز باشید.

واقعا شما زحمت 28 متر حفاری رو به خودتون دادید؟!!!!
28 متر یه خورده زیاد نیست؟!!!
مگه میشه یه چیزی رو در 28 متری قرار داده باشند؟!!!!!

جمعه 25 مرداد1392 - 11:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
ramin_sh نوشته است:
gheddisarya نوشته است:
پیروز باشید.

واقعا شما زحمت 28 متر حفاری رو به خودتون دادید؟!!!!
28 متر یه خورده زیاد نیست؟!!!
مگه میشه یه چیزی رو در 28 متری قرار داده باشند؟!!!!!

راست میگه این که اگه مستقیم بود از مومیایی هم رد شده بودید :))
البته منظورم فقط مزاح بود. به هر حال تو همچین چیزهایی اگه کسی چیزی پیدا کرده کروکی مسیر حفاری و فاصله با علائم رو بگه و بکشه خیلی عالی میشه و از 10 صفحه توضیح بهتره.

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

جمعه 25 مرداد1392 - 11:32am
کاربر فعال
کاربر فعال

درود
دوست عزیز دلیلی برای دروغ گفتن وجود نداره،۲۸ متر بصورت عمودی و افقی. که عمق عمودی
در حدود ۱۸. متر و مابقی افقیه،در ضمن کار بصورت گروهی. انجام شد در مدت ۳ ماه که هزینه
در بر داشت،و کار اصلی وقتی شروع میشه که به اب میرسید،در مورد دفینه و بار در. این اعماق،بد نیست
اطلاعاتی در این مورد بهتون بدم که در دوران مادها بارهای ارزشمند. یا در صعب العبور ترین
ارتفاعات گذاشته میشده که دیده شده و براتون یک نمونه تجربیش رو مثال میزنم،
و یا در عمق زیاد و غارهای صعب العبور،همچنیین جهت اطلاع شما. و کاربران گرامی
توضیحی در مورد اجساد شیمیایی که این روش در ایران بسیار رواج داشته میدم.

جمعه 25 مرداد1392 - 11:42am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 495 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 ... 50  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 680 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure