انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 6:20pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 452 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 ... 46  بعدی
 تصویر و تفسیر(سوالات کاربران) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
:-o :-o :-o :-o با تفنگ بزنیشون؟

آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند

شنبه 19 مرداد1392 - 9:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: قلب دوستان
shahriyar نوشته است:
درست دوستان من هم آدم کوتوله دیدیم تو منطقه ما هم هست اون شب که اونا دیدیم با دو تا از دوستان تصمیم گرفتیم بریم و کمین بزنیم و یکیشا بگیریم چون خیلی ارزش دارن . خلاصه چادر زدیم سه روز و سه شب تا این که صبح روز سوم دم صبح یک صدایی من از خواب بیدار کرد وقتی از چادر یواشکی بیرون را دیدم نزدیک بو شاخ در بیارم . دوستام را صدا زدم گفتم آروم دوتاش ده متری چادرن . خلاصه دو تا تنگ کمرشکن هم برده بودیم به سرعت از چادر زدیم بیرون و به دنبالشون مثل خرگوش با سرعت میدویدن . دوستم یک گلوله زد ولی بهشون نخورد و اون کوهی هم که نزدیکش چادر زده بودیم از قدیم میگفتن یک معبد در زیرش هست و بعد رفتن تو یک سوراخ و ما هم شروع به کندنش کردیم و بهد از نیم متر به سنگ رسیدیم که سوراخ ادامه داشت . و دیگه نشد کاری بکنیم . تا ظهر نزدیک اون سوراخ کمین کردیم خبری نشد . و ما هم بیخیال شدیم. این حرف مال 3 سال پیشه تا امسال دوباره دوستام تو اون منطقه آدم کوتوله دیده بودن .

دوست عزیز این کوتوله ها خیلی قیمتی هستند اگر تونستید یکی از اونا رو بگیرید اگر از نوع نژاد سفید باشه هر کدام تا حدود 30 میلیارد قیمت دارن مواظب باشید مفت ازتون نبرن.

چو بخت عرب بر عجم چیره گشت
همه روز ایرانیان تیره گشت
ز شیر شتر خوردن و سوسمار
عرب را بجائی رسیده است کار
که تاج کیانی کند آرزو
تُفو بر تو‌ای چرخ گردون تفو
دریغ است ایران که ویران شود
کنام پلنگان و شیران شود

شنبه 19 مرداد1392 - 9:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
واقعا اگه همچین موجوداتی وجود داشته باشه حتما ازشون عکس هست میشه یه چندتا عکش واسمون بزارید

شنبه 19 مرداد1392 - 9:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ﺍﺣﺴﺎﻥ نوشته است:
ﺳﻼﻡ ﻗﺪﻳﺲ ﺟﺎﻥ .ﻣﻦ ﮔﻔﺘﻢ ﺯﻣﺎﻥ ﻫﺨﺎﻣﻨﺸﻴﻦ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﻗﺪﺑﻠﻨﺪﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﻻﻥ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﺩﺭ ﺣﺪﻭﺩ 2ﺗﺎ2/5ﻣﺘﺮ.ﺑﺨﺪﺍ ﻫﻤﻪ ﻃﺎﻳﻔﻪ ﻣﺎ ﭘﺴﺮ ﻫﺎﺵ ﻗﺪﺷﻮﻥ ﺑﺎﻻﻯ 2 ﻣﺘﺮﻩ .ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻭﺍﺳﻪ ﺷﻤﺎ ﭼﻴﺮﻩ ﻋﺠﻴﺒﻴﻪ .ﻫﺂﺁﺁ

دوست عزیز حرف شما در مورد بلند بودن. قد درست هست
اما. نه در این حد،شما اگر یه بار درون مقبره شاهان هخامنشی رو ببینی،
تابوت های سنگیشون پا بر جاست و طول و عرضشون مشخصه،
در مورد نقش برجسته ها خصوصا در معماریه هخامنشی سه جور نقش وجود داشته،یکی ریز نقش بوده که جهت تزیین
و زیبایی،یکی درشت نقش بوده که جهت مقام والای شخص،و یکی نقش واقعی که شما میتونی نمونشو در نقش مجلس بار عام شاه در تخت جمشید مشاهده کنید.
حتی در مورد نقش برجسته حیوانات این گفته صدق میکنه.
همچنین از چهار طاقی و راه رو ها وپلکانهای بر جا مانده میتونید متوجه بشید که
بلندی قد و قدمهای اونها چقدر بوده.

یکشنبه 19 مرداد1392 - 12:25am
کاربر فعال
کاربر فعال

ﺍﺣﺴﺎﻥ نوشته است:
ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺍﮔﻪ ﻫﻤﭽﻴﻦ ﻣﻮﺟﻮﺩﺍﺗﻰ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺣﺘﻤﺎ ﺍﺯﺷﻮﻥ ﻋﮑﺲ ﻫﺴﺖ ﻣﻴﺸﻪ ﻳﻪ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﻋﮑﺶ ﻭﺍﺳﻤﻮﻥ ﺑﺰﺍﺭﻳﺪ

در سال ۸۷ در اطراف کرمان نمونه نادری از این موجودات دیده شد و
عکسش در روزنامه خود کرمان به چاپ رسید و بعد از تجسس و پیدا
کردن قلمرو زندگیشون جهت جلوگیری از. انقراض این کوتوله ها
اون محدوده رو. زیر نظر گرفتن و هر ساله در نزدیکی محیط زندگیشون
جیره غذایی. گیاهی براشون فراهم میشه.
در ضمن کلییه کلیپ هایی که تا حالا پخش شده جعلی هستند.
من یکی از نادر ترین نمونه های این موجود رو دیدم و جهت
اطلاعتون زانوش به سمت عقب خم میشه.
و به اشتباه به ادم نسبتش میدن.اما با ارزش هست
در زمان ریاست جمهوری خاتمی یک جفت نر و ماده از نژاد خاص
این میمون با قیمت۳۰۰ میلیارد به روسیه صادر شد.
در مورد داستانهای هفت کوتوله و گالیور. هم احتمالا چیزایی دیده بودن \M/

یکشنبه 19 مرداد1392 - 12:36am
کاربر فعال
کاربر فعال

ﺟﺎﻭﻳﺪ نوشته است:
ﺷﺎﭘﻮﺭ ﺫﻭﺍﻻﮐﺘﺎﻑ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺩﻟﻴﻞ ﻣﻴﮕﻔﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﺷﺎﭘﻮﺭ ﻭﻗﺘﻰ ﺑﻪ ﻋﺮﺑﻬﺎﻯ ﺣﺎﺷﻴﻪ ﺧﻠﻴﺞ ﻓﺎﺭﺱ ﺣﻤﻠﻪ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺍﻭﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﺳﺎﺭﺕ ﮔﺮﻓﺖ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺩﺍﺩ ﮐﻪ ﮐﺘﻔﻬﺎﻯ ﺍﻭﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﮐﻨﻦ ﻭ ﺳﻴﻢ ﻳﺎ ﻃﻨﺎﺏ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻋﺒﻮﺭ ﺩﻫﻨﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺯﻧﺠﻴﺮ ﺍﻭﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻭﺻﻞ ﮐﺮﺩ ﺗﺎ ﺩﺭﺱ ﻋﺒﺮﺗﻰ ﺑﺮﺍﻯ ﺍﻋﺮﺍﺏ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﮐﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﻓﻀﻮﻟﻰ ﻧﮑﻨﻨﺪ ﻫﻤﻴﻦ ﺍﻻﻥ ﻫﻢ ﺍﻋﺮﺍﺏ ﺷﺎﭘﻮﺭ ﺭﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﻳﮏ ﺧﻮﺩ ﻣﻴﺪﺍﻧﻨﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭ ﻧﺰﺍﺩ ﺍﻭﻥ ﮐﻪ ﭘﺎﺭﺳﻬﺎ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﻴﺘﺮﺳﻨﺪ ﺩﺭ ﮐﻞ ﻋﺮﺑﻬﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺷﺎﭘﻮﺭ ﺑﺎ ﺍﻳﺮﺍﻧﻴﻬﺎ ﺑﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﮐﺘﻔﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﮐﺮﺩ

رود
گفته شما کاملا درسته بنده هم عرض کردم که در یکی از اسناد مکتوب با توجه به
لغت نامه عربی که ذوالاکتاف رو هم به معنی سوراخ کننده کتف ها ترجمه کرده
و هم بر مبنای عریض بودن شانه ها البته در تاریخ هم این موضوعثبت شده
که دستان شاپور بلند تر از حد معمول بوده و شانه هاش پهن بوده.

یکشنبه 19 مرداد1392 - 12:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
gheddisarya نوشته است:
ﺟﺎﻭﻳﺪ نوشته است:
ﺷﺎﭘﻮﺭ ﺫﻭﺍﻻﮐﺘﺎﻑ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺩﻟﻴﻞ ﻣﻴﮕﻔﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﺷﺎﭘﻮﺭ ﻭﻗﺘﻰ ﺑﻪ ﻋﺮﺑﻬﺎﻯ ﺣﺎﺷﻴﻪ ﺧﻠﻴﺞ ﻓﺎﺭﺱ ﺣﻤﻠﻪ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺍﻭﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﺳﺎﺭﺕ ﮔﺮﻓﺖ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺩﺍﺩ ﮐﻪ ﮐﺘﻔﻬﺎﻯ ﺍﻭﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﮐﻨﻦ ﻭ ﺳﻴﻢ ﻳﺎ ﻃﻨﺎﺏ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻋﺒﻮﺭ ﺩﻫﻨﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺯﻧﺠﻴﺮ ﺍﻭﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻭﺻﻞ ﮐﺮﺩ ﺗﺎ ﺩﺭﺱ ﻋﺒﺮﺗﻰ ﺑﺮﺍﻯ ﺍﻋﺮﺍﺏ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﮐﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﻓﻀﻮﻟﻰ ﻧﮑﻨﻨﺪ ﻫﻤﻴﻦ ﺍﻻﻥ ﻫﻢ ﺍﻋﺮﺍﺏ ﺷﺎﭘﻮﺭ ﺭﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﻳﮏ ﺧﻮﺩ ﻣﻴﺪﺍﻧﻨﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭ ﻧﺰﺍﺩ ﺍﻭﻥ ﮐﻪ ﭘﺎﺭﺳﻬﺎ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﻴﺘﺮﺳﻨﺪ ﺩﺭ ﮐﻞ ﻋﺮﺑﻬﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺷﺎﭘﻮﺭ ﺑﺎ ﺍﻳﺮﺍﻧﻴﻬﺎ ﺑﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﮐﺘﻔﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﮐﺮﺩ

رود
گفته شما کاملا درسته بنده هم عرض کردم که در یکی از اسناد مکتوب با توجه به
لغت نامه عربی که ذوالاکتاف رو هم به معنی سوراخ کننده کتف ها ترجمه کرده
و هم بر مبنای عریض بودن شانه ها البته در تاریخ هم این موضوعثبت شده
که دستان شاپور بلند تر از حد معمول بوده و شانه هاش پهن بوده.

درسته دستاش درازتر معمول بوده .به همین خاطر به شاپور دست دراز هم خوانده میشه و چهار شونه بوده که معنی ذوالاکتاف میده

آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند

یکشنبه 20 مرداد1392 - 11:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
دستان نوشته است:
0452 نوشته است:
استاد(2013 _you_me_love)واقعا ممنونم از راهنمایی هاتون وسط فلش یه سوراخ هست اون سوراخ اهمیتی نداره پس ما باید بدنبال نوک و علامت که قطع کن که شبیه باضافه هست باشیم
خسته نباشید امیدوارم یه روزی بتونم زحماتتونو جبران کنم

سوراخی که تو وسط فلشه به نشونه ی بعدی اشاره میکنه و مسیرش رو با...

ببين ميگي آمريكايي ها رفتن-درسته و اونا اون سوراخ رو زدن به احتمال خيلي خيلي زياد- چون اون موقع دنبال گنجهاي اين مملكت بودن و مثل الان هم علم گنج يابي نداشتن. يه كوهي هم هست طرف هاي ما كه با هليكوپتر نشستن اونجا و زمين رو يا سوراخ كردن يا ميخ كوبوندن(نظر شخصيمه)

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

یکشنبه 20 مرداد1392 - 12:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
یه کوه بلند هم اطراف خونه ما هست که میگفتن قدیما انگلیسی ها با هلیکوپتر دورو ورش زیاد میچرخیدند .چند وقت پیش که رفته بودم نوک قله همون کو رو یه تخته سنگ یه مثلث دیدم که وستش یمیخ بزرگ فولاری کوبیده بودند و چندتا کلمه خارجی مثل R5 و Z کنارش بود .به نظر من که دنبال دفینه نبوده اند و کار نقشه کشی رو انجام داده اند

یکشنبه 20 مرداد1392 - 8:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

احسان نوشته است:
یه کوه بلند هم اطراف خونه ما هست که میگفتن قدیما انگلیسی ها با هلیکوپتر دورو ورش زیاد میچرخیدند .چند وقت پیش که رفته بودم نوک قله همون کو رو یه تخته سنگ یه مثلث دیدم که وستش یمیخ بزرگ فولاری کوبیده بودند و چندتا کلمه خارجی مثل R5 و Z کنارش بود .به نظر من که دنبال دفینه نبوده اند و کار نقشه کشی رو انجام داده اند

دوستان عزیز خسته نباشید!
اکثرا قدیما که بروبچه های اجنوی میومدن و کاوش میکردن دنبال گنج گرانبها تری بودن که بهش میگن رادیو اکتیو و در اکثر مواقع دیده شده روی بعضی تپه ها سوراخهای باریکی تا عمق 55متر هم کندن که مطمئنا تو این عمق دنبال دفینه نبودن ...
البته نمیشه منکر به تاراج بردن گنجینه های با ارزش و تاریخی ما توسط اونها شد در غیر اینصورت موزه های بزرگ دنیا مثل لوور و لندن و ... پر نمیشد از اشیاء باستانی و فرهنگی ایران زمین.

دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:00am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 452 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 ... 46  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 219 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure