انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 8:20am

پاسخ به موضوع  [ 721 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 ... 73  بعدی
 قسمت گذاشتن مقالات و کتابها 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
آقای میلیادر:شماحق اینکه بانوشته های تمسخر آمیز کسی را متهم نمایید را ندارید. جناب مستطاب!!! حضرت استاد!!! علامه میلیادر!!! من هم گفته شما را قبول ندارم.شما هم با دید خودتان دستور جهاد میدی.شما میتونی نظر بدی ولی حق توهین نداری. [-X [-X من خودم بانظرات آقای پارسی موافقم. حالا چرا؟دقیقا درمنطقه ای به نام خروس دره {به سمت همدان} سنگ قورباقه ای پیدا کردم /در ارتفاع 5متری از رودخانه.البته رودخانه خیلی کوچک. بعد متوجه شدم که آب چشمه از بالا به سمت جلوی قورباق سرازیر است. واز ایشان کمک خواستم وایشان دقیقا همین حرفی رو زد که شما مخالف حرفهای ایشان هستید.وبعد از بازدید مجدد رو بروی سنگ قورباغه علامت دوم که مکان پلمپ شده ای بود پیدا کردم{قورباقه در سراشیبی/عبور آب درجلوی دید قورباغه/وعلامت دوم حفره پلمپ شده} ودر این مورد به شخصه به من ثابت شده
به نظر بنده شما کمی تند رفتی.اینجانب به گفته های آقای پارسی اعتماد کامل دارم. واین هم عنوان کنم که استادهایی مثل آقای پارسی در انجمن به تعداد انگشت شماره///وهمین تعدادکم هم باعث پیشرفت انجمن شده. شما هم یه چند مدتی بیا و برو تا ببینیم چند مرده هلاجی. [-X [-X [-X

چهارشنبه 15 آبان1392 - 3:17pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ضمن خسته نباشید به همه دوستان باید عرض کنم بهرحال اساتید عزیز مثل اقای پارسی مدتهاست وقت و علم خودشونو رو در اختیار دوستان قرار دادن و البته بدون منت و مزد و مواجب.
از طرفی دوست عزیزمون آقای میلیاردر هم تجربیات خودشون رو دارن و امیدوارم همه از محضر هر دو عزیز بهره مند بشن.
بنده پیشنهادی که دارم اینه میلیاردر عزیز یه تاپیک جدا بزنن و دوستان میتون توی حل مسائل از نظرات همه اساتید بصورت مجزا بهره مند بشن و ضمن اینکه همه اساتید تجربیاتشون هم قابل استفاده هست.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 15 آبان1392 - 3:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال

هیچکدوم از فایلها دانلود نمیشه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :(( :(( :(( :(( :(( :((

دوشنبه 20 آبان1392 - 5:07pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سپاس آقا مهدی 16184.دست مریزاد .

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

سه شنبه 20 آبان1392 - 12:29am
آواتار کاربر

با سلام خدمت سروران گرامی
بنده چند تا کتاب لازم دارم اگر کسی لطف کنه بزاره ممنون میشم لیست کتب 1 کلیات مجمع الدعوات 2 علوم غریبه 3 کنرو الحسنی
با تسکر از سروران گرامی @};-

سه شنبه 20 آبان1392 - 12:43am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
دوستان عزیز من سعی دارم انشالله بزرگترین کتابخانه تاریخ و باستانشناسی طلسمات و در ارتباط با کارمون رو درست کنم که به جرئت و صراحت و افتخار میشه گفت کاملترین تو ایرانه و بیش از هزاران کتاب در هر عنوان هست که هیچکجا به این کاملی وجود نداشته و ندارد، الان هم خیلی از اون پیش رفته وهنوز هم کارهایی داره و باید یه فایل به صورت کتابخانه براش درست کنم تا دوستان بتونن لیست کتابهای مورد نظر و موجود رو با قابلیت جستجو در اختیار داشته باشن و با ذکر نام کتاب من اون رو در اختیارشون قرار بدم، چون حجمشون خیلی بالاست فقط کتابهایی که دوستان میخواند رو قرار میدم.
البته یه خورده نیاز به وقت دارم چون خودتون میدونید که چقدر...

موفق باشید... :ymhug:

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

سه شنبه 20 آبان1392 - 1:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دستت درد نکنه استاد ...فدات :ymhug: :ymhug:

سه شنبه 20 آبان1392 - 3:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
دستان نوشته است:
دوستان عزیز من سعی دارم انشالله بزرگترین کتابخانه تاریخ و باستانشناسی طلسمات و در ارتباط با کارمون رو درست کنم که به جرئت و صراحت و افتخار میشه گفت کاملترین تو ایرانه و بیش از هزاران کتاب در هر عنوان هست که هیچکجا به این کاملی وجود نداشته و ندارد، الان هم خیلی از اون پیش رفته وهنوز هم کارهایی داره و باید یه فایل به صورت کتابخانه براش درست کنم تا دوستان بتونن لیست کتابهای مورد نظر و موجود رو با قابلیت جستجو در اختیار داشته باشن و با ذکر نام کتاب من اون رو در اختیارشون قرار بدم، چون حجمشون خیلی بالاست فقط کتابهایی که دوستان میخواند رو قرار میدم.
البته یه خورده نیاز به وقت دارم چون خودتون میدونید که چقدر...

موفق باشید... :ymhug:

عالیه. معرکه میشه. :-* :-* :-* :-* :-BD

سه شنبه 21 آبان1392 - 8:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
دست استاد درد نكنه ---ممنون كه به فكر بچه ها هستي

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

سه شنبه 21 آبان1392 - 10:05am
کاربر فعال
کاربر فعال

ارزوي موفقيت

چهارشنبه 22 آبان1392 - 6:11pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 721 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 ... 73  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 101 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure